معرفی مدیران > درباره ما:
معرفی مدیران

موسسه فرهنگی تسنیم نور

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد قمی (1397-تاکنون)

حجت الاسلام محمد قمی متولد سال 1360 در شهر قم است و دروس حوزوی را نزد اساتیدی همچون آیت الله شب زنده دار، آیت الله شبیری زنجانی، میرزا جواد تبریزی، آیت الله سبحانی، آیت الله هاشمی شاهرودی، آیت الله استادی، آیت الله جوادی آملی گذرانده است.

حجت الاسلام قمی بیش از هشت سال مشغول تدریس «فقه استدلالی»، «اصول فقه»، «قواعد فقهیه»، «ادبیات عرب»، «علوم قرآنی»، «تفسیر موضوعی»، «منطق صوری»، «منطق ریاضی»، «کلام» و «فلسفه» در مدارس علمیه برجسته بوده و سه سال نیز تدریس طلاب خارجی اروپایی، عرب، هندی و آمریکایی را بر عهده داشته است.

وی پیش از تصدی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی، مسئولیت‌هایی چون مشاور عالی مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور، عضو کمیسیون‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی و مدیر گروه  پژوهشی مهندسی فرهنگی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) داشته است.

ایشان در کنار ریاست سازمان تبلیغات، عضو حقوقی شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی جوانان است  و از سال 1397 با حکم رهبر انقلاب رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شد.

پانویس

فعالیت مسؤولین در شبکه های اجتماعی فیلتر شده معنای خوبی ندارد (mehrnews.com/x33MTB)

واکنش رئیس سازمان تبلیغات به تحریم جانشین وزیر ارشاد توسط آمریکا (mehrnews.com/x335my)

سازمان تبلیغات زیر بار هیچ فشاری برای تغییر مدیران نخواهد رفت (mehrnews.com/x32NCd)

دختران امروز در روشنگری حق نقش ارزشمندی دارند (mehrnews.com/x32J7B)

آخرین باری که امر به معروف کردید کی بود؟ محمد قمی پاسخ می‌دهد (https://irna.ir/xjN7gS)

حجت الاسلام قمی: فضای مجازی رها شده است/ کل بودجه فرهنگی هزینه ساخت 300 کیلومتر بزرگراه است (isna.ir/xdG3wQ)

تقدیر از دختر ایران / حجت‌الاسلام قمی: همه باید مبلغ اسلام باشند (hamshahrionline.ir/x8y9X)

 

 

موسسه فرهنگی تسنیم نور

محمد مهدی دادمان (رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی)

محمد مهدی دادمان (متولد سال 1367 در تهران) فارغ‌التحصیل مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف است و مشغول به تحصیل دروس حوزوی در حوزه علمیه علی بن موسی‌الرضا (مشکات) است. سال ۸۴ مدال نقره المپیاد ادبیات را کسب کرد و از آن زمان تاکنون عضو بنیاد ملی نخبگان است.

 

دادمان پیش از تصدی ریاست حوزه هنری، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی بود.

 

عضو هیئت مدیره و معاون محتوایی مؤسسه سفیرفیلم، عضو هیئت مدیره مؤسسه هنر و رسانه آینه، عضو هیئت امنای پژوهشکده شهید رضایی، عضو هیئت مدیره و قائم مقام حوزه‌ علمیه و عملیه نهضت، عضو هیئت مؤسس و مربی مرکز نوآوری فرهنگی امید، عضو شورای راهبردی جوان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، معاون تعلیم و تربیت سازمان بسیج دانشجویی، قائم مقام حوزه دانشجویی شریف، عضو شورای طراحی و مدیر دوره معرفتی تشکیلاتی اسلام ناب، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف، عضو شورای مرکزی اتحادیه جنبش عدالت‌خواه دانشجویی از جمله سوابق مدیریتی و تشکیلاتی محمدمهدی دادمان است.

پانویس

منطق پوشالی مدعیان آزادی را به نقد می‌کشیم/دورخیز جهانی حوزه هنری (mehrnews.com/xSM64)

جریان سازی هنر انقلابی باید سرلوحه کارهای حوزه هنری قرار گیرد (http://fna.ir/f337be)

نسبت به حماسه‌های تاریخیِ فرهنگ ایرانی غفلت شده است (mehrnews.com/x32gmk)

ظرفیت سینمایی حوزه هنری کشور ۲ برابر شد (https://tn.ai/2769486)

سراسر جبهه فرهنگی انقلاب، بهره ای از همت و دانش طالب زاده دارد (mehrnews.com/xXzZd)

پنج محور مهم عملیاتی فرهنگی، هنری و رسانه‌ای سازمان تبلیغات اسلامی (https://hawzahnews.com/xbxRs)

افتتاح ۱۸۰ سالن سینمایی جدید تا پایان سال جاری (mehrnews.com/xVNZc)

دادمان: درجست‌جوی هنر مردمی فراتر از تهران هستیم (mehrnews.com/xVD5V)

حوزه هنری به دنبال تقویت هنر مردمی است (mehrnews.com/xVcYb)

 

 

موسسه فرهنگی تسنیم نور

حجت الاسلام روح الله حریزاوی (قائم مقام رئیس سازمان)

حجت الاسلام روح الله حریزاوی (متولد بهمن ماه 1357 در شهر اهواز) روحانی و مدیر فرهنگی است. او پس از اتمام تحصیلات دبیرستان در رشته ریاضی و فیزیک، تحصیل در سطوح مقدماتی و عالی حوزه علمیه را پیش گرفت و به مدت 17 سال دروس خارج فقه، اصول، فلسفه و تفسیر را در کلاس اساتیدی مثل آیات عظام بهجت، سبحانی، مؤمن، جوادی آملی، موسوی جزایری، فرحانی و خامنه‌ای فراگرفت.

وی در زمینه علوم حوزوی بعد از اتمام درس خود، 10 سال نیز به تدریس سطوح عالی در مدارس حوزه علمیه قم و مراکز تخصصی علوم دینی پرداخت و در این مسیر علاوه بر تالیف 5 جلد کتاب، پنج مقاله و تقریرات متعدد، در تدوین اصلاحاتی در نظام آموزشی حوزه علمیه و علوم اسلامی دانشگاهیان نیز همکاری داشت.

حجت الاسلام حریزاوی سال‌ها در استان محل تولد خود فعالیت‌های دینی و تبلیغی خود را ادامه داد. او از سال 1380 که مبلس به لباس روحانیت شد در مناطق مختلف شهری و روستایی به تبلیغ دین پرداخت و امام جماعت مسجد موسی بن جعفر(ع) در اهواز بود که این مسجد در آن دوره، به عنوان مسجد نمونه کشور انتخاب شد. همچنین در 12 سفر به عنوان روحانی و مبلغ کاروان‌های عتبات، حج و عمره به عراق و عربستان رفت.

این مبلغ دینی در استان خود سمت‌های اجرایی از جمله معاون بازرسی و آموزش سطوح عالی حوزه‌های علمیه، فرمانده پایگاه بسیج طلاب حوزه و مشاور فرهنگی سپاه ناحیه اهواز را برعهده گرفت و به عنوان بسیجی نمونه استان خود نیز انتخاب شد. حوالی سال‌های 82 تا 85 نیز با اتاق فکر صدا و سیمای مرکز خوزستان همکاری می‌کرد.

کم کم ادامه تحصیل در زمینه علوم دینی، پای حجت الاسلام حریزاوی را به قم و سپس تهران باز کرد و از آن زمان تاکنون مدیریت حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان و توسعه مراکز حوزه در سطح 48 دانشگاه کشور، مدیرکل امور فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و عضو شورای آموزشی و پژوهشی و شورای راهبردی نهاد، تبلیغ در عرصه بین الملل و شبکه‌سازی دانشجویان جهان اسلام و جهان عرب، معاونت راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی را در کارنامه خود ثبت کرده است.

حجت الاسلام حریزاوی سال 97 با دعوت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان معاون آموزش و پژوهش این سازمان منصوب شد. او بعد از آن در سال 99 معاونت راهبری و ارتباطات سازمان را برعهده گرفت و در نهایت در سال 1400 نیز قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی شد.

توجه به مساجد و موضوع مهم شریکه الامام

حجت الاسلام حریزاوی در سال‌های اخیر مسئولیت خود، به جایگاه مسجد در جامعه توجه ویژه‌ای داشته و در راستای ماموریت سازمان تبلیغات اسلامی، دگرگونی‌های عمده‌ای را در ساز و کار حرکت اجتماعی مساجد ایجاد کردند. در این ساز و کار جدید جایگاه امام جماعت، صرفا به عنوان شخصی که نماز جماعت در مسجد برگزار می‌کند نیست بلکه نقش اجتماعی مساجد ایجاب می‎کند که امام جماعت در جایگاه امام محله، در جریان مسائل و مشکلات محله قرار گرفته و با کمک اهالی، به رفع و رجوع مسائل بپردازد. این موضوع مسجد را به جایگاه خود در اوایل انقلاب اسلامی بر می‌گرداند که پایگاهی برای رجوع مردم در زمینه مسائل فرهنگی، تربیتی، دینی و اجتماعی است.

