۳۰ آذر | حجتالاسلام قمی در صفحه شخصی خود نوشت؛
پرهیز کن از صحبت پیمانشکنان!
مدیرعامل بنیاد هدایت عنوان کرد:
مدیرعامل بنیاد هدایت گفت: رزمایش محله اربعینی میتواند فرصت حضور اقشار مختلف مردم از محلات سراسر کشور در حماسه اربعین به عنوان زائر یا جامانده را فراهم و این فضا را بر همه جا غالب کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان، مدیرعامل بنیاد هدایت در اداره تبلیغات اسلامی همدان، اظهار کرد: در رزمایش محله اربعینی به دنبال ایجاد فضای اتحاد و همدلی با رویکرد اخلاص و خدمت در محلات هستیم.
حجت الاسلام میرمحمدیان افزود: پیاده روی اربعین از جلوههای تمدن نوین اسلامی است، امام زمان(عج) با عنایت به جامعه اسلامی رشحهای از آنچه را که در ظهور رخ میدهد، به ما نشان میدهند تا با حضور در این حماسه هم تربیت شویم هم رشد یابیم و هم نگاهمان را نسبت به آن اتفاق موعود توسعه دهیم.
مدیرعامل بنیاد هدایت در تشریح اینکه چطور می توان به تحقق محله اربعینی کمک کرد، گفت: میتوان به اعزام علاقمندانی که وُسع مالی لازم را ندارند کمک کرد، علاوه بر این، حضور مبلغان، طلاب و روحانیون در کاروانهای اربعین هم در این باره کمک کننده است. رزمایش محله اربعینی میتواند فرصت حضور اقشار مختلف مردم از محلات سراسر کشور در حماسه اربعین به عنوان زائر یا جامانده را فراهم و این فضا را بر همه جا غالب کند.
مدیرعامل بنیاد هدایت ادامه داد: اگر اربعین نبود اتفاقات مبارکی همچون مهمانی دهکیلومتری غدیر و بسیاری از این مواکب به این صورت نبود؛ پیاده روی اربعین ما را برزگ کرد و رشد داد. این فناوری باید در سطح محلات خرد و نهادینه شود.
وی تصریح کرد: ما در بنیاد هدایت محله ولایی، اسلامی و مقاوم را در تعبیر محله همدل تعبیه کردیم اکنون هم محلهای اربعینی میشود که فضا و اهالی آن وظیفه خود را نسبت به این حماسه بدانند و به آن عمل کنند. از این رو، باید برنامه ها و فرآیندهایی طراحی شود که هم نگاهها عمق و هم مشارکتها افزایش بیابد و به اهداف مدنظر برسیم.
حجت الاسلام میرمحمدیان اضافه کرد: از گزارههای جدی در محله اربعینی امسال برداشت روایی مرحوم آیتالله العظمی بهجت از مفهوم «عند قبر الحسین(ع) ...» است؛ این همجواری تا جایی که زائر هست گسترش مییابد، این نگاهی است که جلوهای دیگر از اربعین را به ما میچشاند گویی حرم حسینی را در سراسر جهان اسلام گسترش می دهیم.
وی با بیان اینکه در اربعین یا زائر هستیم یا جامانده، گفت: آنها که می روند وظایفی دارند و باید منشأ اثر هم در محله هم در مسیر پیاده روی باشند آنها هم که جامانده اند وظایفی دارند مثل تعظیم شعائر یا بدرقه و استقبال از زائران اربعین، این بسیار موثر است و می تواند در فضاسازی محلی کمک کند و محله اربعینی را رقم بزند.
مدیرعامل بنیاد هدایت افزود: وظیفه ما در دهه نخست محرم احیای امر و شعائر بود اما در اربعین وظیفه همه ما حرکت به سمت امام حسین(ع) به قدر وسع و توان است شاید عدهای در مسجد جمع شوند و به زائران خدمت رسانی داشته باشند. حتی می توان به آنها که شرایط حضور در پیادهروی را ندارند خدمت کرد این رویکرد به گسترش حرکت تمدنی اربعین کمک میکند.
1403/06/15
T
T