وظیفه راهبران توانمدسازی مجموعه‌های مردمی در جامعه است

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: کنش‌گر‌ها باید وارد فضای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری قرار گیرند. هماهنگی و توانمدسازی مجموعه‌های مردمی جزوی از عملکرد عزیزان راهبر مناطق مختلف خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، جلسه راهبران ۲۲ منطقه شهر تهران به میزبانی اداره کل تبلیغات اسلامی استان و با حضور حجت الاسلام «محمدجواد زهرایی» مدیر کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد.

در این جلسه نکاتی، چون نحوه راهبری، با رویکرد شناسایی، رصد، پایش و راهبری حلقه‌های میانی و در پروسه طولانی مدت شکل گرفته است مورد بحث قرار گرفت. همه راهبران از طلاب هستند که مسجد، پایگاه مردمی و تجربه هم‌افزایانه و هم‌گرایانه داشتند. قسمت اصلی اراده و رویکرد سازمان تبلیغات جهت مردمی‌سازی به دوش این عزیزان خواهد بود.

«حسین حائری» معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ارتباط با مردمی‌سازی جریانات گفت: مسیر مردمی سازی را از ابتدای انقلاب اسلامی رصد کردیم که خود مردم پای کار بودند. در کف میدان از جبهه و جنگ گرفته تا جهاد سازندگی جهاد آموزشی و ... با شعار «همه با هم» در کنار یکدیگر و نهاد‌های حاکمیتی بودند.

وی ادامه داد: این همگرایی مردمی تا جایی ادامه دارد و سپس جریانی حاکم می‌شود و باعث کم رنگ شدن حضور مردم می‌شود. در این برهه، یک تخاطبی بین امام امت و امت از جمله آتش به اختیار و ... در گفتگو‌ها و دیدار‌های مختلف روی می‌دهد.

حائری افزود: همین موضوع باعث ایجاد جریاناتی می‌شود که پایه‌های اصلی کنش‌گری در جامعه هستند. این کنش‌گر‌ها باید وارد فضای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری قرار گیرند. هماهنگی و توانمدسازی مجموعه‌های مردمی جزوی از عملکرد عزیزان راهبر مناطق مختلف خواهد بود.

در ادامه این جلسه راهبر‌ها به ارائه سوابق خود و هم‌چنین به طرح پیش روی خودشان پرداختند.

1402/03/30