نهضت ادامه دارد.../۴۸
سوره نامی آشنا برای مجلهای است كه روزگاری سردبیرش سید مرتضی آوینی بود. اولین شماره سوره، فروردینماه ۱۳۶۸، بدون شناسنامه تحریریه و نام سردبیر و به صاحب امتیازی حوزه هنری انقلاب اسلامی و مدیر مسئولی مدیر وقت حوزه هنری، محمد علی زم منتشر شد.
سوره نامی آشنا برای مجلهای است كه روزگاری سردبیرش سید مرتضی آوینی بود. اولین شماره سوره، فروردینماه ۱۳۶۸، بدون شناسنامه تحریریه و نام سردبیر و به صاحبامتیازی حوزه هنری انقلاب اسلامی و مدیرمسئولی مدیر وقت حوزه هنری، محمد علی زم منتشر شد. همه میدانستند همه كاره سوره آقامرتضی است اما در آذر سال 1369، نام سید مرتضی آوینی به عنوان سردبیر در شناسنامه ماهنامه سوره حک شد و این روند تا شهادت او، یعنی فروردین ۱۳۷۲، بیتغییر ماند. پس از آن سیدمحمد آوینی تحریریه را برای چند شماره سردبیری كرد ولی در آذرماه سال ۷۲، سوره، خاموشی برگزید.
پس از سه سال سكوت، از سال 13۷۵، ماهنامه سوره مجدداً و این بار به سردبیری سید علی میرفتاح منتشر شد؛ این دوره هم سه سال بیشتر عمر نکرد و زمستان 1378، پایان یافت.
پس از آن، سوره دوباره به محاق رفت تا آنکه در سال 13۸۰، بار دیگر و اینبار با فُرم و لوگویی تازه، به سردبیری سید عبدالجواد موسوی، شاعر و روزنامهنگار، منتشر شد. تحریریه سوم نیز چندان پایدار نماند و پس از دو سال و انتشار تنها 5 شماره، به کار خود پایان داد.
از اردیبهشتماه ۱۳۸۲، ماهنامه سوره بار دیگر و با همان لوگوی مشهور، کار خود را آغاز کرد. تحریریه چهارم را این بار وحید جلیلی گرد هم آورد آن را تا آذر 85 با انتشار 30 شماره پیش برد اما وحید جلیلی به دلیل اختلافات با حسن بنیانیان، مدیر وقت حوزه هنری، از سوره خداحافظی کرد.
زمستان ۱۳۸۹، سوره بار دیگر به کیوسک بازگشت. تحریریه ششم به سردبیری مهدی مظفرینیا با رویکردی تازه شکل گرفت. این تحریریه سوره نیز تا مهر و آبان ۱۳۹۴ منتشر شد و پس از انتشار ۲۱ شماره، به کار خود پایان داد.
حالا پس از یک فترت هفتساله، تحریریه هفتم سوره به سردبیری سید علی سیدان و مدیر مسئولی محمد مهدی دادمان عصری جدید برای این مجله مهم رقم زده است كه به مباحثه فرهنگی میپردازد.
1404/01/23