مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان:

فضای مجازی؛ فرصتی برای ترویج و تبلیغ فعالیت‌های دینی و فرهنگی است

حجت‌الاسلام رازیانی گفت: امروزه روش‌های سنتی به تنهايي نمی‌تواند در تحقق اهداف مؤثر باشد لذا فضای مجازی فرصتی برای ترویج و تبلیغ فعالیت‌های دینی و فرهنگی به‌شمار می‌رود.

فضای مجازی؛ فرصتی برای ترویج و تبلیغ فعالیت‌های دینی و فرهنگی است

به گزارش پایگاه خبری نهضت در کردستان، حجت‌الاسلام برومند رازیانی مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان در جلسه ستاد اقامه نماز استان با تسلیت ابام محرم‌الحرام و با اشاره به اجرای جشنواره سراسری فجر تا فجر به همت ستاد اقامه نماز استان اظهار کرد: این جشنواره به لحاظ ترویج اهمیت نماز در کشور به ویژه استان کردستان اقدامی ارزشمند است و برای شرکت در جشنواره باید از نخبگان، اساتید دانشگاه، دانشجویان، حوزه علمیه و آموزش و پرورش استفاده شود.

وی افزود: اهمیت نماز بگونه‌ای است که برگزاری جشنواره‌هایی در این راستا با تبلیغات سنتی و نصب بنر و پوستر نتیجه‌ای نخواهد داشت بنابراین باید از روش‌های نوین بویژه ظرفیت فضای مجازی در راستای مشارکت مردم در این جشنواره استفاده شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: موسسات و خانه‌های قرآنی، کانون‌های فرهنگی هنری و کانون‌های تبلیغی استان نیز در اجرای این جشنواره می‌توانند مشارکت داشته باشند.

حجت‌الاسلام رازیانی استفاده از ظرفیت اینستاگرام ادارات و کانال‌های پرمخاطب برای ترویج این جشنواره راد مورد تاکید قرار داد و اعلام کرد: سازمان تبلیغات اسلامی نیز برنامه های فرهنگی مختلفی از جمله اجرای پویش لبیک و مهرواره بانور را در دستور کار دارد که با استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای این طرح ها اقدام کرده است.

علی‌اکبر عظیمی، مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان نیز در این جلسه، اظهار کرد: به منظور ترویج مفاهیم نماز و تبیین کارکردهای آن در ابعاد فردی، اجتماعی و بخش‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، علمی ستاد اقامه نماز استان کردستان با همکاری و مشارکت بخشی از دستگاه‌های فرهنگی و با بهره‌گیری از توان و ظرفیت‌های مردمی و از منظر صاحبان فکر و اندیشه و هنر جشنواره علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری و ادبی نماز با عنوان «فجر تا فجر» را برگزار می‌کند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان با اشاره به اینکه این جشنواره بهمن‌ماه سال‌جاری و در سه محور علمی و پژوهشی، فرهنگی هنری و ادبی برگزار می‌شود، بیان کرد: مخاطبان این جشنواره دانش‌آموزان، دانشجویان، طلاب، فرهنگیان، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، پژوهشگران، هنرمندان و سایر علاقه‌مندان هستند.

وی ادامه داد: محورها و موضوعات جشنواره در بخش علمی و پژوهشی شامل فلسفه نماز، مسجد و نماز و نقش آن در پیروزی انقلاب اسلامی، نماز در منشور فکری امام خمینی(رضوان الله علیه) و امام خامنه‌ ای(مدظله العالی)، نماز و حکمرانی اسلامی، نماز و اصلاح فرهنگ جامعه، نماز و بیانیه گام دوم انقلاب، نماز و وحدت ملی و نماز و مسجد و تمدن نوین اسلامی و ... می‌شود.

عظیمی محورهای بخش فرهنگی و هنری این جشنواره را شامل نقاشی با نگاهی به مسجد و نماز جمعه و نماز در مدرسه و جامعه، عکاسی از صحنه‌های اقامه نماز، سرود با محتوای نماز، مسجد و عبادت، فیلم‌های کوتاه از نماز و نمازگزاران، پویانمایی و موشن‌گرافی، بازی‌های رایانه‌ای و استفاده از سایر ظرفیت‌های فضای مجازی، نرم‌افزارهای کمک آموزشی نماز و بازی‌ها و ابزارهای کمک آموزشی غیر دیجیتالی ذکر کرد.

وی به بخش ادبی این جشنواره اشاره کرد و گفت: قصه کوتاه در باب نقش اجتماعی نماز و نمازگزار، قصه ویژه کودکان و نوجوانان با محتوای نماز و مسجد و کمک به دیگران، شعر حکمی در قالب قصیده و غزل و مثنوی با تمرکز بر آثار تربیتی و اخلاقی نماز، شعر ساده و روان برای کودکان و نوجوانان با رویکرد آموزش نماز، شعر نماز ویژه کودکان و نوجوانان، دلنوشته کودکان و نوجوانان با محتوای «مسجدی که من دوست دارم» و خاطرات شیرین از نماز فرزندان از محورهای بخش ادبی بوده است.

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان افزود: تألیف، مقالات، رساله دکتری و پایان نامه‌های دانشگاهی و حوزوی، کلیپ، پادکست، موشن گرافیک، پویانمایی، عکس و استوری، شعر، داستان، قصه، نمایشنامه‌نویسی و فیلم‌نامه‌نویسی در شبکه‌های اجتماعی و بازی و ابزارهای کمک آموزشی دستی و دیجیتالی از قالب‌های جشنواره بوده است.

وی بیان کرد: علاقمندان به شرکت در این جشنواره تا 20 آذرماه ۱۴۰۱ باید از طریق سامانه noor.namaz.ir نسبت به ثبت‌نام و ارسال آثار اقدام کنند.

عظیمی افزود: مرحله استانی جشنواره «فجر تا فجر» اول بهمن‌ماه و مرحله کشوری ۱۲ بهمن‌ماه سال جاری خواهد بود.

حجت‌الاسلام درویشی نماینده صدا و سیمای مرکز کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: ظرفیت فضای مجازی فرصت مناسبی برای ترویج فعالیت‌های مختلف بویژه در حوزه دینی و فرهنگی است که باید هنرمندانه برای تبلیغ برنامه‌ها از آن استفاده کرد.

وی خاطرنشان كرد: امروز اقشار مختلف جامعه بویژه کودکان و نوجوانان را می توان با استفاده از ابزار هنر به سمت فعالفیت های دینی و فرهنگی ترغیب کرد و باید با ظرافت و دقت از ابزار هنر در این راستا بهره ببریم.

1401/05/15