چهارمحال و بختیاری| حجتالاسلام والمسلمین کاظمی بیان کرد:
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحالوبختیاری گفت: از ادارات انتظار میرود در جانمایی مناسب نمازخانه و مناسبسازی این اماکن دقت نظر داشته باشند و باید این مکان بهعنوان یک نماد دینی در محل پر رفت و آمد و مناسب اداره قرار داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، حجتالاسلام والمسلمین سیدابوالقاسم کاظمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحالوبختیاری امروز، ۱۹ دیماه در نشست شورای سیاستگذاری نماز و زکات استان که با حضور نماینده ولیفقیه در استان، استاندار و مدیران دستگاههای اجرایی در سالن اجتماعات مصلی امام خمینی(ره) شهرکرد برگزار شد با اشاره به اینکه موضوع ساماندهی ائمه جماعات ادارات استان در سال گذشته با فراز و نشیبی مواجه شد، اظهار کرد: قبل از سال ۹۹، ائمه جماعات ادارات سامانی نداشت که خوشبختانه با اهتمام مدیرکل سابق تبلیغات اسلامی، تعداد تفاهمنامههای ادارات با ائمه جماعات از ۱۶ تفاهمنامه به ۱۶۵ تفاهمنامه در سراسر استان رسید.
وی با ذکر اینکه ابتدای امسال بخشنامه جدیدی مبنی بر توقف تفاهمنامه اداره تبلیغات اسلامی با ائمه جماعات ادارات ابلاغ شد، اضافه کرد: با اینحال بر طبق دستورالعمل جدید کشوری، ادارهکل تبلیغات اسلامی استانها متولی معرفی ائمه جماعات به دستگاههای متقاضی هستند.
کاظمی بیان کرد: پیشبینی لازم برای آموزش و توانمندسازی ائمه جماعات از سوی خود دستگاهها باید انجام شود بنابراین آمریت تبلیغات اسلامی در ساماندهی ائمه جماعات ادارات به خود دستگاه و در رأس، به استاندار استان واگذار شده است و از استاندار چهارمحالوبختیاری میخواهیم که در راستای سامان دادن به مبحث اقامه نماز ادارات، این بخشنامه را به دستگاههای اجرایی ابلاغ کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: دستگاهها این اختیار را دارند که خودشان بهصورت دو جانبه تفاهمنامه را با ائمه جماعت منعقد کنند؛ همچنین میتوانند این تفاهمنامه را از طریق سازمان تبلیغات اسلامی با امام جماعت داشته باشند که این تفاهمنامه سهجانبه نیز قالب و ساز و کار خود را دارد.
کاظمی تأکید کرد: برای اینکه آمریت تبلیغات اسلامی در موضوع ساماندهی ائمه جماعات حفظ شود نیاز است که دستگاهها با دستور استاندار ملزم به تفاهمنامه و نیز ملزم به توانمندسازی امام جماعت خود باشند و پرداخت هم صورت گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی اضافه کرد: اگر این سازوکار ایجاد شود، سازمان تبلیغات اسلامی وظیفه خواهد داشت با همکاری حوزه علمیه ائمه جماعات توانمند را به ادارات معرفی و برگزاری دورههای توانمندسازی برای ورود به ادارات را نیز پیشبینی کند.
کاظمی با تأکید بر الزام مدیران دستگاههای اجرایی نسبت به تعطیلی جلسات در موعد اذان و نماز، توضیح داد: اهتمام مدیر نسبت به این مهم هم بار روانی مثبت دارد و هم جایگاه نماز را در ادارات را ارتقا خواهد بخشید.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحالوبختیاری در پایان گفت: از ادارات انتظار میرود که در جانمایی مناسب نمازخانه و مناسبسازی این اماکن دقت نظر داشته باشند چرا که برخی ادارات جانمایی درستی برای نمازخانه ندارند و باید این مکان بهعنوان یک نماد دینی در محل پر رفت و آمد و مناسب اداره قرار داشته باشد.
1403/10/19