مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان از راهاندازی ۸۰۰ گروه رفیقانه با مدیریت دختران کردستانی خبر داد.
حجتالاسلام برومند رازیانی در جلسه قرارگاه حجاب و عفاف استان کردستان در سنندج با بیان اینکه تبلیغات اسلامی با استفاده از ظرفیتهای مختلف از جمله فضای مجازی بدنبال ترویج فرهنگ حجاب و عفاف است، اظهار کرد: در این راستا ۸۰۰ گروه رفیقانه با مدیریت دختران کردستانی در استان راهاندازی شده است.
وی افزود: برگزاری کارگاههای آموزشی برای مبلغان و اجرای کلاسهای پرسش و پاسخ و گفتوگو برای دانشجویان در سال گذشته از اقدامات دیگر این ادارهکل در سطح استان است.
رازیانی با اشاره به برنامههای ویژه دانشآموزان در حوزه عفاف و حجاب قبل از ایام کرونا، گفت: برگزاری صدها گفتمان دینی ویژه دانشآموزان در مدارس استان از جمله این برنامهها بوده است.
وی اضافه کرد: تلاشهای گستردهای در حوزه عفاف و حجاب انجام شده اما کافی نیست، باید تلاش کنیم فعالیتهای مرتبط با مقوله عفاف و حجاب در استان افزایش یابد.
مقوله حجاب و عفاف چند بعدی و اجتماعی است
مدیرکل صدا و سیمای کردستان هم در این نشست با بیان اینکه مقوله حجاب و عفاف چند بعدی و اجتماعی است، افزود: با توجه به اینکه انقلاب ما ارزشی و فرهنگی است، حجاب و عفاف در آن جایگاه بسیار مهمی دارد و دشمن همواره روی آن مانور میدهد.
جعفر عبدالملکی با اشاره به اینکه ۳۲ دستگاه در بحث پاسداشت حجاب و عفاف در استان دخیل هستند، ادامه داد: مردم به لحاظ ذهنی و نگرشی به حجاب اعتقاد دارند، ولی در عمل با رعایت آن فاصله گرفته اند که این موضوع باید آسیبشناسی شود.
ترویج حجاب و عفاف نیازمند عزم جهادی است
هاشم ناظمیجلال مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان هم در این نشست اظهار کرد: اگر حجاب و عفاف در همان سن کودکی در افراد نهادینه شود، بسیاری از مشکلاتی که امروز در این حوزه داریم برطرف خواهد شد.
وی با بیان اینکه ترویج حجاب و عفاف نیازمند عزم جهادی و همگانی است گفت: آموزش و پرورش با توجه به جامعه مخاطب در حوزه ترویج و نهادینه کردن فرهنگ و حجاب نیازمند همراهی و حمایت بخش ها و دستگاه های مختلف است.
وی اضافه کرد: ارزیابی عملکرد دستگاه ها در مورد اجرای چارچوب های حجاب باید بر اساس جامعه هدف متفاوت باشد و همه در یک سطح دیده نشوند.
1401/04/06