اردبیل| رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور:
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: نخستین و تاثیرگذارترین جهاد، امید آفرینی در جامعه و بیان موفقیتها بدون چشمپوشی از کاستیهاست.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، در جلسه رئیس سازمان تبلیعات اسلامی کشور با بانوان شاخص و فرهیخته اردبیل مسائل ،مشکلات و مطالبات این قشر مطرح شد.
حجتالاسلام محمد قمی پس از طرح مشکلات بانوان فرهیخته از سطوح مختلف جامعه گفت: از بین صحبتهای بانوان ۴۰ نکته را یادداشت کردم که پیگیری خواهد شد.
وی ادامه داد: اهمیت و جایگاه زن چه در خلقت و چه در جامعه و نقش بیبدیل او در ساختن آینده یک جامعه ما را ملزم میکند که اظرفیت و توانمندی این قشر را در راستای رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی بیش از پیش تقویت کنیم.
رئیس سازمان تبلیعات اسلامی کشور گفت: الگوی متفاوتی که نهضت انقلاب اسلامی برای زن ارائه کرده مستقل بودن بدون وابستگی به شرق و غرب و داشتن روحیه تهاجم و فعال در جامعه است.
عضو شورای عالی فرهنگی انقلاب اسلامی با طرح این سوال که چرا مقام معظم رهبری به جهاد تبیین تاکید دارد، بیان کرد: مقام معظم رهبری ۴۰۰ بار خصوص جهاد تبیین صحبت کردهاند و آن را جنگ موثر میدانند.
وی ادامه داد: نخستین و تاثیرگذارترین جهاد؛ امید آفرینی در جامعه و بیان موفقیتها بدون چشمپوشی از کاستیهاست.
حجتالاسلام قمی با تاکید بر اینکه باید به سمت ذهنیتها و تلقی های مردم رفت، مطرح کرد: اگر جهاد تبیین اولویت است از طرق مختلف می تواند قابل اجرا باشد.
رئیس سازمان تبلیعات اسلامی با اشاره به تاکید موکد مقام معظم رهبری به نقش دختران نوجوان گفت: مسئله جهاد تبیین حل نخواهد شد مگر اینکه بانوان در این ذهنیت سازی برای مردم نقشآفرین باشند.
وی اذعان کرد: با تقویت بخش زنان در سازمان میتوان به ترسیم درست آینده در بین جوانان و نوجوانان دست یافت.
وی در ادامه به نقش شایسته اردبیل در برگزاری برنامه زندگی با آیه ها در سال گذشته اشاره کرد و گفت: هدف از این برنامه آشنایی کودکان و نوجوانان با مفهوم قرآن بود و اینکه بدانند فلسفه مقابله با ظلم و ظالمانی مثل اسراییل چیست اما زمانی این امر اثربخش خواهد بود که به زبان کودکان مطرح شود.
گفتنی است، در ابتدای این جلسه هر یک از بانوان شاخص اعم از فعالان حوزه تربیتی، رسانه، پژوهش، خیریه و توانبخشی، دانشگاهی و حوزوی به بیان مطالبات پرداخته و نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
1403/12/05