انتشارات بین‌الملل | به قلم علامه کورانی؛

«نگاه نو به جنگ با مرتدان»

انتشارات بین‌الملل | به قلم علامه کورانی؛

«نگاه نو به جنگ با مرتدان»

کتاب «نگاه نو به جنگ با مرتدان» به قلم مرحوم علامه علی الکورانی العاملی و با ترجمه جواد محدثی توسط انتشارات بین الملل منتشر شد.

«نگاه نو به جنگ با مرتدان»

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، کتاب « نگاه نو به جنگ با مرتدان» به بررسی و توصیف دقیق جنگ­های ردّه و نقش امیرالمومنین در آن وقایع پرداخته است. نکته قابل توجه در کتاب، نگاه نو علامه کورانی به نقش امیرالمومنین و شاگردان حضرت در فتوحات اسلامی بعد از پیامبر است. چرا که بسیاری از محدثان و مورخان، نظرات شخصی خود را دخالت داده و واقعیات را تحریف کرده اند اما این کتاب بدین شکل نبوده و تحقیقات علامه و نوشتار ایشان، پرده برداری است از واقعیات دقیق تاریخ.

در خلاصه کتاب آمده است که:

«در ماه­های اول بعد از شهادت پیامبر(ص) و دوران حکومت ابوبکر، قبایلی که با پیامبر دشمنی داشتند، با طُلیحه که ادعای پیامبری داشت هم­پیمان شدند تا مدینه را اشغال و حکومت اسلامی را از بین ببرند. در آن دوران به سبب وقایع بعد از شهادت پیامبر، سپاه اسلام متحد نبود و عده زیادی از مسلمان با اعلام این موضوع که حکومت ابوبکر ناحق است، حاضر به شرکت در جنگ نبودند. وقتی ابوبکر شرایط را به این نحو دید، به سراغ امیرالمومنین رفت تا از او مشورت گرفته و از حضرت بخواهد تا هم در دفاع مشارکت داشته و هم سایر مسلمین را به حضور در سپاه مجاب کند. امیرالمومنین با اینکه حکومت وقت را قبول نداشتند اما به دفاع از اسلام و مسلمین برخاستند.

 همان مشورت های امام سبب شکست مرتدان و پیروزی مسلمانان شد. در دوران خلفای بعدی هم ،برای مشورت به سراغ امام می آمدند. آن حضرت هم امور جنگ را مدیریت می کردند و هم از بین یاران خود فرماندهان و رزمندگانی  را برای سپاه اسلام برمی­گزیدند».

کتاب " جنگ با مرتدان" در پنج فصل به روند جنگ­ها و فتوحات اسلام بعد از پیامبر، نقش امیرالمومنین در آن دوران، حضور موثر شاگردان امیرالمومنین در جنگ­ها و بخش­­های مدیریتی و تحریفات تاریخی در باب بدعت­ها پرداخته است. سرفصل­های کتاب عبارتند از:« نقش علی(ع) در جنگ با مرتدان، خطرناک­ترین و خوش فرجام ترین مدعی پیامبری، عدّی بن حاتم،شریف در جاهلیت فرمانده در اسلام، جنگ یمامه نمونه تحریف تاریخ، متهمان به ارتداد به سبب تشیع ».

1403/06/11

تعداد بازدید: 31
قلوبنا معکم
آیکون توانخواهان

T

T