۳۰ آذر | حجتالاسلام قمی در صفحه شخصی خود نوشت؛
پرهیز کن از صحبت پیمانشکنان!
خوزستان|دبیر سومین سوگواره پایتخت موکب ها:
دبیر سومین سوگواره پایتخت موکب ها از دریافت سه هزار و ۳۰۰ اثر توسط دبیرخانه سومین سوگواره پایتخت موکب ها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبیلغات اسلامی، ایوب حسین سنگی شنبه شب در آئین اختتامیه سومین دوره سوگواره پایتخت موکب ها که در سالن همایشهای گیت بوستان اهواز برگزار شد، بیان کرد: امسال سومین سوگواره ملی پایتخت موکب ها از اربعین حسینی آغاز شد و امشب با برگزاری مراسم اختتامیه به ایستگاه پایانی رسید.
دبیر سومین سوگواره پایتخت موکب ها یکی از نقاط قوت این سوگواره را استفاده از مجموعههای مردمی خواند و گفت: در دورههای گذشته ۲ دبیر اجرایی مجموعه مردمی بوده و امسال این کار برعهده ما گذاشته شده است.
وی اضافه کرد: ی باید از این کار الگوبرداری شود و اگر مجموعههای دیگر قرار است کار فرهنگ، هنر و رسانه را مردمی کنند به این صورت انجام دهند.
دبیر سومین سوگواره پایتخت موکب ها با اعلام اینکه بانی اصلی سوگواره پایتخت موکب ها مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی است، عنوان کرد: انشالله دوره چهارم به مجموعه مردمی دیگر جهت برگزاری سپرده میشود.
سنگی گفت: متأسفانه کارهای فرهنگی، هنری و رسانه ما کم کم به سمت دولتی شدن میروند لذا اگر قرار است سازمان و ارگانی برنامهای برگزار کنند بهترین شیوه سپردن به مجموعههای مردمی است.
وی با بیان اینکه ۳ هزار و ۱۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است، تصریح کرد: فراخوان و آثار دریافت شده در بخشهای روایت و داستان نویسی، مستند، عکس، پوستر، کلیپ و نماهنگ و پویش مردمی روایت موکب بوده که از سراسر کشور و حتی خارج از کشور اثر به دبیرخانه رسیده است.
دبیر سومین سوگواره پایتخت موکب ها هدف از برگزاری سوگواره را ترویج فرهنگ موکب و موکب داری خواند و گفت: عقیده داریم اگر این فرهنگ همانطور که در سالهای گذشته از کشور دوست و همسایه وارد خوزستان شده و از اینجا به سراسر کشور گسترش پیدا کرده است میتواند منشأ برکات بسیاری در مناسبتهای ملی و مذهبی، همچنین رویدادهای غیرمترقبه باشد.
سنگی اظهار کرد: قصد داریم در سوگواره مذکور ظرفیت مردمی را نشان داده و جلوهای از آن را به نمایش بگذاریم.
وی بیان کرد: آثاری که به دبیرخانه رسیده نشان میدهد اتفاقات زیبایی در مسیرها، موکب ها، پایانههای مرزی، روستاها و … رقم میخورد که اگر ضریب رسانهای بیشتر بخورد میتواند مشکل گشای بسیاری از مسائل جامعه باشد زیرا نوعی فرهنگ خدمت و احسان است.
1403/09/11
T
T