مسئول بنیاد جامعه پردازی هدایت:

گفت‌وگوی حقیقی رفع دردهای جامعه را در پی دارد

حجت الاسلام والمسلمین ناصر میرمحمدیان با بیان اینکه گفت‌وگوی حقیقی رفع دردهای جامعه را در پی دارد و این راه اسلام است؛ گفت: ساختن تیم و عملیات در کف جامعه دو خواسته بنیاد جامعه پردازی هدایت از شبکه بانور است.

گفت‌وگوی حقیقی رفع دردهای جامعه را در پی دارد

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین ناصر میرمحمدیان در جلسه مسئولین شبکه بانور و مبلغات نخبه استان کردستان که در سالن کوثر اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان برگزار شد؛ اظهار داشت: یکی از راه‌ها برای دستیابی به محتوا‌های تولید شده سامانه شمع و رادیو بانور است.

حجت الاسلام میرمحمدیان با بیان اینکه اولین مرحله در بحث کنشگری همان تایید و تکذیب یک مسئله است؛ تصریح کرد: پاس‌کاری حل مسئله در جهاد تبیین یکی از مشکلات ما در این امر مهم است، لذا فضا آن قدر یک طرفه شده و از آنجای که هزینه حرف زدن زیاد می‌باشد، به همین خاطر بسیاری از ما سکوت اختیار کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه در شبکه بانور و در راستای جهاد تبیین باید به کنشگران ساده هم پرداخت؛ عنوان کرد: در اولین لایه کنشگری پایه یک گام دیگر معنا پیدا می‌کند و آن هم بازنشر است، زیرا بازنشر اطلاعات علاوه بر دلگرمی همراهان و جذب افراد میانه، موجب می‌شود که دشمن در فضای مجازی و جنگ نرم احساس قدرت نکند.

مسئول بنیاد جامعه پردازی هدایت ابراز داشت: گفت‌وگوی حقیقی رفع درد‌های جامعه را در پی دارد و این راه اسلام است.

میرمحمدیان در ادامه اضافه کرد: دومین لایه کنشگری از جنس تولید محتوا است، اولین کاری که در این راستا همان ایجاد کامنت است و دوم تولید محتوای معمولی که از این کار حس خوب برای مخاطبین در می‌آید.

وی متذکر شد: متاسفانه امروز مُد شده است که فقط حال بد را روایت می‌کنیم و این حس ناامیدی ایجاد می‌کند، لذا می‌طلبد که باید اتفاقات خوب به صورت واقع گرایانه روایت شود؛ زیرا روایتگری در تولید محتوا‌های معمولی حال مخاطب را خوب و به او امید تزریق می‌کند و در جهاد تبیین باید حتماً بر روی این نکته دقت کافی داشته و حساس باشیم.

مسئول بنیاد جامعه پردازی هدایت تاکید کرد: در جهاد تبیین باید روایت شود که هر آنچه که به صورت عادی در ذهن است در واقعیت و میدان کار متفاوت است.

میرمحمدیان خاطرنشان کرد: سومین گام تولید محتوای حرفه‌ای است، یعنی در لایه سوم، رسانه‌ای ارائه دهیم، گروه تشکیل شود و همه همکاران و یا اعضای خانواده را دعوت کنیم.

وی نانو رسانه، میکرو رسانه، سکو یا پلاتفرم را مراحل بعدی رسانه برشمرد و یادآورشد: بی بی سی بنگاه خبرپراکنی انگلیسی است و مدیران این رسانه گفته‌اند که با رسانه به تنهایی نمی‌شود کار کرد باید به دنبال انسان رسانه‌ها (شهروند خبرنگار) برویم؛ در واقع ایده هزار مشعل یعنی از هزاران مشعل قطعاً از یک نورافکن خروجی بیشتری دارد نیز از همین فکر نشئت گرفته است.

مسئول بنیاد جامعه پردازی هدایت با بیان اینکه قرآن سه قله (افراد، خانواده و جامعه) برای پیشرفت انسان‌ها ترسیم کرده است؛ گفت: ضروری است که امروز هرکس به اندازه وسع خود باید وارد میدان تبیین شود و اینکه چرا به قله نزدیک هستیم؟ این مطلب را باید به خوبی تبیین شود که با چه ملاک‌های به قله پیشرفت نزدیک هستم!

میرمحمدیان با اشاره به وظیفه شبکه بانور در میدان و کف جامعه ابراز داشت: همان طور که خود بانوان به گنشگران اجماعی مبدل شده اند یک نکته مثبت است، اما مهترین وظیفه این شبکه اول ساختن تیم و گام دم انجام عملیات در کف جامعه است.

وی در ادامه اذعان داشت: پروژه جهاد تبیین بیشتر با حضور بانوان پیش می‌رود، زیرا سرعت خانم‌ها در حرکت معنوی بسیار بیشتر از آقایان است.

مسئول بنیاد جامعه پردازی هدایت اظهار داشت: امروز به برکت اسلام، جامعه مسلمانان از آن لجن‌زاری که غرب امروز گرفتار آن هستند، به دور می‌باشد و از محبت پدر و مادر و خانواده خود اشباع هستیم در حالی که جامعه غربی واقعا از این نعمت بی‌بهره هستند.

میرمحمدیان توضیح داد: بزرگترین چالش جامعه اسلام و غرب در خانواده‌ها خود را نشان می‌دهد، زیرا گرمای حس خوب از خانواده نشئت گرفته می‌شود، لذا در جهاد تبیین مهم‌ترین چیز روایت کردن است، زیرا اگر روایت کردن بلد نباشیم ضرر می‌کنیم و دشمن واقعیت را برعکس روایت می‌کند و آنگاه ما نمی‌توانیم از خود دفاع کنیم.

1402/10/14