۱ آذر | توصیه حجتالاسلام قمی به دانشآموزان در رویداد ملی سفارتخانههای مقاومت:
سراغ ارتباط گرفتن با دانشآموزان کشورهای محور مقاومت بروید
چاپ و نشر بینالملل | در آستانۀ چهلمین روز درگذشت استاد؛
کتاب «احکام کاربردی» مطابق با فتاوای امام خمینی(ره)، آیتالله خامنهای و آیتالله سیستانی نوشته شده است..
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، کتاب «احکام کاربردی» برای آموزش احکام در موضوعات مختلف است. این کتاب توسط حجتالاسلام و المسلمین علیرضا کریمی، نماینده حضرات آیات خامنهای و سیستانی حفظهماالله، نوشته شده و شرکت چاپ و نشر بینالملل با شمارگان 1000 نسخه و 291 صفحه، منتشر کرده است.
نویسندگان «احکام کاربردی» تمام تلاش خود را به کار گرفتهاند تا کتابی متفاوت از کتابهای موجود در حوزه آموزش احکام کاربردی و شرعی ارائه دهند به همین دلیل شما با کتابی مواجه هستید که مطالب و احکام را با بیانی شیوا و روان توضیح داده است، به همین خاطر خواننده به هیچ وجه دچار سردرگمی نخواهد شد.
یکی دیگر از مزایای کتاب (احکام کاربردی)، تمرکز و سعی در انتخاب احکامی است که کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
ایده تألیف کتاب «احکام کاربردی» بعد از تأسیس کانالی در فضای مجازی جهت آموزش احکام بود. در این مدت مسائل مختلفی برای عموم مردم، طلاب و مبلغین دینی از طریق این کانال تشریح شد. استقبال از این کانال بسیار خوب بود و همین امر سبب ایجاد انگیزهای جهت نوشتن کتاب احکام کاربردی شد.
این کتاب به زبان ساده و قابل فهم نوشته شده است. با این حال این سادگی به معنی نگاهی گذرا به احکام نیست برای نمونه در بخشهای مختلفی از جمله نماز، روزه، حج، زکات، خمس و … توضیحاتی به زبان ساده اما به طور کامل ارائه شده است.
کتاب احکام کاربردی، خوانندگان را به راحتی با احکام شرعی آشنا میکند به طوری که نیاز به پرسش از دیگران را نداشته باشند. همچنین، برای عموم مردم، طلاب و مبلغین دینی نیز این کتاب بسیار مفید است.
با توجه به اینکه احکام شرعی یکی از مهمترین قسمتهای دین اسلام است و بسیاری از افراد به دنبال یادگیری آنها هستند، کتاب «احکام کاربردی» میتواند یکی از بهترین منابع آموزشی در این زمینه باشد.
در نهایت، توصیه میشود که علاقهمندان به یادگیری احکام شرعی، این کتاب را به عنوان یکی از بهترین منابع آموزشی در نظر بگیرند. همچنین، پیشنهاد میشود که این کتاب را به دوستان و آشنایان خود نیز معرفی کنید تا بیشترین استفاده را از آن ببرند.
اعتراف به گناهان نزد دیگران،تقلب در امتحانات، قهر کردن با مسلمان بیش از سه روز، حرمت مومن، ضبط صدای دیگران، صله رحم و قطع رحم، حقوق همسایه، وعده دروغ و خلف وعده، تعریف غیبت و موارد استثناء حرمت آن، سخنچینی،
وظایف واجب فرزند نسبت به والدین، آداب و مستحبات در هنگام تولد نوزاد، آیا میتوان بین فرزندان تبعیض قائل شد؟، حرمت سقط جنین و موارد استثناء، دیه و کفاره سقط جنین، بعضی موارد که باعث میشود زن و مرد تا ابد به هم حرام شوند،
حقوق لازم زن که بر عهده شوهر است، اجازه پدر یا جد پدری برای ازدواج دختر باکره رشیده، حکم کلی رجوع بیمار به پزشک نامحرم، خوانندگی زنان، بیدار کردن اهل خانه برای نماز صبح، لزوم اظهار انزجار از گناه،
شرکت در نماز جماعت مکه و مدینه، تفاوتها و اشتراکات کفاره و زکات فطره (فطریه)، منشأ اختلافات فقها در بحث اول ماه قمری، برخی تفاوتهای نمازهای واجب با نمازهای مستحب (نافله)، عدالت امام جماعت، وظیفه کسی که ناخن کاشته چیست؟، تطهیر ظرفی که با اصابت سگ نجس شدهاست.
1403/06/06
T
T