زندگی با آیهها | نگاهی به محافل قرآنی کشور در ماه رمضان ۱۴۴۶؛
یادداشت حجتالاسلام حسینی، در پایگاه حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب
انتشارات سوره مهر | به قلم ساجده تقیزاده به چاپ رسید
کتاب «بخش خاکستری» مجموعهای بر اساس خاطرات شهیده مدافع سلامت مریم رحیمی که به نویسندگی ساجده تقیزاده در راستای دومین کنگره ملی پانزده هزار شهید استان فارس و با حمایت تولیدات کمیته تالیف کنگره شهدای فارس به چاپ رسیده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، کتاب «بخش خاکستری» مجموعهای بر اساس خاطرات شهید مدافع سلامت «مریم رحیمی» که به نویسندگی ساجده تقیزاده در راستای دومین کنگره ملی پانزده هزار شهید استان فارس با حمایت تولیدات کمیته تالیف کنگره شهدای فارس به چاپ رسیده است.
«بخش خاکستری» سعی دارد تصویری از شهیدهای والامقام ارائه کند که نامش در لیست شهدای مدافع سلامت در دوران کرونا درخششی ویژه دارد. ساجده تقیزاده در این کتاب، ضمن شنیدن خاطرات نزدیکان شهیده «مریم رحیمی»، تلاش داشته نقش او را در قالب پرستاری فداکار که جان خویش و فرزندش را فدای سلامت جامعه و مردمانش کرد نشان دهد تا نام چنین مدافعانی سرلوحه و الگویی برای بازتعریف رشادت و از خودگذشتی شود؛ همانگونه که در دوران دفاع مقدس دیدیم، شنیدیم و خواندیم.
در روزگاری که هول و هراس مواجهه با ویروس کرونا همه را خانهنشین کرده بود، مردان و زنانی از جنس نور، شهامت، انسانیت و معرفت جان خود را در دست گرفته و برای سلامتی و نجات هموطنانشان با خدای خود معامله کردند. شهدایی مانند شهیده مریم رحیمی پرستار نمونه بخش آیسییو بیمارستان شهید رجایی شیراز که در سن 28 سالگی در حالیکه منتظر تولد اولین فرزندش بود پس از مدتها تلاش و تکاپو برای سلامتی هموطنان خود، آبان ماه 1399 با ابتلا به بیماری کرونا به شهادت رسید.
بریدهای از کتاب:
مبارکه ایشالا. شک نکن خدا فرزندان صالحی برای تو و مردی که به خواستگاریت اومده قرار میده، به امید خدا.
دلم روشن شد. انگار نوری از آیات قرآن به تمام وجودم تابیدو آرامم کرد. انگار که خود خدا با من حرف زده بود و گفته بود: «فرزانه، خیالت راحت باشه»
همه شک و دودلیام بر طرف شد.
حالا دلم روشن و پر از امید بود.
لبخندی زدم و پرسیدم: «حاج آقا، چه سورهای بود؟»
حاج آقا قرآن را بوسید؛ گوشهای گذاشت و گفت: «سوره مریم!»
گفتنی است، شهید مریم رحیمی دوران ابتدایی را در مدرسه غنچههای ولایت و دوران راهنمایی را در مدرسه افروز نیرومند سپری کرد. دوره دبیرستان را نیز در سروش شیراز گذراند و در سال ۱۳۹۰ در کنکور سراسری، در رشتههای کارشناسی زمین شناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان، کارشناسی شیمی و پرستاری دانشگاه آزاد قبول شد که علاقه اش به ادامه تحصیل در رشتههای پیراپزشکی او را به سراغ رشته پرستاری کشاند. شهید رحیمی بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه به عنوان پرستار طرحی در بیمارستان امتیاز و مرکز فوریتهای شهید رجایی مشغول به کار شد. او طی این مدت به عنوان پرستار نمونه معرفی و مورد تشویق قرار گرفت. در سال ۱۳۹۶ بعد از اتمام دوره طرح به عنوان نیروی قراردادی در همین بیمارستان به ادامه شغل پرستاری مشغول شد.
شهید رحیمی در سال ۱۳۹۷ با وجود مشغله کاری، به دلیل علاقه به ادامه تحصیل، در کنکور کارشناسی ارشد رشته آموزش پزشکی، در دانشگاه علوم پزشکی شیراز پذیرفته شد و در واپسین روزهای حیاتش با وجود بارداری، در حال تکمیل پایان نامه اش بود.
همزمان با شیوع ویروس منحوس کرونا و همه گیری آن، شهید رحیمی همراه با کادر درمان و در بخش ICU۴ بیمارستان شهید رجایی مشغول خدمت بود تا اینکه در آبان ماه ۱۳۹۹ در دام این ویروس منحوس گرفتار شد و در مسیر خدمت به همنوع، جان عزیز خود و نوزاد دلبندش را تقدیم پیشگاه رب العالمین کرد و به فیض شهادت نائل آمد.
1403/11/08
T
T