حجتالاسلام قمی در دیدار با فعالین تعلیم و تربیت:
در جنگ شناختی امروز نوجوانها میتوانند تغییرات جدی در افکار عمومی ایجاد کنند
کرمانشاه | سخنرانی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در لیالی قدر و تبیین آیات منتخب طرح مسطورا
تقویت حلقههای میانی و ظرفیتهای مردمی حاضر در میدان سیاست اصلی این جریان سازی است. این حرکت نه تنها رقیب جریانهای مردمی نیست بلکه هدفش پررونق شدن میدانهای اصلی باشد.
طرح ملی «مسطورا» با هدف ترویج گفتمان «زندگی با آیه ها»، در راستای اقامه جهاد تبیین قرآنی و گفتمان سازی و تبدیل مفاهیم منتخب قرآنی به مسلمات فکری آغاز به کار می کند.
طرح ملی «مسطورا» با هدف ترویج گفتمان «زندگی با آیه ها»، در راستای اقامه جهاد تبیین قرآنی و گفتمان سازی و تبدیل مفاهیم منتخب قرآنی به مسلمات فکری و رایجترین افکار مشترک بین همه ی حفظ قشرهای مردم و آیات کلیدی کتاب خدا از ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ آغاز به کار میکند.
ماه مبارک رمضان امسال هم نهادها و فعالان قرآنی دست به دست هم دادهاند تا به یاری خدا حال و هوای کشور را قرآنی تر کنند.
«زندگی با آیه ها»؛ حلقه وصل همه فعالیتهای قرآنی در ماه مبارک رمضان است. این حرکت فراگیر با بهرهگیری از رسانه در ابعاد و سطوح گوناگون و با توجه به ظرفیتها و اقتضایات ماه مبارک رمضان که مقارن با تعطیلات نوروزی است به دنبال ایجاد یک حرکت ملی با هم افزایی تمام ظرفیتهای مردمی و رسمی است.
تقویت حلقههای میانی و ظرفیتهای مردمی حاضر در میدان سیاست اصلی این جریان سازی است. این حرکت نه تنها رقیب جریانهای مردمی نیست بلکه هدفش پررونق شدن میدانهای اصلی باشد. فلذا، حرکت هم افزای محلی برای معرفی فعالان مردمی قرآنی به جامعه نیز خواهد بود. فعالانی که تاکنون اقدامات متعدد و کوچک و بزرگی در سطح کشور در زمینه حفظ و قرائت، قرآن تولید و عرضه محتوا و خدمات قرآنی در قالب تولید، کتاب دوره آموزشی سخنرانی محصولات چندرسانهای و ایجاد اپلیکیشنهای تخصصی و کانالهای فعال در شبکه های اجتماعی انجام دادهاند اما بسیاری از آنان هنوز در دسترس بسیاری از مخاطبان بالقوه خود نیست.
تبلیغات این جریان توسط برنامههای پرمخاطب مثل برنامههای افطاری و سحرگاهی تلویزیونی، جز خوانیهای اعتاب ….. انجام میشود و علاوه بر آن یک پویش بزرگ ملی با جوایز ویژه برگزار میشود.
قصد از طرح مسطورا این بوده است که در ماه رمضان همه مسئولین و مردم ۳۰ آیه مربوط به اخلاق و زندگی را حفظ کنند، یعنی قرآن کریم در قلب مردم قرار گیرد و در حوزه علمیه نیز باید این کار را انجام دهیم و این کار، کار بالا و فکر خوبی است.
1403/01/16
T
T