کد خبر: ۱۴۷۲۳
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی تأکید کرد:

توجه به بایسته‌های مشارکت مردم در عرصه جهش تولید

حجت الاسلام حجت سالاری مکی گفت: رسیدن به جهش تولید با مشارکت عموم مردم نیاز به برخی از بایسته ها و مولفه ها است که باید مد نظر قرار گیرد.
۰۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰

حجت‌الاسلام حجت سالاری مکی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در گفت‌وگو با روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان،  درباره شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: ورود مردم به عرصه اقتصاد نیاز به یک سری زیرساخت‌ها چون تسهیل گری، صدور مجوز، تسهیلات بانکی و بعدازآن بازار فروش تولیدات دارد که درواقع دولت در این زمینه‌ها باید مانع زدایی کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: فرض کنید که شبکه امامان جماعت ما بخواهند یک کارگاه بسیار کوچک تولیدی راه بیندازند که به‌صورت طبیعی این موضوع نیاز به مجوز از دستگاه‌های ذی‌ربط دارد که اگر در صدور مجوز تسهیل گری وجود نداشته باشند کار قفل می‌شود.

مانع زدایی از مسیر حضور مردم در اقتصاد

حجت‌الاسلام سالاری با اشاره به اینکه دولت باید مانع زدایی از مسیر حضور مردم در عرصه اقتصاد داشته باشد، بیان کرد: به نظر من بدون این مانع زدایی کار در حد یک شعار در حرف و کلام باقی خواهد ماند.

وی گفت: بخش مردمی که بخواهد وارد عرصه اقتصاد شود باید اطمینان خاطر ازاین‌جهت داشته باشد که آینده به نفع فعالیت اقتصادی او خواهد بود و به زبان ساده‌تر ضرر نکرده و پشیمان نخواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه همچنین باید نسبت به بازار فروش محصول تولیدی در داخل و خارج از استان نیز یک اطمینان خاطر نسبی وجود داشته باشد، اظهار کرد: این موارد در تحقق شعار سال بسیار مهم است.

حجت‌الاسلام سالاری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اشاره به تلاش‌ها و موفقیت‌های اقتصادی کشور در سال گذشته زده ولی آن را ناکافی دانستند و فراتر از رونق تولید بحث جهش تولید را مطرح کردند.

اولویت‌های خراسان جنوبی در جهش تولید مدنظر باشد

وی بابیان اینکه شعار امسال از سه واژه جهش، تولید و مردم تشکیل‌شده است، گفت: البته در جهش تولید در خراسان جنوبی باید اولویت‌ها و ظرفیت‌های استان را نیز در نظر گرفت تا آورده و ارزش اقتصادی برای استان به همراه داشته باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه باید از دانش روز در تولید نیز استفاده کنیم تا بیشترین بهره‌وری را داشته باشیم، اظهار کرد: به‌عنوان‌مثال امروزه باید از کشاورزی به شیوه سنتی عبور کنیم.

حجت‌الاسلام سالاری بیان کرد: گاه همان سرمایه‌های خُرد در دست مردم به‌جای به کار گرفته شدن در بخش تولید به سمت فعالیت‌های کاذبی چون خرید دلار و طلا و...می‌رود و در همان بخش‌ها نیز تلاطم‌هایی را به وجود می‌آورد.

وی ادامه داد: فعال شدن کارخانه‌های راکد و نیمه‌تمام را نیز در راستای تحقق جهش تولید باید مدنظر داشته باشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بابیان اینکه «وَ تَعاوَنُوا عَلَی الْبِرِّ وَ التَّقْوی «را باید در عرصه اقتصاد نشان دهیم، یادآور شد: همان مردمی که در خراسان جنوبی مشارکت بالایی در انتخابات را رقم زدند در راستای اطاعت از امر ولی می‌توانند در مشارکت اقتصادی نیز نقش‌آفرین باشند.

ارسال نظر
پربازدیدترین مطالب
آخرین اخبار
پرطرفدار