کد خبر: ۱۰۰۰۹

اجتماع ۱۵۰ نفره مدیران و نخبگان قرآنی کشور در قم

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم گفت: اجتماع مدیران و چهره‌های مطرح قرآنی کشور در استان قم با محوریت مردمی‌شدن فعالیت‌های قرآنی و ارائه سند راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم است.
۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۵

اجتماع ۱۵۰ نفره مدیران و نخبگان قرآنی کشور در قم

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم، حجت‌الاسلام علی تقی‌‌زاده در مراسم افتتاحیه نشست‌ آموزشی و راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم با محوریت مردمی‌شدن فعالیت‌های قرآنی که امروز در مجتمع یاوران مهدی برگزار شد، گفت‌وگوهای راهبردی به‌ویژه سند راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم، آموزش ضمن خدمت در حوزه توانمندسازی مهارت‌های مدیریتی و مباحث تدبر قرآن کریم، گفت‌وگوها درباره مردمی‌سازی فعالیت‌های قرآنی و بهره‌مندشدن از ظرفیت‌های خانواده و برگزاری محفل انس با قرآن در حرم بانوی کرامت از برنامه‌های این نشست سه روزه به‌شمار می‌رود.

وی افزود: اجتماع مدیران و چهره‌های مطرح قرآنی کشور در استان قم با محوریت مردمی شدن فعالیت‌های قرآنی و ارائه سند راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم است.

حجت‌الاسلام محمدرضا شفیعی، دبیرکل امور استان‌های سازمان دارالقرآن الکریم نیز در حاشیه این نشست اظهار داشت: نشست آموزشی و راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم از روز دوشنبه، ۲۹ خردادماه در مجتمع یاوران مهدی قم آغاز شد و تا پنج‌شنبه اول تیرماه دارد.

وی با بیان اینکه نشست‌ با مدیران امور قرآنی سراسر کشور هر سال برگزار می‎شود، افزود: حضور کارشناسان قرآنی به‌صورت متمرکز امسال پس از وقفه‌‎ای 8 ساله و در استان قم انجام شد.

حجت‌الاسلام شفیعی با اشاره به حضور ۱۵۰ نفر کارشناس و مدیران قرآنی سراسر کشور در اجتماع قرآنی یاوران مهدوی تصریح کرد: بیش از ۱۲۰ کارشناس و نخبه قرآنی و حدود ۳۰ نفر از مدیران قرآنی سراسر کشور در این اجتماع قرآنی گردهم آمدند.

وی درباره برنامه‌ها و اهداف سند و راهبرد سازمان دارالقرآن الکریم در این نشست اظهار کرد: ایجاد انگیزه، امیدآفرینی و حس اعتماد و توجه و ورود جامعه قرآنی کشور به فرمایشات مقام معظم رهبری در موضوع جهاد تبیین، مهم‌ترین اهداف این نشست به‎‌شمار می‎رود.

حجت‌الاسلام شفیعی با بیان اینکه نشست آموزشی و راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم دارای ابعاد گوناگونی است، بیان کرد: چالش‌ها و مسائل قرآنی استان‌ها، ارائه‌ راهکارها و پیشنهادات کارشناسان قرآنی برای مرتفع‌سازی چالش‌های پیش‌رو، موضوعات تدبری و فهم قرآن کریم، هم‌اندیشی و تبادل نظرات از دیگر ابعاد این نشست سه روزه به‌شمار می‌رود.

وی در پاسخ به این پرسش که مهم‌ترین خروجی و دستاورد این نشست سه روزه که آن را با سایر اجتماعات قرآنی متمایز می‌کند چیست؟ گفت: علاوه بر اینکه موضوعات آموزشی در این نشست مطرح می‌شود، مصداق‌های آموزش عملی در میدان هم بیان می‌شود زیرا چالش‌هایی که کارشناسان قرآنی هر استان با آن مواجه هستند را پیش‌ از برگزاری این نشست، مورد بررسی قرار دادیم.

لازم به ذکر است که شناخت الگوهای رفتاری افراد به‌منظور اثربخشی بیشتر فعالیت‌های قرآنی، نشست‌های تخصصی و منطقه‌ای، تشریح برنامه‌ها و سند راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم، برنامه‌های فرهنگی و زیارتی و آموزش مباحث معرفتی و تدبری از دیگر برنامه‌های آموزشی و راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم در این نشست قرآنی سه‌ روزه است.

ارسال نظر
پربازدیدترین مطالب
آخرین اخبار
پرطرفدار