در این رویکرد جایگاه اجتماعی مسجد به جایی می‌رسد که مساجد به شوراهای حل اختلاف تبدیل می‌شوند و با مجوز قضایی، اجازه حل و فصل برخی از مسائل مربوط به قوه قضائیه را نیز خواهند داشت. این موضوع با اهتمام مدیران جدید سازمان تبلیغات اسلامی در حال پیگیری است و «مراکز داوری هدایت» در مساجد در حال شکل گیری هستند. رویکردهای جدید در موضوع مسجد منجر به تدوین سند ملی مسجد شد که با پژوهش‌های طولانی مدت بر روی آن در انتظار تایید و تصویب برای عملیاتی شدن است.

حجت الاسلام حریزاوی درباره نقش اجتماعی مسجد و امام جماعت با حضور در برنامه «چشمه» صدا و سیما گفت: «در گذشته مسجد در کنار محل عبادت، محل حل مشکلات اجتماعی نیز بود که متأسفانه بعد از جنگ تحمیلی، مدیرانی با تفکرات لیبرالی و تکنوکراسی با تأسیس فرهنگسراها، شوراهای حل اختلاف، مراکز مشاوره و شوراهای محلات، رقیبانی برای مساجد ایجاد کردند و این امر باعث شد تا کارکرد مساجد در حل مسائل تربیتی کاسته و به جامعه القا شود که مساجد برای حل مسائل جامعه نمی‌توانند نسخه دهند.

بعد از دو دهه خدمات در شوراهای حل اختلاف، مسئولان قضائی به این نقطه رسیدند که این‌ها باید به مساجد برگشته و جداسازی شوراها از مساجد اشتباه بوده است. اکنون بعد از گذشت دوره ۲۰ ساله مدیران تکنوکرات، مسجد در حال بازگشت به کارکردهای تمدنی خود است.

امام جماعت بودن یک فن است و هرکسی که عالم است لزوماً امام جماعت خوبی هم نیست، زیرا امامت نیازمند روانشناسی خاص و انس عجیبی است و باید بتواند با مردم انس بگیرد و مسجد را به دست مردم بسپارد.»

حریزاوی با اشاره به اینکه شعار فعلی سازمان تبلیغات مسجد محله محور و محله مسجدمحور است، تصریح کرد: «در سند ملی مسجد در طول ۳۰ سال گذشته با مردم و کسانی که ابتکاراتی در مساجد داشتند، مصاحبه شد و ما به یک دانش زیسته رسیدیم که عبارت است از مساجد موفق در کار اجتماعی و الان حدود ۲۴ هزار جشنواره و مهرواره تحت عنوان محله همدل برگزار می‌شود.»

همچنین در رویکرد جدید تبلیغی که شاخه‌هایی از آن در سند ملی مسجد آمده است، به همسران ائمه جماعات نیز توجه ویژه شده که حریزاوی درباره این موضوع نیز گفت: «به شبکه امامت اجزایی اضافه شده، از جمله شبکه شریکة الامام که در اهمیت آن هرچه بگوییم کم گفته‌ایم. نقش اجتماعی همسران مدیران و دستگاه‌های تبلیغی باید مشخص و تبیین شود؛ مگر می‌شود کسی امام امت باشد اما اهل او چنین نقشی را نداشته باشد و برای او تفاوتی نداشته باشد که دوشادوش همسرش در مقوله امامت نقشی بر عهده بگیرد «وَأْمُرْ أَهْلَکَ بِالصَّلَاةِ وَاصْطَبِرْ عَلَیْهَا».»

پانویس

توصیه های قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی به فعالان رسانه ای (mehrnews.com/x33J7q)

کانال‌های همسریابی تجارت انسان می‌کنند! (mehrnews.com/x32sRg)

مسئله حجاب زمانی حل می شود که جایگاه خانواده معلوم شود (mehrnews.com/x32s7h)

دیدگاه چهره‌های فعال جبهه انقلاب در خصوص لایحه حمایت از حجاب (mehrnews.com/x32d6n)

منع واردات واکسن از غرب یادآور قضیه تاریخی تحریم تنباکو است (mehrnews.com/xTycb)

اگر یارانه زیاد شود باز عده‌ای به‌ جای فرزندآوری دنبال خرید سکه می‌روند | پول خرید پوشاک فرزند را ندارند اما برای نصاب ماهواره هزینه می‌کنند (hamshahrionline.ir/x7vN4)

نتیجه‌ی عجیب از یک پژوهش درباره رعایت حجاب (https://roozno.com/fa/news/512308)

 

 

موسسه فرهنگی تسنیم نور

حجت الاسلام رضا عزت زمانی (معاون فرهنگی)

حجت‌الاسلام رضا عزت زمانی (متولد 28 فروردین ۱۳۵۹ در کرج) مدیر و فعال فرهنگی و تبلیغی است. حجت الاسلام عزت زمانی دارای مدرک علمی سطح سه علوم حوزوی و کارشناسی ارشد مدیریت اسلامی است که پیش از این در سمت‌های فرهنگی متعدد خدمت کرده است.

او از 5 سالگی در شهرستان ملارد زندگی کرده و دوران ابتدایی خود را در همان شهرستان سپری کرد. دوران راهنمایی را نیز در مدرسه بصیرت شهرک اندیشه گذراند و در دوران دبیرستان رشته تجربی را در دبیرستان دهخدای کرج پیش گرفت. از سال سوم دبیرستان با وجود اینکه در شرایط سخت قبولی در دانشگاه، در رشته تربیت معلم پذیرفته شده بود، با حوزه علمیه و دروس آن آشنا شده و به سمت آن گرایش یافت.

حجت الاسلام عزت زمانی فعالیت فرهنگی خود را از اواخر دوران دبیرستان با عضویت در بسیج مدرسه و محله آغاز کرد. او پس از مدت کوتاهی به همراه دوستانش دارالقرآنی را تاسیس کرد و بعدها شعبه‌های آن در محله‌های دیگر تهران از جمله سرآسیاب، ملارد و اندیشه نیز فعال شد. وی مهم‌ترین فعالیت‌های خود را در همین دوران و در فضای قرآنی معرفی می‌کند.

زمانی که حجت الاسلام عزت زمانی سال‌های اولیه حوزه را پشت سر می‌گذاشت در بسیج محله به عنوان مسئول عقیدتی سیاسی انتخاب شد و در زمان تحصیلش در مدرسه علمیه قم نیز فعالیتش را به پایگاه بسیج مدرسه علمیه منتقل کرد.

وی از سال 1383 سعی کرد با مجموعه‌های فرهنگی بیرون از مدرسه علمیه هم ارتباط موثری برقرار کند و در همین دوران با موسسه ولاء منتظر (عج) آشنا شد. او در تولید محتوای علمی و پژوهشی برای مجله «الرشاد» که ذیل مرکز جهانی علوم اسلامی به چند زبان زنده دنیا با همکاری مدارس علمیه خارج از کشور چاپ می‌شد، همکاری داشت و از سال 1389 در موسسه ولاء منتظر (عج) فعالیت‌های انقلابی انجام می‌داد.

حجت الاسلام عزت زمانی در بخش طرح و برنامه موسسه ولاء منتظر (عج) مشغول به کار بود و بعد از آن به سمت معاون طرح و برنامه این موسسه منصوب شد. بعد از معاونت، تا سال 95 هم به عنوان مدیرعامل این موسسه فعالیت می‌کرد و همزمان به گسترش فعالیت‌های فرهنگی، تشکلی و تبلیغی می‌پرداخت. او به عنوان مسئول بخش تبلیغ بنیاد خاتم فعالیت می‌کرد و مدیریت مدرسه علمیه صاحب الزمان (عج) را بر عهده داشت.

سال 97 پس از انتصاب حجت الاسلام قمی به سمت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، او برای همکاری با این سازمان اعلام آمادگی کرد و به عنوان مدیرکل تبلیغات اسلامی قم فعالیت‌های فرهنگی خود را ادامه داد. دو سال هم در این سمت خدمت کرد و از سال 99 به دستور رئیس سازمان به سمت معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی منصوب شد.

 

فعالیت‌های علمی و پژوهشی

حجت الاسلام عزت زمانی دروس مقدماتی حوزه علمیه را در مدرسه امام حسن مجتبی (ع) که زیر نظر آیت الله مکارم شیرازی فعالیت می‌کند، آموخت. سطوح عالی را هم زیر نظر اساتید مختلف در قم ادامه داد و درس خارج را از محضر اساتیدی مانند آیات عظام شب زنده دار، حیدری فسایی، محمود مددی و هاشمی شاهرودی فراگرفت. او مهم‌ترین استاد خود را آیت الله عابدینی می‌داند و دروس النهایه، الاسفار، حدیث، روایت و تفسیر را از این استاد آموخته است.

او در حال حاضر، در حوزه علمیه به تدریس فلسفه می‌پردازد و تحصیلاتش در مقطع کارشناسی ارشد مدیریت اسلامی رو به پایان است.

 

دغدغه آموزش، توجه به مدارس

همواره یکی از بزرگترین دغدغه‌های فکری حجت الاسلام عزت زمانی در دوران فعالیت خود، آموزش و مدیریت فرهنگی بوده و حتی تالیفات و تحقیقات خود را هم به این موضوع اختصاص داده است. همین توجه ویژه به بحث آموزش باعث شده که مدتی هم مدیریت مدارس علمیه را بر عهده بگیرد. حساسیت او نسبت به موضوع آموزش باعث شد نسبت به اتفاقی که در مدارس دخترانه استان قم رخ داد و واکنش معاون وزیر بهداشت واکنش جدی نشان دهد.

