مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همدان خبر داد:

شکل‌گیری پویش نذر خدمت همزمان با اربعین در همدان

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همدان خبر داد:

شکل‌گیری پویش نذر خدمت همزمان با اربعین در همدان

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان از شکل‌گیری پویش نذر خدمت طی ایام اربعین در همدان گفت: دنبال این هستیم هر کس با هر تخصصی پای کار اربعین بیاید و به عشق اباعبدالله(ع) خدمت کند.

شکل‌گیری پویش نذر خدمت همزمان با اربعین در همدان

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام رضا غلامی‌روشن ظهر امروز در جمع خبرنگاران در سالن جلسات تبلیغات اسلامی اظهار کرد: مقام معظم رهبری دو تکلیف جدی به عنوان کلان رسالت به سازمان تبلیغات اسلامی ابلاغ کردند که باید مدنظر ما باشد.

وی ضرورت رصد و مقابله هوشمندانه با تهاجم فکری، فرهنگی و رسانه‌ای دشمنان دین و انقلاب را وظیفه تبلیغات اسلامی دانست و با الهام از فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: تبیین و عرضه‌ فکر، فرهنگ و معارف اسلامی با نوآوری در ادبیات و روش‌های جذاب و جوان‌پسند بر عهده سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی و مذهبی به ویژه سازمان تبلیغات اسلامی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه راهبرد مجموعه برای تحقق این اهداف مردمی‌سازی امور است و همه باید خود را کنشگر عرصه تبلیغات اسلامی بدانند گفت: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه شکل گرفت که به طور مثال در توجه به مسجد، بنیاد هدایت شکل گرفته است.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه دائمی بنیاد هدایت در مسجد جمکران که به عنوان الگوی راهبری مسجد در محله مورد توجه استان‌هاست افزود: رویکرد جدیدی نیز در حوزه بانوان شکل گرفته و در قالب معاونت بانوان در سازمان مسائل پیگیری می‌شود.

حجت الاسلام غلامی‌روشن با بیان اینکه امروز هیات‌های مذهبی بانوان ظرفیت خوب و اثرگذاری دارند ادامه داد: در حال حاضر ۳۰۰ هیات بانوان در استان ثبت شده که خوشبختانه فعال هستند.

