نشست توجیهی مهرواره محله همدل و عملیات محرم در سنندج برگزار شد

نشست توجیهی مهرواره محله همدل و عملیات محرم با حضور اعضای تشکل‌های دینی و مجموعه‌های وابسته به تبلیغات اسلامی استان کردستان در سنندج برگزار شد.

نشست توجیهی مهرواره محله همدل و عملیات محرم در سنندج برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام میرزایی راهیار منطقه غرب کشور در نشست توجیهی مهرواره محله همدل و عملیات محرم که با حضور کنشگران استان در حوزه بانوان، هیئات مذهبی، کانون‌های فرهنگی، مداحان، روحانیون و ائمه جماعات و فعالان فضای مجازی در مجتمع فرهنگی نور سنندج برگزار شد، اظهار کرد: مهرواره محله همدل به منظور ایجاد همدلی، انس، الفت و اخوت بین اقشار مختلف مردم برگزار شد و در این راستا در سطح کشور به اجرا درامده است.

وی افزود: باید پیوند‌های اجتماعی را در جامعه تقویت کنیم و در این راستا باید محله محور عمل کنیم.

راهیار منطقه غرب کشور اضافه کرد: مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) فرموده‌اند «در چهل سال دوم انقلاب اسلامی باید جامعه اسلامی را تشکیل دهیم و تمدن‌سازی کنیم» اکنون این سوال پیش می‌آید که باید چگونه باشیم که همه مردم ما را به عنوان جامعه اسلامی بشناسند و چه باید کرد تا جامعه اسلامی شکل بگیرد.

حجت‌الاسلام میرزایی با تاکید بر تمسک به قرآن کریم، تصریح کرد: تمسک به قرآن زمانی حاصل می‌شود که جمعا متمسک بشویم و این فرموده پروردگار است که باید جمعی در کنار هم شکل بگیرد تا جامعه اسلامی تشکیل شود.

وی با بیان اینکه ضرورت جامعه اسلامی جلوگیری از تفرقه است چرا که تفرقه ضد جمع شدن و تشکیل جامعه اسلامی است، گفت: در کنار تفرقه؛ عداوت و دشمنی نیز باعث نابودی جامعه می‌شود در حالیکه باید در کنار هم انس و اخوت را ترویج دهیم چرا که پایه اصلی ایجاد جامعه اسلامی تقویت اخوت و برادری بین افراد جامعه است.

راهیار منطقه غرب کشور اذعان کرد: ایجاد انس، الفت و اخوت در کنار هم همدلی را به ارمغان می‌آورد و در نهایت منجر به ایجاد جامعه اسلامی خواهد شد.

حجت‌الاسلام میرزایی اذعان کرد: اگر بخواهیم جامعه اسلامی را در کشور تشکیل دهیم باید در هر محله کشور یک پروژه کوچک را در راستای همدلی و انجام کار‌های نیک و رفع مشکلات محله ایجاد کنیم.

وی مساجد را ظرفیت موثری برای انجام کار‌های همدلی و رفع مشکلات محله دانست و گفت: افراد تصمیم ساز از جمله امام جماعت محلات، می‌توانند در مساجد به تصمیم گیری و تصمیم سازی در خصوص‌حل مشکلات مردم محله بپردازند.

حجت‌الاسلام کمالی مسئول توجیه عملیات محرم سازمان تبلیغات اسلامی کشور نیز در این نشست به عملیات محرم و برنامه‌های پیش‌رو ویژه محرم پرداخت و اظهار کرد: در عملیات محرم کشور کارگروه‌های مختلفی از جمله ادیان و مذاهب، هیئات مذهبی، کانون مداحان و ... تدوین شده که این کارگروه‌ها برنامه‌های ایام محرم را برای استان‌ها برنامه‌ریزی و ابلاغ می‌کنند تا در استان‌ها عملیاتی شود.

وی افزود: جلسات و نشست‌های همفکری برای الگوگیری از اهل بیت علیهم‌السلام از جمله امام حسن (ع) و امام حسین (ع) نیز در اجرای برنامه‌های عملیات محرم باید مورد توجه قرار گیرد و در این راستا باید از ظرفیت مساجد، محلات و هیئات مذهبی در برگزاری برنامه‌های محرم استفاده شود.

رسانه ظرفیتی اثرگذار برای ترویج فعالیت‌های همدلانه در جامعه است

حجت‌الاسلام عبدی مسئول کارگروه منطقه‌ای محله همدل نیز بیان کرد: در موضوعات همدل بحث رسانه باید پررنگتر باشد تا روایتگری‌ها از کار‌های خیر و نیک محلات در قالب مهرواره محله همدل انجام شود.

وی بیان کرد: قرار است کار‌های همدلی را که توسط مردم انجام شده را در این مهرواره به تصویر بکشیم و یا روایت کنیم.

حجت‌الاسلام عبدی افزود: نیاز است سربازان جهادی کف میدان از جمله بانوان، مبلغین، امامان محله و مردم در کنار هم به ترویج همدلی‌ها بپردازند.

روزنه‌های امید جامعه را باید به تصویر کشید

حجت‌الاسلام برومند رازیانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: اصلی‌ترین سرمایه تبلیغات اسلامی وجود تشکل‌های دینی است که طیف گسترده‌ای از اقشار مختلف مردم را نمایندگی می‌کنند و در حال حاضر تشکل‌های دینی از جمله ۷۰۰ هیات مذهبی، ۸۰۰ مداح تشیع و تسنن و همچنین یک‌هزار مبلغ در استان کردستان فعالیت دارند و علاوه براین‌ها ظرفیت‌های جدیدی از جمله نهضت پیشرفت بانوان که ظرفیت عظیم بانوان در بحث فعالیت‌های فرهنگی است نیز راه‌اندازی شده و در استان فعال هستند.

وی همچنین از فعالیت ۷۰۰ موسسه و خانه قرآن در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: این موسسات و خانه‌های قرآنی نیز بزرگترین ظرفیت برای ترویج فعالیت‌های دینی و قرآنی در استان کردستان به شمار می‌روند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: سازمان در کنار نهاد‌ها و ساختارسازی و کنشگری در جامعه در یکسال اخیر کمیته رسانه را راه‌انداری کرده تا به حمایت و پشتیبانی از کار‌های رسانه‌ای استان بپردازد.

حجت‌الاسلام رازیانی تشکیل بنیاد نوجوان در بخش خواهران و برادران به منظور کار با کودک و نوجوان را نیز از دیگر ظرفیت‌های تبلیغات اسلامی در سطح کردستان خواند و گفت: این تشکل و ظرفیت‌ها می‌توانند در راستای ایجاد روزنه‌های امید در جامعه فعالیت کنند.

وی اضافه کرد: جلساتی در خصوص مهرواره محله همدل در استان کردستان تشکیل شده و سعی بر این است تا زمینه  معرفی اتفاقات خوب محلات را فراهم کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان اضافه کرد: تلاش امروز دشمن نشان دادن چهره تیره و تار از جامعه ماست و این رسالت ماست که روزنه‌های امید جامعه را به تصویر بکشیم تا بتوانیم در برابر دشمن بایستیم.

حجت‌الاسلام رازیانی اذعان کرد: با توجه به اینکه دشمن می‌خواهد فضای ناامیدی مطلق از جامعه ما نشان دهد باید افرادی را که کار‌های خیر انجام می‌دهند را پیدا کرد و فعالیت‌های این افراد را روایت و معرفی کرد تا روزنه امید بین جامعه ایجاد شود.

1402/04/06