حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده؛

مبعث نماد شایسته سالاری دینی در تمدن اسلامی است

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده؛

مبعث نماد شایسته سالاری دینی در تمدن اسلامی است

مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل گفت: بعثت پیامبر شایسته سالاری دینی را در اسلام به اثبات رساند.

مبعث نماد شایسته سالاری دینی در تمدن اسلامی است

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده، در مصاحبه با روابط عمومی این اداره کل، با تبریک ۲۷ رجب سالروز مبعث پیامبر اکرم (ص)، اظهار کرد: خداوند متعال در روز مبعث، بنده صالح خود، حضرت محمد بن عبداللّه را به پیامبری برگزید و هدایت خلق را بر عهده او گذاشت.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بعثت را تحول و انقلابی بزرگ در جهان عنوان کرد و افزود: شناخت درست یک نعمت بزرگ و درک عظمت آن بدون شناخت بستر‌ها و زمینه‌های ظهور و بروز و شرایط زمانی و جغرافیایی و انسانی آن، اگر ناممکن نباشد بسیار دشوار است.
اخلاق نیک پیامبر رستاخیز عظیم معنوی برای سعادت بشر
حجت‌الاسلام جعفرزاده اخلاق عالی پیامبر اکرم (ص) را رستاخیز عظیم معنوی برای سعادت بشریت عنوان کرد و افزود: اخلاق عالی پیامبر اسلام (ص) امواج انقلاب مقدس اسلام را نخست در جامعه و سپس در جهان پدید آورد و در سایه‌ی این رستاخیز عظیم معنوی پراکندگی به یگانگی، بی پروایی به عفت و پاکدامنی و تکبر عرب به تواضع و مهربانی تبدیل شد و انسان‌هایی تربیت شدند که تا همیشه نمونه‌های اخلاق به شمار می‌آیند در حقیقت اخلاق حضرت محمد (ص) آن قدر عالی و پر ارزش است که خدا آن را " خلق عظیم " یاد کرده است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل ادامه داد: پیامبر اعظم (ص) زندگی و معاشرت ساده و بی پیرایه داشت. با جملات کوتاه و پر معنا سخن می‌گفت و هیچ وقت سخن دیگری را قطع نمی‌کرد به پیمان‌های خود وفادار بود، صله‌ی رحم می‌کرد، با حلم و گذشت بود، به عبادت و نماز علاقه ریادی داشت و لی موقعی که مردم با ایشان کار داشتند نماز را کوتاه می‌کرد و به کار‌های آنان رسیدگی می‌کرد.
مبعث نماد شایسته سالاری دینی در اسلام
حجت‌الاسلام جعفرزاده از مبعث، به‌عنوان نماد شایسته سالاری دینی یاد کرد و ادامه داد: شایسته سالاری اصلی است که با فطرت انسانی سازگار و در تمامی فرهنگ‌ها و مکتب‌های بشری مورد اتفاق است.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان عنوان کرد: تأکید رسول خدا (ص) بر معیار لیاقت و شایستگی افراد و برخورداری آنان از تعهد همراه با تخصص و توانایی در انجام مسئولیت‌های محوله تا اندازه‌ای بود که اگر فردی هرچند با ایمان و متعهد، از تخصص و توانایی لازم در انجام یک مسئولیت بی‌بهره بود، و یا برعکس، از واگذاری آن منصب به وی خودداری می‌کردند؛ که این امر در پیشبرد یک حکومت به سمت فلاح و رستکاری بسیار موثر است.
وی احیاء زندگی واقعی بشریت را از دستاورد‌های مهم بعثت پیامبر برشمرد و گفت: بخشیدن حیات معنوی به جامعه بشری، گسترش اخلاق حسنه در بین مردم، از بین رفتن خرافات جاهلیت، احیاء یکتاپرستی، عزت دادن به انسانیت و ارزش‌گذاری به زنان جامعه از مهمترین دستاورد‌های بعثت پیامبر بود.
حجت‌الاسلام جعفرزاده بر ضرورت الگوگیری از سیره پیامبر اعظم (ص) در ایفای مسئولیت‌های مختلف در جامعه، بیان داشت: آموزه‌های ارزشمند دین مبین اسلام می‌توانند در تمامی ابعاد فردی، خانوادگی و اجتماعی الگوی راهگشای زندگی سعادتمند در دنیا و آخرت برای بشریت باشد.
تحقق بیانیه گام دوم انقلاب لازمه فرهنگ سازی آموزه‌های دینی در جامعه
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه تحقق بیانیه گام دوم انقلاب را اولویت اصلی در فرهنگ سازی آموزه‌های دینی در جامعه عنوان کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در بیانیه ارزشمند گام دوم انقلاب بر ضرورت اصلاح نگرش و تقویت باور‌های دینی، عمل به آموزه‌های اسلامی از سوی رهبران دینی و مدیران نظام و نهادینه شدن فرهنگ نظارت و تقویت روحیه جهادی تاکید کرده که باید مورد توجه همگان خصوصا مسئولین دولت قرار گیرد.
حجت‌الاسلام جعفرزاده در پایان گفت: هدایت جامعه بشری و باز داشتن آنان از گمراهی و ضلالت، تزکیه نفوس عامه، ایجاد ایمان و اعتقاد راسخ در قلوب مردم، تعلیم و تربیت جامعه، بیداری فطرت بشر و بر انگیختن خرد و عقل نهفته در او، تکمیل اخلاق بشر، تکمیل ایمان و تقوی، انذار و تبشیر عالم، اشراف و شهادت بر مردم، دعوت عامه به تبعیت از رسالت از مهمترین اهداف عالی بعثت ختمی مرتبت حضرت محمد (ص) است.

1400/12/09

تعداد بازدید: 5

T

T