مرکز راهبری و هم‌آهنگی امور بانوان | بخش اول از سرمقاله شماره دوم ســها؛

مرکز دنیای من، اینجاست!

مرکز راهبری و هم‌آهنگی امور بانوان | بخش اول از سرمقاله شماره دوم ســها؛

مرکز دنیای من، اینجاست!

مجله ســها سعی می‌کند روایت‌هایی ناشنیده و امید آفرین از بانوان و جوانان پیشرو و مجاهد ایران زمین در عرصه‌های مختلف را برای مخاطبان بگوید.

مرکز دنیای من، اینجاست!

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی ، شماره ی تازه نشریه سها به جوانان و بانوانی سر زده که تک‌تک‌شان مایه مباهات هستند و تاریخ‌ساز. از خانم دکتر ابراهیمی و اقدام شگرفش درباره سلول‌درمانی تومورهای بدخیم تا هنر دست یک گروه متخصص که میانگین سن‌شان ۲۶ سال است و با ساخت دو ماهواره ایرانی کوثر و هُدهُد، ایران ما را نامدارتر کردند در جهان.

مجله ســها سعی می‌کند روایت‌هایی ناشنیده و امید آفرین از بانوان و جوانان پیشرو و مجاهد ایران زمین در عرصه‌های مختلف را برای مخاطبان بگوید.

بخشی از سرمقاله این شماره به قلم آقای پژمان عرب را در زیر بخوانید؛ 

ویرانه‌ای است این جهان

عمر کفاف نمی دهد که آباد کنیم

و غیرت، رخصت نمی دهد که رها کنیم

اینگونه رها کردن نشانه دنائت است

و جاهلانه مرمت کردن، نشانه رذالت است

پس آبادسازی یک گوشه گُم جهان به دست ما،

آبادسازی کُل عالَم است به دست همگان

اینکه ملاصدرا دقیقا همین کلمات را بر زبان رانده یا خیر، معلوم نیست؛ اما شیوه زندگی او که در روستایی به‌ ظاهر دورافتاده در حوالی قم اقامت کرد و در آنجا به نوشتن و تدریس برخی از مهم‌ترین آثار فلسفه اسلامی مشغول شد، شاهدی بر اعتقاد او به چنین شیوه‌ای از احساس مسئولیت در آبادانی جهان است. ما نیز در «سُها» به دنبال نشان دادن زیبایی‌ها و درستی این اندیشه هستیم که اگر هر کسی در هر موقعیتی که قرار دارد، بتواند چشم‌اندازی امیدوارانه و دیگرخواهانه داشته باشد، قادر به ایجاد تغییرات بزرگی خواهد بود. 

اگر با همین نگاه به تجربه‌نگاری‌های تنها همین شماره از مجله بنگرید، به این جملات ایمان خواهید آورد. ما در «سُها» نمونه‌های به فعلیت‌رسیده‌ای از این نگاه را در میان زنانی با سنین و تخصص‌های مختلف نشان داده‌ایم؛ زنانی که در مقابل موج ناامیدکننده «نه، نمی‌شود» و «کار ما نیست» و «حالا که چه بشود»، موجی عظیم‌تر از اراده انسانی برای آبادی و پیشرفت منطقه و کشورشان را به راه انداخته‌اند.

قصه خانم دکتر ابراهیمی که با وجود شرایط سخت کرونا و موانع مختلف، روش جدید و موفقی  از سلول‌درمانی تومورهای بدخیم را در دنیا اجرا و تاکنون داروهای جدیدی برای این بیماران تولید کرده است، نمونه‌ای از این دست اراده‌های تغییرآفرینی است که باید بیشتر دیده شوند. شاید کمتر کسی باور کند در شرایطی که خیلی‌ها دوست دارند فضایی تلخ از نتوانستن و نشدن برای جوانان و زنان ایرانی بسازند، دو ماهواره ایرانی کوثر و هُدهُد که آبان‌ماه 1403 به آسمان پرتاب شدند، به دست تیم جوانی ساخته شده که میانگین سنی آنها 26 سال است. تیمی که تعداد زیادی از متخصصانش را خانم مهندس‌های جوان ایرانی تشکیل داده‌‌اند؛ دخترانی که وقتی صحبت‌هایشان را در این شماره بخوانید، نگاهشان به افق‌های بی‌کران و امیدشان به ساختن آینده و کشور را، واقعا باور خواهید کرد.

 

 

 

2025-07-03

تعداد بازدید: 30

پربازدیدترین‌ها

جدیدترین‌ها

برگزیده‌ها

محرم
آیکون توانخواهان

T

T