در پی مسمومیت تعدادی از دانش‌آموزان در مدارس شهر قم، معاون وزیر بهداشت در سخنانی گفته بود که این مسمومیت‌ها عمدی است و عده‌ای دوست دارند مدارس به ویژه مدارس دخترانه تعطیل شوند. این سخن او واکنش حجت الاسلام عزت زمانی را به دنبال داشت.

او در پیامی خطاب به دکتر سرمست استاندار قم نوشت: «مستحضرید که دفاع از حیثیت استان و نیز حفظ حریم حرم اهل بیت(علیهم السلام) یکی از وظایفی است که بر عهده حضرتعالی است.

حرف های گزاف و بی پایه معاون غیر محترم وزیر بهداشت، هم جسارت به مردم قم و هم دهن کجی به یک سال زحمت و تحمل مجموعه مدیران و علما و مردم شریف قم است.

اگر عکس العملی متناسب، از دستگاه اجرایی استان به خصوص حضرتعالی نشان داده نشود، علاوه بر مردم، در دنیا و قیامت، پاسخی برای بانوی کرامت حضرت معصومه (سلام الله علیها) نخواهید داشت.

از آنجا که شما را فردی متدین و معتقد می‌دانم، این کلام را یک تذکر برادرانه فارغ از جایگاه‌ها و نقش‌های اجتماعی، از بنده بپذیرید.»

 

سایت‌های همسریابی؛ مجاز یا ممنوع؟

یکی از اقدامات مهم حجت الاسلام عزت زمانی در دوران فعالیت به عنوان معاون فرهنگی سازمان تبلیغات را می‌توان ساماندهی سایت‌های همسریابی دانست. چندی پیش در فضای مجازی به ویژه تلگرام، گروه‌ها و کانال‌هایی شکل گرفتند که به صورت غیرقانونی اقدام به ایجاد ارتباط بین افراد برای ازدواج دائم یا موقت می‌کردند. در پی این امر، حجت الاسلام عزت زمانی علاوه بر پیگیری و راه اندازی سامانه مراجعه و ثبت درخواست مجوز مراکز تسهیل ازدواج اعلام کرد که هر سایت و گروهی بخواهد در این زمینه فعالیت کند باید به این سایت مراجعه کرده و کسب مجوز کند. بر اساس این اقدام، فقط گروه‌هایی که از سازمان تبلیغات اسلامی مجوز گرفته باشند اجازه فعالیت در این فضا را دارند.

 

از اغتشاشات 1401 تا تاکید بر نقش زن در جامعه

توجه به نقش زنان از دوران مدیریت حجت الاسلام قمی در سازمان تبلیغات بیش از پیش پررنگ شده و معاونان او هم همین طرز فکر را درباره نقش بانوان در جامعه دارند. پس از اغتشاشات پاییز سال 1401، حجت الاسلام عزت زمانی در نشست علمی بررسی عملکرد دستگاه‌های تبلیغی و تبیینی در حوادث اخیر به عنوان یکی از کارشناسان حاضر، این اتفاقاتی که کشور دچار آن شده بود را حاصل نبود رویه صحیح برای گفتگو کردن و دسترسی مخاطبان به انبوه پیام‌های به هم تنیده از اطلاعات صحیح و غلط دانست.

وی تأثیر تبلیغ سنتی بر عمق جان انسان‌ها را از هر فضای تبلیغی دیگر بیشتر دانست و گفت: «دستگاه تبلیغ بر پایه این نظام سنتی و پایه تربیتی که دارد تلاش کرده است تا متناسب با نیازهای روز خود را پیدا کند، تطبیق دهد، عرصه‌های مختلف را شناسایی کند و متناسب با نیاز مخاطب در صحنه حضور یابد. دستگاه تبلیغی امروز به دلیل کمبودها، کم‌کاری‌ها، عقب‌ماندگی‌ها، نشناختن موضوعات و صحنه‌ها گرفتار یک تأخیر در فهم مسئله و موضوع است و امروز که در بزنگاه است نمی‌تواند نقش خود را ایفا کند.»

همچنین او درباره جایگاه زنان، در نشست نهضت پیشرفت بانوان و جهاد تبیین که پاییز 1401 در رشت برگزار شد گفت: «در جنگ روایت‌ها آنچه که در واقعیت اتفاق می‌افتد با آنچه که دشمن در رسانه به خورد مردم می‌دهد، تفاوت عظیمی دارد که این تفاوت‌ها باید روشنگری شود.

القای ناامیدی، دین‌گریزی و بی‌عفتی در جامعه، هدف اصلی دشمن است. دشمن با شناسایی ظرفیت زن، آن را ابزار و کالایی علیه خودش و جامعه اسلامی بهره گرفته است. زنان در ادوار مختلف تاریخی همیشه تحول آفرین بودند و این مهم در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس هم پررنگ بوده است. زنان در حساس‌ترین برهه‌های تاریخ گره‌گشا بودند و این نقش اثرگذاری این قشر انکارناپذیر است.»

پانویس

نسبت به جسارت به مردم قم عکس العمل متناسب نشان دهید (https://rasanews.ir/002p1b)

برخورد قاطع سازمان تبلیغات با هیأت متخلف؛ تکرار کنند تعطیل می‌کنیم/ مردم تخلفات را اطلاع دهند (http://fna.ir/3393n)

انقلاب اسلامی الگوی جدیدی از بانوان در جامعه ارائه کرده است (mehrnews.com/xWCHk)

حاضریم جان خود را برای بازگشت مسجد به جایگاه اصلی‌ فدا کنیم (mehrnews.com/xWkBG)

سایت‌های همسرگزینی قانونمند شد (https://irna.ir/xjKpgL)

معاون سازمان تبلیغات خطاب به حسین قدیانی: ای کاش انقلاب را می‌فهمیدی (https://www.etemadonline.com/tiny/news-597709)

عزت زمانی: غرب با گرفتن عفت زن، او را به کالا تبدیل می‌کند (http://fna.ir/3cbhuy)

فرهنگ‌سازی اصلی‌ترین مسأله در جوان سازی جمعیت است (mehrnews.com/xZJKm)

 

 

موسسه فرهنگی تسنیم نور

حجت‌الاسلام علی‌اصغر سهرابی (معاون راهبردی و توسعه راهبری)

حجت‌الاسلام علی‌اصغر سهرابی (متولد 12 بهمن 1359 در تهران) مبلغ دینی و فعال حوزه رسانه بوده که در مدت فعالیت رسانه‌ای خود سردبیری نشریات حوزوی خط، عهد، رهنامه پژوهش و حاشیه را بر عهده داشته است.

او سال 78 برای تحصیل در رشته فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان پذیرفته شد و به دانشگاه رفت اما پس از دو سال، از ادامه تحصیل در این رشته انصراف داد، به حوزه علمیه رفت و از سال 1380 تا سال 1393 تحصیل علوم دینی را پیش گرفت.

حجت الاسلام سهرابی دروس دوره مقدمات حوزه را در محضر اساتید حوزه تهران خصوصاً مرحوم آیت‌الله مجتهدی فراگرفته و در حوزه علمیه قم از اساتید مبرزی چون حجج الاسلام و المسلمین علیرضا امینی، یزدان‌پناه، رمضانی، رحیقی، فلاح شیروانی و امینی نژاد بهره‌مند شده است و اکنون از شاگردان درس حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است.

بیشترین تمرکز حجت الاسلام سهرابی بر تحقیق و مطالعه حوزه فرهنگ و رسانه‌های مرتبط با امور دینی بوده است. او در سال 84 مسئولیت یک گروه تحقیق و تفحص در مجلس شورای اسلامی را بر عهده گرفت که در دوره مسئولیت او، بیشترین تمرکز این گروه بر روی پژوهشگاه‌های مرتبط با علوم انسانی، مطالعات فرهنگی، حکمت و فلسفه، حوزه و دانشگاه بود.

پس از آن حجت الاسلام سهرابی فعالیت‌های فرهنگی خود را در حوزه علمیه و نشریات مرتبط با حوزه پیش برد و در همین راستا، سردبیری ماهنامه‌ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی را هم بر عهده گرفت.

از جمله سوابق فرهنگی و اجرایی وی می‌توان به معاونت مرکز پژوهش‌های فکری و فرهنگی جوان، مدیریت خانه طلاب جوان قم و خانه طلاب تهران، مدیریت حوزه علمیه و معاونت پژوهش حوزه علمیه استان تهران اشاره کرد.

حجت الاسلام سهرابی از سال 97 تا سال 1401 مدیرکل دفتر تبلیغات اسلامی در سازمان تبلیغات شد و بعد از آن هم با حکم حجت الاسلام والمسلمین قمی رئیس این سازمان، به سمت معاون راهبردی و توسعه راهبری منصوب شد.

