مروری بر یک دهه مجاهدت امام محله مرودشتی

همه خدمات فرهنگی و اجتماعی این مسجد با عشق امام زمان گره می‌خورد

حجت الاسلام آقارضی سال‌هاست که در مرودشت برای تعالی فرهنگ و رونق محله تلاش می‌کند؛ اهتمام ویژه برای ترویج فرهنگ مهدویت و دلدادگی به امام زمان (عج) محور بسیاری از برنامه‌های این امام محله بوده است.

همه خدمات فرهنگی و اجتماعی این مسجد با عشق امام زمان گره می‌خورد

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام محمدآقارضی امام محله مسجد امام موسی بن جعفر (ع) شهرستان مرودشت از توابع استان فارس است.

او از سال ۷۸ وارد حوزه علمیه شده و ۲۰ سالی می‌شود که به تبلیغ دین و ترویج معارف اهل بیت (ع) می‌پردازد و ۱۰ سال است که این محله را برای خدمت رسانی فرهنگی و اجتماعی به مردم برگزیده است.

در ایام تابستان مسجد با برگزاری کلاس‌های قرآن و معارف، آموزش زبان انگلیسی، کامپیوتر، خوش‌نویسی و موارد دیگر پذیرای تعداد زیادی از دانش آموزان و نوجوانان است. در طبقه فوقانی مسجد محلی برای سرگرمی و پرکردن اوقات فراغت نوجوانان با فوتبال دستی، پینگ پنگ فراهم شده است؛ دو سیستم کامپیوتری نیز به همین منظور خریداری خواهد شد.

البته که برگزاری این برنامه‌ها منحصر در تابستان نیست و هم اکنون نیز تعداد ۴۰ نفر از براداران پای ثابت برنامه‌های فرهنگی مسجد هستند؛ در قسمت خواهران نیز به صورت جداگانه این کلاس‌ها در حال برگزاری است.


اجرای طرح شهید بهنام محمدی به صورت خودجوش توسط این امام محله در سطح شهر و چندین روستا انجام گرفته است. در این طرح کتاب‌هایی با موضوع مهدویت ارائه می‌شود و مسابقاتی نیز در این زمینه برگزار شده و از افراد برتر در این مسابقات تقدیر می‌شود.


طرح بین المللی سمینار بقیه الله بیش از ۳۰ سال است که در این شهر برگزار می‌شود؛ بنیان گذار این طرح مسجد موسی بن جعفر (ع) بوده است و حجت الاسلام آقارضی نیز در این سال‌ها با قوت آن را پیگیری کرده است. در حال حاضر این طرح در بسیاری از شهر‌ها برگزار می‌شود.


چهارشنبه‌های مهدوی نیز قدم دیگری است که در ترویج فرهنگ مهدویت در این شهر جریان دارد. یکی از اهالی خیّر منطقه نیز سال هاست که خانه اش را برای این کار قرار داده و محفلی برای معرفت افزایی و عرض ارادت مردم نسبت به ساحت مقدس امام زمان (عج) شکل گرفت. در کنار این طرح کتابخانه مهدویت نیز با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی در این عرصه دایر شد.


برنامه «بربال خاطرات» نیز با هدف آشنایی با فرهنگ جهاد و دفاع مقدس چند سالی هست که در این مسجد اجرا می‌شود و از رزمندگان دفاع مقدس دعوت می‌شود تا خاطرات خود را برای عموم مردم بازگو کنند. این طرح به صورت فصلی و سال طی ۴ جلسه برگزاری می‌شود.


حجت الاسلام آقارضی با تأسیس مؤسسه نیکوکاری اقدام به شناسایی افراد نیازمند محله کرده و ۱۰۰ خانواده تحت پوشش مسجد هستند. توزیع بسته‌های معیشتی و افطاری گرم در ماه مبارک رمضان از اقدامات حمایتی این مرکز است؛ به گفته او در زمان کرونا بیش از یک میلیارد تومان برای تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی برای نیازمندان، هزینه شده است.


تشکیل صندوق قرض‌الحسنه مردمی با هدف اشتغال زایی، کمک‌های درمانی و تأمین جهیزیه و اعطای وام‌هایی با کارمزد پایین، برکات زیادی داشته که برای نمونه تا به حال، ۱۵ مورد جهیزیه از این طریق اهدا شده است.


جلسات پیشگیری از طلاق و اعتیاد در این مسجد به صورت مستمر و با حضور مشاوران توانمند برگزار می‌شود. بروشور و جزوه‌هایی نیز متناسب با مباحث ارائه شده در این جلسه‌ها تهیه و توزیع می‌شود؛ همچنین جلساتی نیز با موضوع جمعیت و فرزندآوری در حال برگزاری است.


وی طی رایزنی با کانون ارشاد طرحی را پیگیری می‌کند تا در زمینه فرزند آوری برای کسانی که هزینه‌های درمان و عمل زایمان را ندارند، خدمات رایگان ارائه شود؛ اعطای کمک هزینه درمان و هدیه به خانواده‌هایی که به تازگی صاحب فرزند شده اند نیز در همین این راستا صورت می‌گیرد.


جلسات جهاد تبیین نیز هر هفته سه شنبه‌ها در این مسجد برقرار می‌شود و از کارشناسان برای ارائه مباحث و پاسخ به پرسش‌ها و شبهات مخاطبان، دعوت به عمل می‌آید.

1401/11/25