وی با بیان اینکه در توجه به نوجوان نیز "بنیاد ملی نوجوان" در کشور شکل گرفت اضافه کرد: ۱۷۰ هیات نوجوان در استان فعال است و امروز به نوجوان به عنوان ظرفیت تمدنی موثر نگاه می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه نشاط اجتماعی به عنوان رویکرد اصلی سازمان تلقی می‌شود و هدف این است اقدامات مردمی در این راستا انجام شود افزود: امسال ۱۰ کیلومتر جشن غدیر بدین منظور برگزار شد که بسیار اثرگذار بود.
وی با بیان اینکه نشاط و امیدآفرینی در جامعه از برنامه‌های جدی است و سعی داریم خود مردم اداره‌کننده برنامه‌ها باشند گفت: در راستای توجه به قرآن کریم از سوی سازمان تبلیغات برنامه محفل در شبکه سراسری شکل گرفت و محفل‌های استانی هم برگزار شده که امیدواریم محفل خوب استانی هم در همدان داشته باشیم.
حجت الاسلام غلامی‌روشن با بیان اینکه روابط عمومی تبلیغات اسلامی به عنوان سپهر رسانه تبلیغات ارتقاء یافت تا اهداف مد نظر دنبال شود که دیوارنگاره‌های شهر در این راستا بود عنوان کرد: یکی دیگر از کارهای مهم شکل‌گیری پویش رسانه‌ای "حریفت منم" داوطلب مقابله با اسرائیل و همراهی با مردم غزه بود.
وی در ادامه با بیان اینکه اربعین حسینی یک نهضت جمعی است که اصحاب آخرالزمانی در آن به حرکت سیدالشهدا لبیک می‌گویند گفت: اربعین جریان فناوری خیر در مقابل فناوری سود غرب است و یک لشکرکشی انسانی نیز در این میان شکل گرفته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان با بیان اینکه همدان یکی از استان‌های پیشران در اربعین محسوب می‌شود که به زائران ۱۸ استان خدمت می‌کند خاطرنشان کرد: محله‌های اربعینی یکی از ایده‌هایی است که در استان شکل گرفته تا پشتیبان موکب‌ها باشند و از طرفی هدف این است کاروان‌های اربعین نیز از محله‌ها باشند.
وی از شکل‌گیری پویش نذر خدمت در اربعین حسینی در استان خبر داد و افزود: دنبال این هستیم هر کس با هر تخصصی پای کار اربعین باشد و به عشق اباعبدالله‌(ع) به مردم محله و شهر خود خدمت برساند.
حجت الاسلام غلامی‌روشن با اشاره به فعالیت مبلغان تبلیغات اسلامی در موکب‌های اربعین گفت: در حال حاضر ۱۵۰ موکب رسمی در استان فعال است که عمده آنها نیز در شهر همدان متمرکز شدند؛ در ایام اربعین ۱۳۲ مبلغ خانم و ۱۰۹ مبلغ آقا برای روشنگری و رفع شبهات به موکب‌ها اعزام شدند.وی عنوان کرد: بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ هیات مذهبی در استان فعال است که از این بین ۱۷۰ هیات نوجوانان و ۳۰۰ هیات بانوان هستند و تعدادی هم ثبت نشده‌اند و در تلاشیم به ثبت برسند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان از پیگیری ثبت هیات تخصصی خبرنگاران همدان خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ مداح در استان فعالیت دارند که ۴۷۰ نفر از آنها مداح خانم هستند.وی با اشاره به وجود بیش از ۳۰۰ خانه قرآنی در استان خاطرنشان کرد: دو سال است برنامه مسجد پایگاه قرآنی را در سطح استان پیگیری می‌کنیم و در این بین برنامه‌هایی را به مساجد محول کردیم که درصددیم تعداد این مساجد را ارتقا دهیم.غلامی‌روشن از فعالیت یک‌هزار و ۵۸۳ مسجد در استان خبر داد و افزود: یک‌هزار و ۲۰۰ مبلغ در استان داریم که در محرم یک‌هزار و ۳۴۵ نفر اعزامی داشتیم؛ برخی از آنها به صورت آزاد فعالیت داشتند. وی با تاکید بر اینکه در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی به دنبال کارهای محله‌ای هستیم و در حوزه عفاف و حجاب نگاه همگرا و مثبتی داریم گفت: با دستگاه‌ها و گروه‌های مردمی به عنوان خادم در اجرای برنامه‌ها ارتباط داریم و نگاه ما در کار فرهنگی قرارگاهی است، یعنی باید در بخش‌های مختلف با ایجلد قرارگاه و هم‌افزایی جمعی کارها انجام شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان در ادامه سخنانش از اجتماع جاماندگان اربعین در ۹ شهرستان استان خبر داد و خاطرنشان کرد: اجتماع مردم همدان در روز اربعین در میدان امام(ره) خواهد بود و احتمالا تا امامزاده عبدالله(ع) هم پیاده‌روی خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه در برنامه‌های پیش‌ رو نگاه قرارگاهی خواهیم داشت و نگاه تحول‌گرایانه به حوزه بانوان داریم افزود: در این راستا از ۲۴ شهریورماه، سالروز ازدواج حضرت خدیجه(س) به عنوان مجاهد اسلام تا کنگره خانم دباغ به عنوان بانوی مجاهد انقلاب برنامه‌هایی را در حوزه بانوان طراحی کردیم.

حجت الاسلام غلامی‌روشن با بیان اینکه ۳۱ مردادماه به عنوان روز مسجد برنامه‌هایی پیش‌بینی شده است گفت: رویکرد سازمان تبلیغات اسلامی در توجه به مسجد نرم‌افزاری است که تولید دانش و توانمندسازی و گفتمان‌سازی را برعهده دارد‌.وی با بیان اینکه شب شعری در سالروز تولد حضرت رسول اکرم در آرامگاه باباطاهر برگزار خواهد شد در ادامه از رسانه‌های استان خواست نشست‌ها و گعده‌های تخصصی در حوزه شناسایی آسیب‌ها و فرصت‌های استان شکل دهند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه سرانه فرهنگ ما در کشور دو درصد از کل بودجه است و این دو درصد هم به سازمان‌های مختلف اختصاص می‌یابد که عدد بالایی نیست افزود: امسال توجه ویژه‌ای به این مهم شد و دو درصد به سه درصد رسید اما معلوم نیست چقدر محقق شود که امیدواریم به گونه‌ای تخصیص یابد تا بتوانیم کارهای اثرگذاری داشته باشیم.

1403/06/15

تعداد بازدید: 35
سیدتی زینب
آیکون توانخواهان

T

T