فعالان قرآنی در کاهش آسیب های اجتماعی پیشقدم باشند
مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل گفت: کلاس های آموزشی در حوزه فعالیت های قرآنی باید در راستای کاهش آسیب های اجتماعی برگزار شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده در مراسم تجلیل از مدیران موسسات و خانههای قرآنی اردبیل در سخنانی گفت: در عصر کنونی جامعه انسانی دچار رنج و گرفتاری فراوانی شده و درمان تمام این مشکلات تمسک به کتاب آسمانی قرآن کریم است.
وی جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی بر علیه مردم بی دفاع و کودکان مضلوم غزه را نشانه دوری از کلام الهی برشمرد و افزود: در هیچ جنگی سابقه آتش زدن به بیمارستان و قتل نوزادن شیرخواره وجود ندارد لذا این جنایات وحشیانه ناشی از عدم توجه به فرامین خالق بشریت است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل تلاش برای رفع محجوریت قرآن را وظیفه مهم فعالان قرآنی عنوان کرد و گفت: فعالان قرآنی همواره در تلاشند که آموزههای دینی و اجتماعی را در جامعه رواج دهند لذا باید در حمایت از آنان برنامه ریزی صورت گیرد.
حجت الاسلام جعفرزاده به وظایف مسئولین موسسات و خانههای قرآنی اشاره کرد و افزود: هم اندیشی مستمر با کارشناسان و مسئولین قرآنی، برنامه ریزی بلند مدت و اولویت بندی فعالیتهای شاخص، توسعه فعالیتهای قرآنی در مساجد از جمله طرح سمیر و مستورا با محوریت حجاب و عفاف و توجه به برنامههای مناسبتی از مهمترین وظایف مسئولین موسسات و خانههای قرآنی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل مطالبه گری از مسئولین ارشد استانی و متولیان امور قرآنی را از دیگر وظایف مسئولین موسسات و خانههای قرآنی عنوان کرد و افزود: بنا به انتخاب سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان دبیر شورای توسعه فرهنگی باید مدیران موسسات و خانههای قرآنی از این فرصت برای مطالبه گری از فرماندار، بخشدار، مسئولین ادارات و نهادها در زمینه توسعه فعالیتهای قرآنی استفاده کنند.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام صابر طهماسبی رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان و حجت الاسلام محمدباقر غلامی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل در سخنانی جداگانهای از آمادگی این ادارات برای حمایت از فعالیتهای شاخص و اثربخش در حوزه قرآنی با محوریت کاهش آسیبهای اجتماعی خبر دادند.
در پایان از ۲۱ مدیر موسسه و خانه قرآنی منتخب با رویکرد قرآنی و فرهنگی در ایام فاطمیه با اهدای هدایایی تجلیل شد.