 

از پژوهش خارج سازمانی تا پژوهش در سازمان تبلیغات اسلامی

حجت الاسلام سهرابی پیش از تصدی معاونت راهبردی در سازمان تبلیغات، فعالیت‌های خود را معطوف به پژوهش در حوزه فرهنگ کرده بود و همین امر هم باعث شد در معاونت جوان راهبردی، همچنان پژوهش را رویکرد اصلی و اساسی کار خود قرار دهد. تا جایی که مراکز و موسسه‌های نوپایی را برای این امر مهم تاسیس کرده اند که وظیفه پژوهش و وارسی فعالیت‌ها و میدان عمل سازمان تبلیغات اسلامی را برعهده دارند. مجموعه‌هایی مثل پژوهشکده باقرالعلوم، مرکز بررسی مسائل فرهنگی هاتف و مرکز رصد بینا از این دست هستند که البته با تقویت خود، فعالیت‌هایشان را از چارچوب سازمان تبلیغات فراتر برده اند.

معاون راهبردی و توسعه راهبری سازمان تبلیغات اسلامی درباره وظایف این معاونت گفت: «وظیفه اول ما، پشتیبانی اندیشه‌ای و فکری از طراحی و حرکت سازمان است. اقداماتی که سازمان طراحی و اجرا می‌کند، مبتنی بر اندیشه است و پشتیبانی این اندیشه از معاونت راهبردی توقع می‌رود. وظیفه دوم، استخراج سیاست‌ها و راهبردهاست که مبتنی بر مبانی و نیز پیمایش‌ها و رصد‌ها و تحلیل‌های کارشناسی، شکل می‌گیرد تا جهت حرکت سازمان به طور کلی و در عرصه‌های ماموریتی، روشن شود. محور سوم مسئله محتواست، محتوا به معنای پیام تبلیغ. به این معنا که ما می‌خواهیم در قالب مجموعه فعالیت‌ها، چه چیزی را به مخاطب منتقل کنیم؟ این محور نیز در قالب سیاست‌گذاری محتوا و پیام، پیگیری می‌شود.»

پانویس

انتقاد سازمان تبلیغات اسلامی تهران از بی تدبیری در برگزاری مسلمیه (mehrnews.com/xVKnN)

گلایه از تاخیر در اطلاع رسانی چگونگی برگزاری اربعین استان تهران (mehrnews.com/xSRyD)

زن در نگاه اسلامی قلب جامعه است (https://hawzahnews.com/x9mzw)

 

 

موسسه فرهنگی تسنیم نور

محمدمهدی نراقیان (معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی)

محمدمهدی نراقیان (متولد اول شهریور 1363 در تهران) فعال حوزه فرهنگ و رسانه است که این روزها سکان‌دار معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان تبلیغات اسلامی را بر عهده دارد.

نراقیان در مقطع کارشناسی در دانشگاه علم و صنعت تهران به تحصیل در رشته مهندسی عمران پرداخت و پس از آن در مقطع کارشناسی ارشد وارد دانشگاه تهران شد و در رشته مدیریت امور شهری این دانشگاه ادامه تحصیل داد. وی تحصیلات تکمیلی خود را تا مقطع دکتری ادامه داد و در رشته دکتری حرفه‌ای مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه تهران درس خواند.

نراقیان ابتدا وارد شهرداری شد و در سازمان فرهنگی و هنری به عنوان مدیر کنترل و پیگیری ویژه این سازمان فعالیت می‌کرد.

پس از آن در دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب به عنوان مشاور قائم مقام خدمت می‌کرد و از آن‌جا هم راهی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شد.

نراقیان در صدا و سیما، در سمت مشاور مدیر شبکه سه و قائم مقام مرکز بسیج فعالیت کرد و ریاست دفتر موسیقی و سرود این سازمان را در کارنامه‌ خود دارد.

رویه جدید تولید در مرکز موسیقی صدا و سیما

نراقیان زمانی که مسئول مرکز موسیقی سازمان صدا و سیما بود رویه خود را بر تولید آثار جدید در حوزه موسیقی و نماهنگ گذاشت و سعی کرد از فتوکلیپ‌ها یا آواهای آرشیوی کمتر استفاده کند.

در این زمینه نراقیان در مراسم تودیع و معارفه علیرضا قزوه به عنوان مدیر بعدی خود که دی ماه 1400 برگزار شد گفت: «با کسانی شروع به کار کردیم که کار اولی بودند و خوش درخشیدند. کسانی که کارگردانی کردند و به مدیر گروهی رسیدند. تمرکز ما روی نماهنگ و کار تولیدی بود و نه فتوکلیپ. برای اولین بار در انتخابات موسیقی اختصاصی تولید شد. برای مناسبت‌ها هیچ کار موسیقایی روی آرشیو نداشتیم و در این زمینه هم تولیداتی انجام شد. نزدیک ۲۳۰ قطعه موسیقی و ۲۰۰ نماهنگ تولید شد. برای نماهنگ ستاره‌های آسمان از طرف دفتر رهبر انقلاب تقدیر شد. نزدیک ۴۰ قطعه موسیقی به مناسبت شهادت سردار سلیمانی تولید شد.

با توجه به اهمیت سرود، از ابتدا هدف‌گذاری کردیم که ۴۰ درصد تولیداتمان در این حوزه باشد و سرود از انزوایی که داشت خارج شد.

از حوزه‌های اصلی کار ما ارزیابی قطعات موسیقی بود که از شبکه‌ها به ما می‌رسید و فرایندی برای آن طراحی شد. ۴۵۰۰ قطعه بررسی شد و حدود چند هزار قطعه از سامانه آرشیو هم مجدد بررسی شد. حوزه دیگر کاری ما نظارت بر شبکه‌ها بود. مونیتورینگ حداقلی کار می‌کرد و ما در سال ۹۹ حدود ۸ ماه از سال همه قطعات را رصد کردیم و با این گزارش‌ها تخلفات حداقلی شد.»

مقام حماسه

نراقیان در آخرین روزهایی که  سرپرستی مرکز موسیقی صدا و سیما را بر عهده داشت، رویداد «مقام حماسه» را به یاد حاج قاسم سلیمانی در تالار وحدت برگزار کرد. کنسرتی تلفیقی با حضور گروه پاپ و گروه سمفونیک مرکز موسیقی این سازمان.

قطعات این اجرا برگرفته از آثاری بود كه در دو آلبوم «اروند» و «سرباز» ارائه شده است. در بخش اركستر پاپ نیز منتخبی از قطعات تولید شده در اولین سالگرد شهادت حاج قاسم با صدای بهرام پاییز، عرفان عرفانیان و علیرضا افتخاری و بخشی از سمفونی «اقتدار و شهادت» ساخته مجید انتظامی اجرا شد.

 

محمد مهدی نراقیان در سال 1401 طی حکمی از سوی حجت الاسلام محمد قمی به‌عنوان معاون توسعه و مدیریت پشتیبانی منصوب شد.

پانویس

فعلا قاعده‌ای برای دعوت خواننده به آنتن تلویزیون وجود ندارد (http://fdn.ir/47964)

روایتی از حضور ارکستر رسانه ملی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری (mehrnews.com/xVRZn)

قزوه: با موسیقی و صداوسیما بیگانه نیستم/ روایت نراقیان از توفیقات (mehrnews.com/xWSSP)

 

 

موسسه فرهنگی تسنیم نور

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصر شکریان امیری (معاون هماهنگی امور استان‌ها)

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصر شکریان امیری (متولد 11 خردادماه 1338 شهرستان امیرکلای بابل) مبلغ دینی و مدیر تبلیغی است. به دلیل فعالیت‎هایی که حجت الاسلام شکریان در زمینه برگزاری مراسم حج تمتع انجام داده و مسئولیت او در بعثه مقام معظم رهبری مازندران، در بسیاری از آثار و مقالات علمی خود نیز به موضوع حج پرداخته است.

حجت الاسلام شکریان از سال 1355 در حوزه علمیه قم و در محضر اساتیدی همچون آیات عظام شیخ علی پناه اشتهاردی، اعتمادی، ستوده، مکارم شیرازی، فاضل لنکرانی، شیخ جواد تبریزی، جوادی آملی، مصباح یزدی، معرفت محقق داماد و دیگر اساتید به تحصیل علوم حوزوی پرداخته و همزمان با تحصیل علوم حوزوی، سال 1371 نیز کارشناسی ارشد خود را از رشته تفسیر علوم قرآنی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) دریافت کرد.

او بعد از اینکه تحصیلات خود را تمام کرد علاوه بر تدریس در حوزه علمیه، استاد کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه علوم اسلامی بابل شد.

 

اعتراض حجت الاسلام شکریان نسبت به وضعیت ساحل‌های مازندران

حجت الاسلام شکریان همچنین به عنوان امام جمعه موقت شهرستان بابل نیز فعالیت کرد و پس از آن مدیر تبلیغات اسلامی مازندران شد. در آن دوره، وی توجه ویژه به وضعیت نامناسب سواحل و شهرک‌های ساحلی این استان داشت و بارها در رویدادها و مصاحبه‌های خود، از وضعیت این مکان‌ها ابراز تاسف و ناراحتی کرده بود. او تیرماه 1400 در نشست شورای فرهنگی این استان بیان کرد: «وضعیت این شهرک‌ها زیبنده استان ولایی مازندران نیست. برخی از مجریان طرح‌های گردشگری به این مسائل توجه کافی ندارند و ساماندهی طرح‌های دریا الزامی است. از نمایندگان استان مازندران در مجلس می‌خواهیم تا نسبت به ایجاد سازمان عمران پیگیری لازم داشته باشند.»

