خوزستان|مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان؛

فرهنگ موکب‌داری را با خلق آثار هنری ماندگار کنیم

خوزستان|مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان؛

فرهنگ موکب‌داری را با خلق آثار هنری ماندگار کنیم

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: سوگواره موکب‌ها با خلق آثار هنری مرتبط با موکب‌داری، به حفظ و گسترش این فرهنگ در طول سال کمک شایانی کرده است.

فرهنگ موکب‌داری را  با خلق آثار هنری ماندگار کنیم

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی؛مجید منادی، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار نهضت، با اشاره به اهمیت و ویژگی‌های خاص فرهنگ موکب‌داری در خوزستان، اظهار کرد: استقبال گسترده زائران از موکب‌های خوزستانی، این استان را به عنوان یکی از قطب‌های اصلی موکب‌داری در کشور معرفی کرده است.

وی افزود: یکی ویژگی‌های بارز موکب‌داری در خوزستان، ایجاد فضایی معنوی و شبیه به مسیر پیاده‌روی اربعین است که زائران را به یاد کربلای معلا می‌اندازد. مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: حس و حال خاص موجود در ایام اربعین موکب‌های خوزستان را از سایر موکب‌ها متمایز کرده است.

منادی بیان کرد: اگرچه موکب‌داری بیشتر در ایام اربعین شناخته شده است، اما این فرهنگ ارزشمند می‌تواند در طول سال و در شرایط مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

وی عنوان کرد: سوگواره موکب‌ها با خلق آثار هنری مرتبط با موکب‌داری، به حفظ و گسترش این فرهنگ در طول سال کمک شایانی کرده است.

منادی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه هنر یکی از بهترین ابزارها برای ماندگاری فرهنگ و اندیشه است، گفت: روایت حماسه عظیم اربعین و خدمات ارزنده موکب‌داران به وسیله هنر، می‌تواند این فعالیت‌ها را برای همیشه در تاریخ ثبت کند.وی با بیان اینکه سوگواره پایتخت موکب‌ها با برگزاری رویدادهای هنری مختلف، به تکمیل پازل موکب‌داری کمک کرده است، افزود: این سوگواره فرصتی را فراهم کرده تا عطر و بوی خدمت و ایثار در طول سال در جامعه پراکنده شود.

منادی با تاکید بر اینکه بسط فرهنگ موکب‌داری نشان داد این فرهنگ تنها به ایام اربعین محدود نمی‌شود، عنوان کرد: همان‌طور که در پویش ایران همدل و کمک‌های مردمی به فلسطین و لبنان مشاهده کردیم، موکب‌ها می‌توانند در شرایط مختلف و برای کمک به نیازمندان مورد استفاده قرار گیرند.وی گفت: فرهنگ موکب‌داری در خوزستان، نماد ایثار، مهمان‌نوازی و خدمت‌رسانی است و با برگزاری سوگواره موکب‌ها و استفاده از ظرفیت هنر، می‌توان این فرهنگ ارزشمند را برای نسل‌های آینده حفظ و گسترش داد.

منادی عنوان کرد: با توجه به استقبال گسترده مردم و حمایت مسئولان، می‌توان انتظار داشت که موکب‌داری به عنوان یک فرهنگ پویا و تاثیرگذار در جامعه ایرانی نقش‌آفرینی کند.

1403/09/11

تعداد بازدید: 39
ایران
آیکون توانخواهان

T

T