۳۰ بهمن | حجتالاسلام قمی :
توقع میرود در پویش ملی «زندگی با آیهها» پیشرفت محسوسی نسبت به سال گذشته داشته باشیم
ستاد جمعیت و خانواده | انتشار جامعترين نشریه الکترونیکیِ کشور درباره جمعیت؛
نشریه «امید آینده»، اولین نشریه چند رسانهای در حوزه جمعیت کشور است که با هدف بالا بردن آگاهی و تبیین بحران کاهش جمعیت و برای تحقق ایرانی جوان، در کنار محتوای نوشتاری و مکتوب، در بخش چندرسانهای از قالبهای پادکست، موشنگرافی و کلیپ و قرار دادن «کیوآرکد» برای انتقال سریع محتوا به مخاطب در فضای مجازی بهره ميبرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، نشریه «امید آینده»، اولین نشریه چند رسانهای در حوزه جمعیت کشور است که با هدف بالا بردن آگاهی و تبیین بحران کاهش جمعیت و برای تحقق ایرانی جوان، در کنار محتوای نوشتاری و مکتوب، در بخش چندرسانهای از قالبهای پادکست، موشنگرافی و کلیپ و قرار دادن «کیوآرکد» برای انتقال سریع محتوا به مخاطب در فضای مجازی بهره ميبرد.
محتوای نشریه شامل بیانات مقام معظم رهبری در خصوص جمعیت و فرزندآوری، بررسی چالشهای جمعیتی، مصاحبه با کنشگران و فعالان مسئله جمعیت، بررسی ابعاد و آسیبهای مرتبط با جمعیت مانند سقط جنین، طلاق و ناباروری، اخبار جمعیتی کشور و بررسی احکام فقهی و حقوقی مسائل مرتبط با جمعیت است.
نشریه تخصصی «امید آینده» كه به همت و صاحب امتیازی ستاد ملی جمعیت و سازمان تبلیغات اسلامی گردآوری ميشود، معمولا به صورت ماهانه در دو قالب مجله و فوم بورد و در 12 صفحه در قطع رحلي (A4) به سردبيري جواد حجت انتشار مييابد.
پیش شماره اين نشريه كه خرداد 1402 منتشر شد، به معرفی و بیان اهداف اين مجله پرداخت.شماره یکم با عنوان «سقط جنین قاتل ایران قوی»، در همان تاريخ منتشر شد كه علاوه بر ارائه آمار كلي و احكام مورد سوال درباره سقط جنين، گفتوگويي با مسئول موسسه حريم حيات جنين داشت.
در شماره دوم با موضوع ابعاد اقتصادی فرزندآوری، عنوان «كي نونشو ميده...؟» انتخاب شده بود. اين نشريه تير 1402 منتشر شد.
شماره سوم به موضوع سالمندی و پیری جمعیت اختصاص داشت كه مرداد 1402 انتشار يافت و در آن هشدارهايي درباره كاهش رشد جمعيت ارايه شد.
درشماره چهارم موضوع سقط عمدی جنین با عنوان «قتلهای عادی»انتخاب شد و شهريور سال گذشته به انتشار رسيد.
مهرماه سال 1402 پنجمين شماره اين نشريه منتشر شد كه به جايگاه والاي مادري اختصاص يافته بود.
شماره ششم اميد آينده كه آبان سال پيش انتشار يافت به ابعاد سياسي و ملي فرزندآوري ميپرداخت و در آن درباره اين موضوع با اميرحسين بانكيپور فرد، نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي گفتوگوانجام شده بود.
شماره هفتم اميد آينده، انتشار يافته در آذر سال گذشته به بركات فرزندآوري اختصاص داشت. در اين شماره دكتر علي ابوترابي به تفصيل پيرامون اين موضوع صحبت كرده بود.
شرايط دشوار تكفرزندهآ، موضوعي است كهبراي نسخه دي ماه 1402 در قالب هشتمين شماره اميد آينده انتخاب شده بود.
در شمارههاي نهم ودهم به تربيت فرزند توجه شده بود كه بهمن و اسفند پارسال منتشر شدند و در آنها با محمدمسلم وافي و سيدعليرضا تراشيون از فضلاي حوزه علميه قم و از فعالان حوزه جمعيت گفتوگو شده بود.
در شماره يازدهم كه خرداد 1403 منتشر شد، موضوع ناباروري مورد بررسي قرار گرفت و در شماره 12 كه تاريخ تير 1403 بر آن درج شده بود، واسطهگري در ازدواج كندوكاو شد.
جمعيت و سالمندي موضوع سيزدهمين شماره اين نشريه است كه به بررسي علل كاهشي رشد جمعيت و راهكارهاي برون رفت از چالش سالمندي و معرفي محصولات فرهنگي و رسانهاي در اين باره ميپردازد.
1403/05/01
T
T