حجت الاسلام شکریان همچنین در مصاحبه‌ای با خبرنگار خبرگزاری مهر درباره این موضوع گفته بود: «نگاه برخی دستگاه‌های اجرایی در حوزه سواحل و مناطق توریستی و گردشگری صرفاً مسئله اقتصادی و کسب درآمد است که متأسفانه با این نگاه شاهد این حجم از هنجارشکنی و وجود آسیب‌های فراوان در مناطق ساحلی و گردشگری استان هستیم.»

 

امامت جمعه موقت شهرستان بابل، عضویت در شورای راهبردی قرارگاه خانم الاوصیاء، عضویت و قائم مقامی هیئت نظارت بر انتخابات استان مازندران و ... بخشی از کارنامه فعالیت این استاد حوزه و دانشگاه است.

حجت الاسلام شکریان پیش‌ازاین مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران بود و از دی ماه 1400 به عنوان معاون فرهنگی امور استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت می‌کند.

پانویس

اقدام سخیفانه رئیس‌جمهور فرانسه نشانه نفوذ اسلام در جهان است (http://fna.ir/f0nb0t)

نگرانی رهبری درباره سند ۲۰۳۰ هشدار به مسؤولان تربیتی بود/استحاله فرهنگی جوانان مهم‌ترین برنامه دشمن (http://fna.ir/ezhihv)

وضعیت شهرک های ساحلی مازندران زیبنده نیست (mehrnews.com/xVJCv)

ضرورت برخورد قاطع با حرمت شکنان ماه مبارک رمضان (mehrnews.com/xV8Lj)

هدف تولید فیلم بانوی بهشت تفرقه بین ادیان الهی است (mehrnews.com/xTDWx)

 

موسسه فرهنگی تسنیم نور

حجت الاسلام والمسلمین ناصر میرمحمدیان (مدیرعامل بنیاد هدایت)

زندگی‌نامه

حجت الاسلام ناصر میرمحمدیان (متولد سال 1357 در اصفهان) مبلغ دینی، مدیر فرهنگی و مهندس الکترونیک است. او اصالتا اهل رودسر گیلان است اما خانواده‌اش به خاطر شغل پدرش که کارمند سازمان راه آهن جمهوری اسلامی بوده، به اصفهان مهاجرت کرده‌اند و این فرزند خانواده نیز در این شهر متولد شده و تا زمان اخذ دیپلم در اصفهان تحصیل کرده است.

حجت الاسلام و المسلمین ناصر میرمحمدیان یکی از روحانیونی است که پیش از روی آوردن به دروس دینی، در یک رشته دانشگاهی تحصیل می‌کرده؛ او در سال 1375 در دانشگاه گیلان برای تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک پذیرفته شد و لیسانس خود را از این دانشگاه گرفت.

حجت الاسلام میرمحمدیان فعالیت فرهنگی خود را از دوران راهنمایی با حضور در مسجد محله آغاز کرد. او در دوران دبیرستان هم عضو فعال بسیج دانش‌آموزی و انجمن اسلامی دانش‌آموزان بود و ورودش به دانشگاه دری جدید از فعالیت‌های فرهنگی را به روی او باز کرد. حجت الاسلام میرمحمدیان عضویتش در شورای انجمن اسلامی دانشجویی را ادامه داد و به شورای مرکزی دانشگاه خود در این انجمن وارد شد. او در سومین سال لیسانس خود مسئول اردوهای دانشجویی دانشگاه گیلان به سوریه و لبنان بود و دوران دانشجویی او نیز به فعالیت‌های فرهنگی گذشت.

تا حدود سال 86 نیز در همین حوزه فعالیت‌هایی داشته اما پس از آن به تحصیل علوم دینی روی آورده و تحقیق و تدریس در این زمینه را پیش گرفت.

 

از تبلیغ گروهی تا تاسیس موسسه «یاران موعود»

از سال 1382 تا 1384 در معاونت پرورشی حوزه علمیه قم حضور پیدا کرد و در راه اندازی مجموعه نشست‌های هوای نو و تأسیس خانه طلاب جوان حوزه نیز نقش آفرین بود.

اولین اعزام تبلیغی گروهی را در رودسر تجربه کرد و در پاییز 1384 در مساجد و مدارس به عنوان مبلّغ دانش آموزی حضور یافت. در سال 1385 با گسترش فعالیت‌های تبلیغ گروهی، «مؤسسه یاران دولت سبز (عجل الله تعالی فرجه الشریف)» را با عده ای از همسنگران خود بنیان گذاشت و کار خود را با جدیت بیشتری پیگیری کرد؛ در ادامه نیز بخش تربیتی مجموعه را با عنوان «مدیران جوان» شکل داد. زمستان 1386 این موسسه با عنوان «یاران سبز موعود» به صورت رسمی ثبت شد و عرصه فعالیت آن در چهار استان ادامه یافت.

مهرماه 1389 همزمان با آغاز فعالیت های مدارس علمیه، به تدریس فلسفه در مدرسه فیضیه به عنوان استاد رسمی حوزه پرداخت.

راه اندازی و عضویت در هیأت مؤسس تشکل فراگیر تبلیغ گروهی طلاب، راه اندازی شبکه ملی تبلیغ مدارس و حضور به عنوان دبیر کل این شبکه و مشاورقائم مقام وزارت کشور عضویت در اولین هیأت امنای تشکل فراگیر تبلیغ گروهی (به مدت سه سال) عمده فعالیت سال های وی در سال های 1389 الی 1392 بوده است.

در سال 1392 همزمان با درس طلبگی، مسئولیت کارگروه تبلیغ بنیاد خاتم الاوصیا (ص) را عهده دار بود.

 

ایده‌ای که از امامت روستا تا تشکیل بنیاد هدایت پیش رفت

حجت الاسلام میرمحمدیان کسی بود که ایده امام روستا را در قرارگاه پیشرفت و آبادانی کلید زد و آن را پیگیری کرد. این ایده تا جایی ادامه یافت که بعد از جدایی او از قرارگاه مذکور و پیوستنش به سازمان تبلیغات اسلامی در سال 1397، قرارگاه «تحول اجتماعی مسجد محور» ذیل معاونت فرهنگی سازمان شکل گرفت و همینجا بود که ایده امام روستا به امام محله بدل شد و هنوز هم به عنوان یکی از رویکردهای اساسی و اصلی سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه تحول اجتماعی امامت و مسجد پیگیری می‌شود.

او در جریان یکی از سفرهایش به استان یزد با بیان اینکه مسجد باید محلی برای مراجعه همگان و امام جماعت نیز باید امام تمام مردم محله باشد، گفته بود: امام محله باید حسی که پیامبر نسبت به امت خود دارد را نسبت به اهالی محله داشته باشد و تمام مسائل مردم را مسائل خود بداند.

حجت الاسلام میرمحمدیان با تاکید بر اینکه مسجد باید به مرکز و محور حل تمام مشکلات مردم تبدیل شود، اظهار داشت: امام محله باید مردم را پای کار بیاورد و از ظرفیت آنها برای رسیدگی به امور خودشان استفاده کند.

وی همچنین درباره این موضوع در یک سخنرانی بیان کرد: امام محله موفق باید دارای انگیزه، اطلاعات و مهارت بالایی بوده و متولیان امور فرهنگی از جمله سازمان تبلیغات اسلامی نیز در راستای رفع موانع فعالیت‌های آنان تلاش کنند که در این صورت محلات توانمند شده و آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد. ما به دنبال مدیریت مساجد نیستیم، چراکه مسجد باید به صورت مردمی اداره شود و ما باید پشتیبانی کنیم تا مسجد و امامان محله روی پای خود ایستاده و در فعالیت‌های مختلف حکمرانی و مدیریت مردمی داشته باشد.

همین بسط و گسترش ایده حجت الاسلام میرمحمدیان باعث شد که سال 1399 تشکیلاتی میان‌بخشی با عنوان «بنیاد جامعه پردازی هدایت» با مشارکت همه نهادهای مرتبط با مسجد (از جمله سازمان اوقاف، بسیج، شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، حوزه علمیه و...) برای انجام ماموریت تعالی شبکه امامت تاسیس شده و او که در سمت معاون فرهنگی و امور تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت می‌کرد، مسئولیت اداره این بنیاد را برعهده بگیرد.

حجت الاسلام میرمحمدیان در این دوره فعالیت‌های جدی در راستای مامویت‌های بنیاد هدایت انجام داده که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به همکاری در تدوین سند ملی مسجد، تبیین و ترویج گفتمان جدید امامت و ارائه آن در قالب نمایشگاه مسجد جامعه پرداز و شکل‌گیری مراکز داوری هدایت در مساجد اشاره کرد.

