رئیس اتحادیه موسسات قرآنی اردبیل با تاکید بر توجه به قرآن مدارس گفت: معلمان قرآن باید توسط اتحادیه قرآنی انتخاب شوند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل، نهضت حورزاده در مصاحبه زنده تلفنی با شبکه ملی قرآن در برنامه مصباح، موسسات قرآنی را بزرگترین ظرفیت ساختارمند فرهنگی در کشور عنوان کرد و اظهار داشت: موسسات و مراکز قرآنی مردمی با وجود برخورداری از توانمندی های آموزشی و فرهنگی، از کوچکترین حمایت دولت در بحث بیمه، مالیات و ردیف بودجه محروم بوده و اکثر موسسات از مشکل مکان رنج می برند و این در حالی است که بسیاری از ساختمان های اداری در شهرها بلاستفاده هستند.
وی افزود: مشکل صدور مجوز و طولانی بودن پروسه ثبت موسسات از دیگر مسائلی است که نیازمند توجه جدی متولیان امور قرآنی است تا افرادی که اقدام به تاسیس موسسه قرآنی بهویژه در مناطق محروم و حاشیه شهرها کرده اند با سهولت به انجام فعالیت های قرآنی بپردازند.
مدیر عامل اتحادیه موسسات قرآنی استان اردبیل عدم توجه ویژه به مباحث قرآنی در مدارس را غیر قابل توجیه برای مسئولین آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: نگاه اجمالی به دستاورد آموزش قرآن در کشور، نشان می دهد که این دستاورد، نه با اهمیت و جایگاه ویژه قرآن در اسلام تناسب دارد و نه با میزان علاقه و اهمیتی که مردم برای قرآن کریم قائل هستند.
وی افزود: چندین سال از گلایه مقام معظم رهبری از وزارت آموزش و پرورش درباره مهجوریت قرآن کریم می گذرد ایشان در روز معلم سال ۸۵ در بیانی کاملا صریح و شفاف درباره ضرورت توجه متولیان وزارت آموزش و پرورش به قرآن کریم و جایگاه آن در این نهاد تربیتی فرموند: قرآن در آموزش و پرورش حقیقتا مهجور واقع شده است.
حورزاده گفت: در راستای توصیه و تاکید مکرر مقام معظم رهبری در اعتلای آموزش قرآن در آموزش و پرورش تلاش هایی آغاز شد از جمله برای مدت زمان کوتاه، مدارس قرآنی راه اندازی از مربیان قرآن واجد شرایط جذب بدنه آموزش و پرورش شد که در این خصوص هم نواقصی وجود داشت از جمله بکارگیری مربیان قرآن بهعنوان معلمان پایه در مدارس و عدم توجه به تخصص آنان در تدریس و آموزش قرآن بود.
مدیر عامل اتحادیه موسسات قرآنی استان بر ضرورت توجه جدی و کارشناسی بر ترویج فرهنگ قرآنی در مدارس تاکید کرد و گفت: چنانکه برای تربیت جسمی دانش آموزان با حضور مربیان ورزش تدابیری اندیشیده شده که بسیار لازم و ضروری است، باید در تربیت روحی آنان نیز که ارزشی والاتر از جسم دارد تلاش کرد و در این راستا جذب معلمان قرآنی آموزش و پرورش باید از طریق اتحادیه موسسات قرآنی انتخاب شوند.
وی افزود: در استان اردبیل ۶۳ موسسه قرآنی مردمی با مجوز رسمی از سازمان دارالقرآن و اتحادیه موسسات قرآنی کشور به فعالیت می پردازند که با فعالیت بیش از ۳ هزار نفر مربی قرآن ظرفیت بالایی برای توسعه فعالیت های قرآنی در مناطق مختلف استان هستند.
1400/09/09