کد خبر: ۱۱۶۸۰

امضای تفاهمنامه با ستاد امر به معروف و نهی از منکر

تفاهمنامه مشترک همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل منعقد شد و طرفین بر همکاری دوجانبه قول مساعد دادند.
۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۳

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده در جلسه مشترک با دبیر و کارکنان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل در سخنانی گفت: همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با ستاد امر به معروف و نهی از منکر می تواند در توسعه فعالیت های فرهنگی و تبلیغی در جامعه تاثیر بسزایی داشته باشد.

وی افزود: بنیاد هدایت اداره کل تبلیغات اسلامی با هدف ارتقای شبکه امامت در راستای تقویت علمی، توسعه فعالیت ها و برنامه ریزی در حوزه عملکرد امامان محله می تواند مساجد را در امر به معروف و نهی از منکر فعال کند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل بر ضرورت کنشگری مساجد در محلات تاکید کرد و افزود: مسجد باید محور و فرمانده جریان فرهنگی در جامعه بوده و امام محله به عنوان رکن اصلی در تبیین گری با محوریت مساجد فعال باشد.

امضای تفاهمنامه همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل

امامان محله با بهره مندی از ظرفیت های مردمی مشکلات محلات را رفع می کنند

حجت الاسلام جعفرزاده با ابراز خرسندی از فعالیت شایسته امامان محله در اردبیل گفت: در استان اردبیل امامان محله با استفاده از ظرفیت های مردمی اقدام به تشکیل شبکه خیرین سلامت، اشتغال و کارآفرینی و کمک تحصیلی دانش آموزان و .. نموده اند که در امر به معروف و نهی از منکر نیز می توانند شبکه گسترده مردمی تشکیل دهند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل تاکید کرد: تشکیل سمن ها و تشکل های مردمی نباید باعث کاهش جایگاه اجتماعی مساجد باشدبلکه بایستی با محوریت مساجد در راستای کاهش مشکلات و آسیب ها و امید آفرینی در جامعه تلاش کنند.

حجت الاسلام  جعفرزاده بر ضرورت تدوین اطلس فرهنگی مساجد و محلات تاکید کرد و افزود: با تدوین اطلس جامع فرهنگی مساجد و محلات می توان ظرفیت ها اعم از کنشگران فرهنگی، آسیب ها و نقاط ضعف و قوت و نیز نیازمندی های فرهنگی، اجتماعی مساجد و محلات را احصا و طبق نتایج حاصله فعالیت های موثر ارائه کرد.

امضای تفاهمنامه همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل

هیئت های مذهبی کانون جهاد تبیین هستند

وی هیئت های مذهبی را کانون جهاد تبیین در جامعه عنوان کرد و افزود: به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) هیئت های مذهبی کانون اصلی جهاد تبیین و روشنگری در جامعه هستند که این نشان گر اهمیت و رسالت سنگین هیئت های مذهبی در بصیرت افزایی اقشار مختلف مردم در راستای اجرای فرامین رهبری است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل به سرفصل های همکاری این اداره با ستاد امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: ظرفیت های مردمی تحت نظارت اداره کل تبلیغات اسلامی اعم از امامان محله، مساجد، هیئت های مذهبی، کانون های فرهنگی، تبلیغی، انجمن های اسلامی، موسسات و خانه های قرآنی در راستای انجام رسالت امر به معروف و نهی از منکر فعال بوده و همچنان این فعالیت با همکاری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استمرار می یابد.

حجت الاسلام جعفرزاده محور محتوایی را از دیگر سرفصل های همکاری تبلیغات اسلامی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و افزود: اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در تامین محتوا و مهارت افزایی آمرین به معروف و ناهیان از منکر می تواند همکاری مستمری با این ستاد داشته باشد.

امضای تفاهمنامه همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل

در این جلسه سید ابراهیم میرعباسزاده دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر اردبیل نیز در سخنانی با ارائه گزارش اجمالی از فعالیت های این ستاد بر ضرورت آشنایی و توجیه بیشتر فعالان فرهنگی در راستای همکاری فی مابین تاکید کرد و افزود: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان های تابعه استان ظرفیت مهم فرهنگی و تبلیغی برای شبکه سازی در راستای همکاری با نمایندگان ستاد امر به معروف و نهی از منکر در شهرستان ها هستند.

وی افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر با هدف کاهش مشکلات، رفع معضلات و آسیب ها فعالیت می کند و این امر را اولویت مهم فرهنگی و تبلیغی قرار داده است.

در ادامه این جلسه تفاهمنامه همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل به امضای طرفین رسید و هر دو طرف بر تعامل دوسویه در احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر اعلام آمادگی کردند.

امضای تفاهمنامه همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل

 

ارسال نظر
پربازدیدترین مطالب
آخرین اخبار
پرطرفدار