پانویس

ضرورت کادرسازی و تربیت نیروی انسانی متناسب با تمدن اسلامی (https://hawzahnews.com/xcBFX)

شباهت فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» با امام روستای «بره‌کلک»! (http://fna.ir/3fyo08)

مدیرعامل بنیاد هدایت: امام جماعت کارمند دولت نیست و باید زندگی مردم را هم اداره کند (http://fna.ir/3fv8gk)

مسجدی که صرفا عبادت محل عبادت است با کلیسا فرقی ندارد (https://hawzahnews.com/xcv6p)

ذبح انسانیت خروجی تمدن غربی است (https://hawzahnews.com/xc7Dq)

میرمحمدیان: مساجد در جهاد تبیین کم‌کاری کردند/ مسجد ضعیف شده که اغتشاش به پا می‌شود (http://fna.ir/1sb1ig)

هربار درباره مسجد حرف دلگرم کننده زدیم رسانه‌ دشمن واکنش نشان داد (mehrnews.com/xXfDB)

 

 

موسسه فرهنگی تسنیم نور

سید مجد الدین معلمی (مدیرعامل بنیاد کتاب)

سید مجدالدین معلمی (متولد سال 1357 در شیراز) مدیر جوان کتاب‌دار و کتاب‌دان است. او تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی در دانشگاه آزاد قم در رشته علوم سیاسی ادامه داد و همزمان با تحصیل خود به فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی می‌پرداخت.

او در دوران دانشجویی خود به عنوان سردبیر نشریه‌ «راست قامتان» دانشگاه فعالیت کرد و بعد از آن هم سردبیری نشریه «حورا» را برای مرکز مطالعات زنان بر عهده گرفت.

بعد از کسوت سردبیری معلمی به واسطه تحصیلات سیاسی خود، در قامت دبیر گروه سیاسی مرکز طرح و برنامه ریزی صدا و سیما ظاهر شد و رفته رفته به شورای سیاست‌گزاری این سازمان رفت. او در کارنامه همکاری‌اش با رسانه ملی، عضویت در گروه فیلم و سریال شبکه 5 را هم دارد.

معلمی پس از صدا و سیما به وزارت کشور رفتت و سمت مشاور امور جوانان وزیر کشور و استانداری قم را پذیرفت و بعد از آن هم وارد نهاد کتابخانه‌های عمومی شد. بعد هم از طریق حوزه هنری قم، فعالیتش را در خانواده سازمان تبلیغات اسلامی آغاز کرد.

در کارنامه مجدالدین معلمی که پیش از این سرپرست حوزه هنری استان قم بود، معاونت توسعه کتابخانه‌ها و کتاب‌خوانی، مدیرکل امور فرهنگی نهاد کتابخانه‌ها، مدیرکل اجتماعی سازمان ملی جوانان، مدیرکل سازمان ملی جوانان و مشاور استاندار قم و معاون هنری حوزه هنری انقلاب اسلامی به چشم می‌خورد.

پانویس

 

دومیلیون نسخه کتاب قدیمی و جدید در غرفه‌های سازمان تبلیغات (mehrnews.com/x326zV)

در «روایت پیشرفت» فقیر هستیم (mehrnews.com/xZBzf)

اشراف کامل رهبر معظم انقلاب نسبت به جریانات فرهنگی کشور (mehrnews.com/xYQmn)

عرصه هنر همیشه می‌تواند زمینه ساز خطا باشد/ توجه به فعالیت‌های سازنده و متعهدانه هنرمندان (http://fna.ir/d90xka)

اختصاص 4 میلیون تومان هزینه خرید کتاب برای کتابخانه‌های عمومی کشور (http://fna.ir/)

 

موسسه فرهنگی تسنیم نور

حجت الاسلام میرحامد تقدیری (رئیس سازمان مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا)

حجت الاسلام تقدیری (متولد سال 1366 در قم) از مدیران جوان سازمان تبلیغات اسلامی است. او تحصیلات دانشگاهی خود را تا سطح دکتری در رشته تاریخ تشیع ادامه داد، علاوه بر دانشگاه، تحصیلات حوزوی را هم تا سطح سه فراگرفته و هنوز در سطح عالی حوزه علمیه در حال تحصیل است.

علاوه بر مقالات مختلف فقهی، تاریخی و پژوهشی، تالیف کتاب چهار جلدی «اردو ماجرای من است» از فعالیت‌های تالیفی حجت الاسلام تقدیری است.

حجت الاسلام تقدیری از ابتدا بخش عمده‌ای از فعالیت‌های خود را به عرصه کودک و نوجوان اختصاص داد و پیش از تصدی سمت فعلی، رئیس بنیاد نوجوان سازمان تبلیغات بود.

او در تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هم همکاری‌هایی را با این سازمان انجام داد و بر روی نقش تربیتی مدارس بر دانش‎آموزان به صورت تخصصی پژوهش و مطالعه کرد.

حجت الاسلام تقدیری چندسال از زندگی کاری خود را نیز به تدریس مباحث تربیتی، روش تبلیغ در مدارس، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، بیانیه گام دوم انقلاب و نفش آن در تربیت و آموزش و پرورش اختصاص داد.

وی فعالیت‌های تبلیغی و تربیتی خود را در کشورهای سوریه، اتریش، بلژیک، لبنان، امارات، عربستان، عراق، فرانسه، هلند، ایتالیا، چک، آلمان و ترکیه نیز ادامه داد و در داخل کشور نیز در شهرهای فولادشهر اصفهان، تهران، سپیدان فارس، قم و یاسوج به تبلیغ دین اسلام و فعالیت‌های فرهنگی پرداخته است.

 

ستاد ملی روایت پیشرفت

حجت الاسلام تقدیری تابستان 1402 با حکم رئیس جمهور، مسئولیت ستاد ملی «روایت پیشرفت» را برعهده گرفت. ستادی که قرار است در عرصه‌های مختلف از پیشرفت‌های ریز و درشت کشور بگوید و در روزهایی که همه دنیا ذره‌بین بدبینی به دست گرفته‌اند تا بگویند «ببینید جمهوری اسلامی همه چیز ایران را خراب کرده!» در آن ستاد از کارهایی بگویند که اتفاقا جمهوری اسلامی ایران، آن‌ها را آغاز کرده، به سرانجام رسیده و نتیجه آن را هم دیده است.

در این ستاد قرار است از همه ظرفیت‌های روایتی استفاده شود که یکی از مهم‌ترین آن‌ها نسل جوان و نوجوان به ویژه دانش‌آموزان هستند. نسلی که باید خودشان از نزدیک این پیشرفت‌ها را ببینند، بشنوند و برای هم‌نسل‌های خودشان از آن‌ها تعریف کنند. روندی که برای مسئولیت خود، بر روی تشکل‌های دانش‌آموزی مثل نوآوین و دختران حاج قاسم هم سرمایه‌گذاری کرده است. روندی که نوجوانان و جوانان را به اردوهای روایت پیشرفت می‌برد، اقدامات رخ داده را برای آن‌ها تفسیر می‌کند و آن‌ها را به تولید و ساخت محصولات فرهنگی و هنری که بتواند آن اقدام را به دست هم‌نسلانشان برساند، هدایت می‌کند. محصولاتی که از جنس مشترک، با زبان مشترک و برای نسلی مشترک ساخته می‌شوند. البته همه این‌ها فقط یک نوع و یک شاخه کوچک از فعالیت‌های ستاد ملی روایت پیشرفت است.

همایش ملی «روایت پیشرفت» هم با حضور رئیس جمهور در همین راستا برگزار شد و جایزه ملی «روایت پیشرفت» به برگزیدگان بهترین آثار هنری و فعالیت‌های شاخص میدانی در همین زمینه اهدا شد.

حجت الاسلام تقدیری درباره روایت پیشرفت در بین دانشجویان در یک مصاحبه گفته بود: روایت پیشرفت در بین دانشجویان چند بخش دارد یک بخش این است که دانشجویان با دستاوردها آشنا شوند. این بخش می‌تواند در قالب اردوهای روایت پیشرفت باشد که وظیفه دولت این است که این اردوها را گسترده کند و زمینه حضور این دانشجویان را در بین پیشرفت‌های کشور و انقلاب اسلامی بیشتر کند. یک بخشی هم با رویدادها و نمایشگاه‌ها و رسانه‌ها حاصل می‌شود این بخش از روایت برای دانشجویان است که دانشجویان مخاطب آن می‌شوند. یک بخش هم این است که روایت پیشرفت و وزارت علوم میزبان باشد، خود این جوان‌ها پیشرفت‌های انقلاب هستند، فقط خروجی صنعت پیشرفت محسوب نمی‌شود. این دانشجویان و جوانان هستند که آن‌ها را رقم می‌زند، ما باید همت این جوانان را برای مسئولان و مردم روایت کنیم که چه جوانان خوبی داریم که پای پیشرفت کشور ایستاده اند و تحولاتی را رقم می‌زنند.

 

حجت الاسلام تقدیری پیش از این، مسئول واحد کودک نوجوان سازمان تبلیغات اسلامی و مدیر عامل موسسه آسمان انتظار بوده و حالا هم پنج سال است که با حکم رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، زمامداری سازمان مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا را برعهده دارد.

