رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرخمیر:

زنان با تربیت جامعه قرآنی آسیب‌های اجتماعی را کاهش دهند

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرخمیر:

زنان با تربیت جامعه قرآنی آسیب‌های اجتماعی را کاهش دهند

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرخمیر با تاکید بر اینکه وظیفه اصلی زن مادری و تربیت فرزندان صالح است، گفت: زنان با تربیت جامعه قرآنی آسیب‌های اجتماعی را کاهش دهند.

زنان با تربیت جامعه قرآنی آسیب‌های اجتماعی را کاهش دهند

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد غلامی رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرخمیر، در گفتگو با روابط عمومی گفت: در جامعه پر از آشوب امروز، زنان وظیفه سنگینی را بر عهده دارند لذا فصل قرآن فرا رسیده و زن موفق، زنی است که با قرآن مأنوس شود تا بتواند جامعه را هدایت کند، اگر زن موفق شود خانواده خود را قرآنی کند می‌تواند جامعه را قرآنی کند و مفاسد و آسیب‌های اجتماعی به شدت کاهش می‌یابد.

وی افزود: کمال زن به مادر بودن است، بدین معنی که اگر یک زن می‌خواهد الگو و موفق باشد باید به کمال برسد و کمال وی به مادری است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرخمیر بیان کرد: دین مبین اسلام، کمال زن را به مادر شدن می‌داند، وظیفه اصلی زن هم مادری و تربیت فرزندان صالح است، خداوند در آیه ۱۷ سوره اسراء تأکید کرده است: «فرزندان حق ندارند به پدر و مادر، حتی اف بگوید چه برسد به پرخاشگری». اما برخی از آیات قرآن، بر حفظ حرمت جایگاه مادر تأکید دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامی ادامه داد: همچنین خداوند در آیه ۱۵ سوره احقاف می‌فرماید «ما انسان را توصیه کرده‌ایم که به پدر و مادر خود، نیکی کند، مادرش او را با ناراحتی وضع‌حمل می‌نماید، شیر می‌دهد و …» لذا مادر نمونه کسی است که به کمال برسد.

وی تصریح کرد: رسالت دیگر زنان موفق، مدیریت عاطفی خانواده و رسیدگی به فرزندان است، لذا بانوان قبل از انتخاب شغل، باید دقت کنند شغلی را انتخاب کنند که به انجام وظیفه اصلی‌اش کمک کند، جایگاه مادر نمونه آنقدر بالاست که ابوعلی سینا چنین بیان کرده که زن با یک دست گهواره تکان می‌دهد و با دست دیگر، عالمی را متحول می‌کند. این سخن وی، بیانگر آن است که نوع تربیت مادر اثر دارد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرخمیر گفت: حاج قاسم نمونه تربیت یک زن موفق است، مادر ناموفق هم زنی است که فردی همچون نتانیاهو را تربیت می‌کند، لذا زنان موفق دارای ظرفیت‌های فراوانی هستند، و یک زن می‌تواند ده‌ها، صد‌ها و هزاران حاج قاسم تربیت کند و تحویل این جامعه دهد.

غلامی تأکید کرد: یک زن موفق در اولین مرحله زندگی، مسئول تربیت دینی فرزند بر عهده دارد، یک مادر موفق، در تربیت فرزندان خود کوتاهی نمی‌کند و برای تحقق این امر مهم هزینه می‌کند، چنین فرزندی هم به درد مادر می‌خورد و هم برای جامعه اثرگذار است.

وی گفت: دغدغه مادران موفق، علاوه بر تأمین معیشت فرزندان، تربیت صحیح و نحوه رفتار فرزندان در جامعه است، زنان موفق، به‌روز، عالمه و همچنین وقت‌شناس هستند و می‌داند چگونه تصمیم بگیرد و، ولی خود را با نحوه برخورد، تربیت صحیح، نوع رفتار را همراهی کند.

1403/01/21

تعداد بازدید: 24
قلوبنا معکم
آیکون توانخواهان

T

T