انتشارات سوره مهر | با استقبال كتاب‌دوستان از داستان عاشقانه همسر شهيد يوسفی؛

«پاییز آمد» به چاپ صد و سی و یکم رسید

انتشارات سوره مهر | با استقبال كتاب‌دوستان از داستان عاشقانه همسر شهيد يوسفی؛

«پاییز آمد» به چاپ صد و سی و یکم رسید

«پاییز آمد» حکایت زندگی زوجی مبارز است، این کتاب به خاطرات فخرالسادات موسوی؛ همسر سردار شهید احمد یوسفی پرداخته است.این کتاب مانند دیگر کتاب‌هایی که سبک و سیاق زندگی ایرانی‌اسلامی پررنگی دارند، مورد اقبال مقام معظم رهبری قرار گرفت و تقریظ ایشان بر کتاب در روز مقاومت مصادف با ۲۹ مهرماه ۱۴۰۳ منتشر شد.

«پاییز آمد» به چاپ صد و سی و یکم رسید

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، «پاییز آمد» کتابی درباره عشق و زندگی عاشقانه است. البته عشقی که یک پا روی زمین و یک پا بر پله‌های آسمان دارد. در این کتاب، زندگی خصوصی فخرالسادات موسوی و شهید یوسفی روایت می‌شود و به آشنایی و دلدادگی آنان نیز می‌پردازد. در این کتاب، با خاطرات و احساسات و عواطفی مواجه می‌شویم که بعید است در کتاب‌های دیگر این‌چنینی پیدا شوند. نویسنده کتاب، گلستان جعفریان است و او برای ورود به این بخش‌های معمولاً ناگفته، تعمد دارد. به قول خودش شهدا را همیشه کلیشه‌ای معرفی کرده‌اند و هروقت حرف از خاطرات زندگی آن‌ها می‌شود توقع می‌رود یک موجود خیالی، دست‌نیافتنی و از آسمان آمده معرفی شود که انگار هیچ‌وقت زندگی عادی و روزمره نداشته است، برای همین تصور جامعه از شهید یک شخص معصوم عاری از هر گناه و اشتباه است، در حالی‌ که چنین نیست و شهدا هم مثل سایر آدم‌های شهر زندگی عادی داشته و در روزمرگی کاملاً معمولی به سر می‌بردند، شاید خیلی‌هایشان حتی اهل نماز شب یا مستحبات نبودند و در همین کوچه‌ و بازار زندگی می‌کردند، آرزوهایی داشته و اشخاصی بریده از دنیا و مادیات نبوده‌اند.

با چنین نگاهی، به سراغ شهید یوسفی و همسرش می‌رود. در واقع به جستجوی انسان عاشق می‌رود. می‌داند که عشق، اگر در مسیر درستش قرار بگیرد، مرزها و قلب‌ها را درمی‌نوردد و زمینه‌ساز اتفاقات بزرگی می‌شود. اما عاشقی، ماجرای آسانی نیست. نویسنده نیز این حقیقت را می‌داند. معتقد است عشق‌های افسانه‌ای این‌طور ساخته می‌شوند، در زمانه بلا، در روزگار تنگی و حتی قحط‌سالی می‌شود اندر دمشق، عشق‌هایی که می‌شود سال‌ها و سال‌ها بعد داستانش را تعریف کرد. عشق‌هایی که در دوری شکل گرفته‌اند نه در مجاورت، عشق‌هایی که روزها را برای وصل شمرده‌اند. در این فراموشی عشق عاشق برای پایمردی، بیشتر به یار نیاز دارد، یار ناموجود، یاری که جز اطوارش و جای خالی‌اش چیزی نداریم و با این همه همان‌قدر عزیز است که بود. اما وقتی یار نیست چطور می‌شود عشق را همچنان نگه داشت. این روایت عاشقی است که در غیاب یار عشق را مکرر می‌کند.

گلستان جعفریان؛ نویسنده این کتاب در خصوص روایت روابط عاشقانه فخرالسادات و شهید احمد یوسفی در این اثر گفت: اصراری نداشتم روابط عاشقانه این دو نفر را باز کنم؛ اما آنچه مرا به انجام این کار ترغیب می‌کرد، این بود که این دو نفر با نجابت به هم می‌رسند و هم را درک می‌کنند و شناخت این دو نفر از هم طی فرایندی شکل می‌گیرد. فخرالسادات هنگام مصاحبه از آنچه بعد از عقدشان میانشان شکل گرفت، حرفی نمی‌زد؛ درحالی‌که در روایت‌نویسی نباید سؤالی در ذهن خواننده بی‌پاسخ گذاشته شود؛ وگرنه به شعور او توهین کرده‌ایم.

کتاب «پاییز آمد» کتابی ۲۴۰ صفحه‌ای است و چاپ نخست آن سال ۱۴۰۱ از سوی انتشارات سوره مهر به بازار آمد. مخاطبان ادبیات پایداری کتاب را که داستانی عاشقانه با تکیه بر خاطرات فخرالسادات موسوی، همسر شهید یوسفی است دوست داشتند و دیگرانی هم که چندان پیگیر آثار این حوزه نیستند آن را پسندیدند و جذبش شدند.

این کتاب مانند دیگر کتاب‌هایی که سبک و سیاق زندگی ایرانی‌اسلامی پررنگی دارند، مورد اقبال مقام معظم رهبری قرار گرفت و تقریظ ایشان بر کتاب در روز مقاومت مصادف با ۲۹ مهرماه ۱۴۰۳ منتشر شد. ایشان در این تقریظ نوشته‌اند:

«بسمه‌تعالی

«عشقی آتشین، عزمی پولادین، و ایمانی راستین چهره‌نگار زندگی این دو جوان است که با نگارشی زیبا و رسا در این کتاب تصویر شده است. این نیز از همان روایات صادقانه است که شنیدن و خواندن آن امثال این حقیر را خجالت‌زده میکند و فاصله‌ی نجومی‌شان با این مجاهدان واقعی را آشکار می‌سازد.»

«پائیز آمد» پیش از تقریظ رهبری با ۷۹ چاپ در بین مخاطبان خود با استقبال ویژه‌ای مواجه شده بود. اکنون و با گذشت سه ماه از انتشار دست‌خط مقام معظم رهبری به چاپ صد و سی و یکم رسیده است.

گفتنی است در جشنواره فیلم کوتاه امسال، یک اثر به کارگردانی سجاد انتظاری با اقتباس از این کتاب اکران شد که از تولیدات مرکز فیلم جوان سوره بود. همچنین کتاب صوتی این اثر با صدای زهرا سادات خلیلی در سماوا برای مخاطبان عرضه شد.

1403/10/30

تعداد بازدید: 88

پربازدیدترین

جدیدترین

منتخب

سیدتی زینب
آیکون توانخواهان

T

T