پانویس

اراده و همت مردان پولادین فولاد مبارکه انقلاب و نظام اسلامی را به فراز قله‌ها رهنمون ساخته است (https://donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-4026712)

۶۴۰ دانش آموز مدارس صدرا حافظ قرآن هستند (https://hawzahnews.com/xbmg7)

وزیر آموزش و پرورش فهم درستی از گفتمان انقلاب و نظام تعلیم و تربیت داشته باشد / ضرورت توجه به تفاوت های دانش آموزان (https://hawzahnews.com/xbqF3)

۲۰۰ مدرسه صدرا در کشور فعالیت دارد/ راه‌‌اندازی حسینیه کودک و نوجوان در سطح کشور (https://sobheqazvin.ir/n/358461)

دختران جامعه اسلامی قدرت تحلیل خود را رشد دهند (https://hawzahnews.com/xbTbX)

بانوان در تحقق تمدن نوین اسلامی نقش مهمی دارند (https://iqna.ir/00HH5X)

جایگاه کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان در گفتمان انقلاب اسلامی مهم است (https://www.kanoonnews.ir/news/328274/)

ذوب‌آهن اصفهان ریل پیشرفت ایران را می سازد (https://www.donyayemadan.com/fa/tiny/news-249202)

 

موسسه فرهنگی تسنیم نور

محمد مهدی رحمتی (مدیرعامل گروه رسانه‌ای مهر)

محمد مهدی رحمتی متولد سال 1359 است و دکتری علوم ارتباطات از دانشگاه علامه طباطبایی دارد. او مدرک کارشناسی ارشد خود را نیز در رشته مدیریت رسانه از دانشگاه صدا و سیما کسب کرده است.

رحمتی پیش از این رئیس بسیج سازمان صدا و سیما و معاون استان های رسانه ملی بود. او بیش از 100 هزار دقیقه برنامه تلویزیونی تولید کرده که از مهم‌ترین آن‌ها «مهمات»، «سرچشمه»، «چاپ اول» و «دورت بگردم ایران» است.

او در سوابق شغلی خود همکاری‌هایی تحقیقاتی را با شهرداری تهران انجام داده و نزدیک به 7 مقاله علمی و تحقیقی نیز در کارنامه خود دارد.

رحمتی از سال 1380 فعالیت فرهنگی و رسانه‌ای خود را با عهده‌داری مسئولیت نشریه‌های بسیج دانشگاه آغاز کرد و تا کنون هم در سنگر رسانه فعال است. ابتدای سال 1402 با حکم حجت الاسلام والمسلمین قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رحمتی سکان‌داری گروه رسانه‌ای مهر وابسته به این سازمان را برعهده گرفت و هنوز هم در این سمت مشغول به کار است. پیش از رحمتی، محمد شجاعیان مدیرعامل گروه خبری مهر بود.

پانویس

یادداشت| «حاج قاسم» را مردم باید روایت کنند! (https://tn.ai/2632552)

تدارک ۳۰۰ هزار دقیقه‌ای برنامه در رسانه ملی برای هفته دفاع مقدس (http://www.yjc.ir/00VShO)

گردآوری آرشیوهای تصویری سردار سلیمانی از مهمترین اولویت‌ها است (mehrnews.com/xQWNh)

اولویت های مرکز بسیج صداوسیما در سال۹۸/ «گردشگری جنگ» سوژه شد (mehrnews.com/xNRjc)

 

علی حسینی یکتا (مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی فناوری اطلاعات و تحول اداری)

علی حسینی یکتا 19 اسفندماه 1361 در تهران متولد شد و پس از طی دوران مدرسه، برای تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار، راهی اصفهان شد و مدرک کاردانی خود را از دانشگاه اصفهان گرفت.

پس از آن برای مقطع کارشناسی خود تغییر رشته داد و در رشته مدیریت دولتی ادامه تحصیل داد. یکتا همچنین دانش‌آموخته رشته مدیریت اجرایی MBA از مرکز آموزش‌های آزاد کاربردی دانشگاه تهران است و در همین دانشگاه نیز دکترای مدیریت عالی کسب و کار DBA گرفت.

مشاور برنامه‌ریزی راهبردی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، معاون طرح و برنامه، قائم مقام و عضو هیأت مدیره مؤسسه فرهنگی هنری طلایه داران نور، معاون طرح و برنامه ستاد مرکزی راهیان نور، معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیة االله الاعظم (عج)، عضو هیأت مدیره بنیاد دانش‌ بنیان توانا، عضو هیأت مدیره بنیاد فرهنگی تربیتی مبنا، عضو شورای محتوایی سازمان هنری رسانه‌ای اوج، معاون طرح و برنامه و عضو هیأت مدیره بنیاد کرامت رضوی، عضو هیأت مدیره و معاون برنامه‌ریزی جمعیت امام رضایی‌ها، دبیر حوزه فرهنگی اجتماعی ستاد تدوین سند تحول دولت سیزدهم و عضو هیأت مدیره سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و... از جمله فعالیت‌هایی است که پیش از این یکتا در بخش‌های مختلف فرهنگی انجام داده است.

 

موسسه فرهنگی تسنیم نور

حجت الاسلام علی تقی‌زاده (رئیس سازمان دارالقرآن الکریم)

حجت الاسلام علی تقی زاده از دوران کودکی، زمان خود را به فعالیت‌های قرآنی اختصاص داد و شرکت در کلاس‌های حفظ و جلسه‌های قرآن در مشهد مقدس را درد اوقات فراغت خود پیش گرفت. او توانست در مسابقات مختلف معارف قرآن شرکت کرده و مقام‌های کشوری در این زمینه به دست آورد.

هنگام ورود به دانشگاه و انتخاب رشته، وی تحصیل در رشته مهندسی صنایع دانشگاه تهران را برگزید و آن را به پایان رساند اما برای ادامه تحصیل تصمیم گرفت مسیر خود را تغییر دهد و برای فراگیری معارف قرآن و اهل بیت (ع) به حوزه علمیه رفت. حجت الاسلام تقی زاده دروس حوزه را تا سطح درس خارج ادامه داد و از وجود اساتید بزرگ قرآنی کشور همچون حجج اسلام عابدینی، یزدان‌پناه، قاسمیان، حاج ابوالقاسم، صبوحی و سیدعدنان لاجوردی بهره‌مند شد.

حجت الاسلام تقی زاده علاوه بر تدریس قرآن در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها، به تالیف کتاب و مقالات مختلف در موضوع‌های قرآنی پرداخت و توانست اندیشکده‌ای قرآنی با عنوان مرکز راهبری برهان را تاسیس کند.

او در مدت فعالیت خود در سازمان تبلیغات اسلامی، در سمت‌های قائم مقام سازمان دارالقرآن الکریم، دستیار ویژه رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و مشاور قرآنی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت کرده است.

حجت الاسلام تقی زاده دی ماه 1401 از سوی حجت الاسلام و المسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، به سمت رئیس سازمان دارالقرآن کریم منصوب شد و تا کنون در این سمت فعالیت می‌کند.

پانویس

لزوم پیگیری اشد مجازات برای عامل اهانت به قرآن (https://tn.ai/2930251)

رئیس سازمان دارالقرآن: شورای توسعه فرهنگ قرآنی نیازمند «تحول» است(https://tn.ai/3010413)

نیازمند تحول عمیق در امور قرآنی کشور با محوریت شورای توسعه هستیم (mehrnews.com/x33wpV)

گفت‌وگو با حجت‌الاسلام تقی‌زاده، رئیس سازمان دارالقرآن کریم (https://khl.ink/f/52305)

بایدذهن جامعه و مسئولین قرآنی شود/ توسعه تدبر در قرآن و گفتمان سازی مفاهیم قرآنی دو مأموریت اصلی دارالقرآن (https://bonyadehedayat.com/neshast-erfani-nia/)

 

 

موسسه فرهنگی تسنیم نور

محمد حسین ساعی (رئیس دانشگاه سوره)

محمد حسین ساعی در سال 1359 در تهران متولد شد و تحصیل کرده علوم ارتباطات گرایش روزنامه نگاری در مقطع دکتری است. ساعی طی 14 سال با 6 پژوهشگر مختلف همکاری مستقیم علمی داشته است. بیشترین همکاری وی با رضا اصغری آذر در انتشار 2 مقاله علمی بوده و مقالات منتشر شده‌اش بیشتر در موضوعات خبر جعلی، رسانه های اجتماعی، سینما و جشنواره فیلم فجر تهیه شده است.

او پیش از این در سمت مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه صداوسیما، مدیر فرهنگی دانشگاه صداوسیما، معاون پژوهشی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی، عضو هیأت مدیره باشگاه فیلم سوره، عضو شورای راهبردی قرارگاه فرهنگی خاتم الاوصیاء، عضو شورای علمی گروه‌ مطالعات فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، عضو شورای علمی گروه فرهنگ و دین پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، کارشناس مرکز طرح وبرنامه ریزی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و... فعالیت کرده است.

ساعی که از سال 1391 در هیئت مدیره دانشکده صدا و سیما فعالیت می‌کرد، از شهریور 1398 از سوی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان رئیس دانشگاه سوره مشغول فعالیت شد.

پانویس

وزیر علوم با حذف رشته‌های دانشگاه‌های دستگاه‌های اجرایی مخالف است/ این تصمیمِ غیرقانونی معاون وزیر است (http://fna.ir/bmmqu9)

شانس قبولی بیشتر پولدار‌ها در دانشگاه‌های دولتی/ عدالت آموزشی روی خوشی به دهک‌های پایین نشان نمی‌دهد (http://www.yjc.ir/00YGkd)

"اینستاگرام" استقلال کشور را مختل می‌کند/ عدم مدیریت بر این شبکه اجتماعی (http://www.yjc.ir/00MtIy)

برخی از امور تحولی شورای عالی انقلاب فرهنگی باید مجدد بازنگری شود (mehrnews.com/xWGrM)

بیشترین آمار جذب دانشجو در تاریخ دانشگاه سوره (mehrnews.com/xTYVG)

در سال انتخابات باید گفت‌وگوهای جدی دانشجویی شکل بگیرد (http://fdn.ir/83061)

جای یک نظام صنفی در حوزه رسانه خالی است (http://fdn.ir/63855)

 

 

موسسه فرهنگی تسنیم نور

علی مرادخانی (مدیر روابط عمومی)

علی مرادخانی (متولد 11 مرداد 1371 تهران) مجری، نویسنده و فعال رسانه ایو  مدیر روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی است. او مجری برنامه‌هایی مانند بدون توقف(شبکه سه)، یه روز تازه و سلام تهران (شبکه پنج) و سینماچی (رادیو جوان) بوده و رمان گرامافون هم به قلم او چاپ و منتشر شده است.

