- استانها
به گزارش پایگاه خبری نهضت، حجت الاسلام و المسلمین نظافت - عضو هئیت امنای بنیاد هدایت- در گفتگویی تصویری، درخصوص نقش امامان جماعت و نیروهای تربیت شده در مساجد گفت: مسجدیها باید طوری تربیت شوند که هرکجای نظام اسلامی قرار گرفتند، جزو بهترین باشند. مسجد باید محل تحویل دادن نیرو باشد، آن هم نه از جنبه تخصصی و نیروی متخصص بلکه از جهت دینداری و نیروی دینی.
وی در ادامه افزود: مساجد، بازوی ولی فقیه برای مطالبه هستند، همچنان که رهبری مداخله رهبری مستقیم نمیکنند، مساجد هم مداخله مستقیم نمیکنند، اما مطالبه میکنند، کمک میکنند و نیرو تحویل میدهند.
حجت الاسلام والمسلمین نظافت اظهار کرد: اگر امام جماعتی، تقدس خیالی درست کند تا مردم دستش را ببوسند و یا به عیادت مردم نرود نمیتواند معنویت را به مردم بیاموزد. وقتی امام جماعتی به میان مردم میرود در تربیت آنها موفق خواهد بود، آن موقع است که امام جماعت میتواند به مردم بگوید چگونه باشند.
وی گفت: اگر امام جماعت درمجلس ازدواج کسی میرود یا برای خانه سازی کمک میکند و خدمات اجتماعی انجام میدهد موفق است. امام جماعت باید همه را بسیج کند که به کمک همدیگر بروند، همانطور که درزمان وقوع حادثهای مثل سیل ، همه برای کمک کردن بسیج میشوند، امام جماعت باید درمحله همه را بسیج کند تا به همدیگر کمک کنند.
عضو هئیت امنای بنیاد هدایت اضافه کرد: تربیت پای سخنرانی اتفاق نمیافتد. تربیت در میدان اتفاق میافتد، مردم درمیدان یاد میگیرند، در زمان جنگ، بچهها در میدان عمل تربیت شدند، اگر این میدان نباشد سخنرانی تاثیر بسیار کمی دارد.
حجت الاسلام و المسلمین نظافت اضافه کرد: آن حرفی را که امام جماعت بالای منبر میگوید اگرهمان حرف را در میدان عمل هم انجام دهد، تربیت اتفاق میافتد. کما اینکه پدر و مادرها اینطوری هستند. مگر پدر ومادرها برای فرزندان بالای منبر میبروند. آنها زندگی میکنند حالا با این زندگی کردن فرزندانشان را یا خوب تربیت میکنند یا بد.