مرادخانی که دانشجوی دکتری حقوق عمومی و دارای مدرک سطح یک مدرس سواد رسانه ای است، در مدت فعالیت رسانه‌ای با رسانه‌هایی مانند خبرنامه دانشجویان ایران، خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری تسنیم، روزنامه همشهری، روزنامه جوان، روزنامه فرهیختگان و... همکاری داشته و در سال‌های اخیر هم به طور تخصصی در حوزه روابط عمومی فعالیت می کند.

او در کنار چهره هایی مانند وحید رونقی، فریبا باقری، مصطفی امامی، قدسیه صالحی یکی از مجریان برنامه های صبحگاهی شبکه پنج سیما بود و برش‌هایی از برنامه او به خصوص در نقد عملکرد مسؤولان در فضای مجازی با واکنش های فراوانی روبرو می شد.

 

از اجرا در رسانه ملی تا مدیریت روابط عمومی

مرادخانی تهیه‌کننده برنامه اینترنتی آن ایر On Air با اجرای سیاوش صفاریان پور و زهره سادات هاشمی بود که برش‌های این برنامه بارها در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته بود. مناظره حجت الاسلام علی سرلک و وحید اشتری درباره عدالتخواهی و گفتگو با محمدصالح مفتاح درباره گشت ارشاد و عملکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر از جمله پربسامدترین برنامه این مجموعه اینترنتی بود. محمدصالح مفتاح در این برنامه اعلام کرده بود، مسؤولان ستاد امر به معروف و نهی از منکر از او خواسته بودند بخش هایی از صحبت های رهبر انقلاب را که حجاب را جزو مسائل درجه چندم در امر به معروف و نهی از منکر می دانست، از سایت رسمی ستاد خارج کنند که این صحبت ها به «سانسور صحبت های رهبر انقلاب از سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر» در رسانه‌ها تعبیر شد.

 

مرادخانی از اواسط دهه نود به طور تخصصی در حوزه روابط عمومی فعالیت داشته و در این مدت در نهادها و مجموعه‌هایی مانند سازمان هنری رسانه‌ای اوج، بنیاد سینمایی فارابی، باشگاه فیلم سوره و... همکاری داشته است. او مدیر روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، مدیر روابط عمومی باشگاه فیلم سوره و از آذر ماه سال 1401 نیز با حکم حجت الاسلام و المسلمین قمی مدیر روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی است. او از سال 1401 تا کنون نیز به عنوان مدیر بخش تجلی اراده ملی در دبیرخانه جشنواره فیلم فجر فعالیت دارد.

او مشاور رسانه‌ای آثار سینمایی و تلویزیونی مانند فیلم سینمایی تنگه ابوقریب، سریال پایتخت5، برنامه تلویزیونی برنده باش، فیلم سینمایی نبات، سریال تلویزیونی سر دلبران، برنامه تلویزیونی جشن رمضان و... نیز بوده است.

علی مرادخانی در سال 1398 رمان گرامافون را در انتشارات شهید کاظمی به چاپ رساند. گرامافون داستان یک سیب سرخ است که از دل دانشگاه راه می‌افتد و در مسیرش از همه جای ایران می گذرد. از ساختمان‌های مدرن شهر تهران تا بادگیرهای باشکوه یزد، از مسابقات بین‌المللی رزمی تا ویرانه‌های سرپل‌ذهاب و خاک نرم شلمچه را می‌پیماید؛ یک عاشقانه جوانانه و آرام و پر از مهر و محبت.

او درباره این رمان در یکی از گفتگوهایش گفته: «مساله من در گرامافون روایت فرهنگی است که در دهه هشتاد در دانشگاه ها و بین فعالان دانشجویی وجود داشت. چیزی که از اوایل دهه نود به کلی تغییر کرد. فضای دانشگاه ها و فعالیت های دانشجویی کاملا فرق کرد. آن فرهنگ باید جایی ثبت می شد. تلاشم را کردم که در گرامافون بخشی از این فضا را ثبت کنم. و این کار را در دل قصه‌ای انجام دهم که شبیه خودمان باشد؛ شبیه چیزهایی که کمتر شنیده‌ایم. نزدیک به همه ماست. ما همه قهرمان‌های داستان‌های خودمان هستیم، اما همه پهلوان نیستیم، همه احمد متوسلیان نبودیم، همه مجنون نبودیم. ما زندگی می‌کنیم، دل ما می‌شکند، خوشحال می‌شویم، غمگین می‌شویم و این داستان شبیه خودمان است.

(گرامافون) یک عاشقانه آرام است. قرار نیست تند باشد. ادعای ناآرامی ندارد. چند نفر به من گفتند این را نوشتید که فیلم یا تله‌فیلم کنید؟ گفتم اصلا اینچنین نیست. این کتاب برای خواندن است؛ یعنی برای این است که آن لحظه‌ای که در گوش او بنان می‌پیچد: «با ما بودی بی‌ما رفتی»، شما هم در ذهن خود بخوانید. این برای همین است. برای کتاب و مکتوب است. شاید کتاب بعدی‌ام را طوری بنویسم که نگاهم به فیلمسازی باشد. اصلا نگاه من خبرنگاری است و این نگاه را دوست دارم. کتمان هم نمی‌کنم. همواره هم فیلم می‌بینم، ولیکن این کتاب از آن جنس نیست. این کتاب یک عاشقانه آرام جوانانه وطنی است.»

 

از موضع گیری در اغتشاشات 1401 تا توقیف برنامه سینماچی

علی مرادخانی در اغتشاشات 1401 و بعد از اعلام قطع همکاری برخی از چهره‌های تلویزیونی در توییتر خود نوشت: «حالا که برخی رفقا و بزرگترها عزم قهر با تلویزیون کرده‌اند، من علی مرادخانیِ کوچکترین عضو مجریان و گوینده‌های صداوسیما اعلام میکنم تا روزی که بتوانم و خدا بخواهد می کوشم در رسانه ملی جمهوری اسلامی ایران به بضاعت ناچیزم کمک کنم. ما با پول بیت‌المال مرد در رسانه ملی هویت یافته ایم و رشد کرده ایم که در روزهای ناخوشی در کنارشان باشیم و با تمام گلایه ها و ناملایمتی‌هایی که دیدهایم و خواهیم دید کم نمی آوریم و پا پس نمی کشیم. پیر مراد ما فرمود جمهوری اسلامی حرم است و در قاموس ما این نیست که به خاطر چهار تا نااهل و نفوذی حرم را تنها بگذاریم.» این موضع گیری با واکنش های بسیاری در فضای مجازی مواجه شد.

او از سال 1400 گوینده و سردبیر برنامه سینمایی سینماچی بود. سینماچی که پیش از آن یک مجله اینترنتی سینمایی بود و از نظرات خبرنگاران و اهالی رسانه درباره آثار سینمایی، تلویزیونی و شبکه نمایش خانگی میزبانی می کرد، از شهریور 1400 در قالب یک مجله سینمایی به شبکه رادیویی جوان آمد و در طول فعالیتش نیز یکی از برنامه‌های جریان‌ساز در حوزه سینما به حساب می آمد. سینماچی جزو معدود برنامه هایی بود که در اغتشاشات 1401 که سینمای ایران به طور کامل تحت‌الشعاع آن قرار گرفته بود ویژه برنامه‌هایی را روی آنتن برد و به نقد رویکردهای رادیکال بخشی از هنرمندان و حاکمیت پرداخت.

در مرداد ماه 1402 و در حالی که قرار بود این برنامه رادیویی به مدل نظارتی ساترا به آثار شبکه نمایش خانگی بپردازد، برنامه یک روز پیش از پخش تعطیل شد. بعد از حدود سه ماه این برنامه دوباره به آنتن رادیو جوان بازگشت و مدتی بعد و به فاصله دو روز پس از آن که اداره کل روابط عمومی سازمان صداوسیما از سینماچی به عنوان یکی از برنامه جریان ساز و پیشروی رسانه ملی یاد کرده بود، برنامه دوباره توقیف و برای همیشه تعطیل شد.

پانویس

یک عاشقانه آرام دانشجویی نوشتم (https://farhikhtegandaily.com/news/34355/)

بعد از تجلیل برنامه؛ «سینماچی» دوباره تعطیل شد؟/ گفتند به فیلم‌های روی پرده نپردازید! (mehrnews.com/x33D2H)

صدای سینما هم قطع شد! (https://farhikhtegandaily.com/news/83395/)

اخبار صداوسیما، یک ماه از خودش عقب‌تر است! + جزئیات (https://www.etemadonline.com/tiny/news-626716)