پژوهشکده باقرالعلوم (ع) | در مراسم رونمایی از کتاب «الگوی سیاستورزی شهید» مطرح شد؛
جامعترین الگو برای سیاستورزی، شهید رئیسی است
یزد | با هدف هماهنگی برنامههای استان در ایام غدیر برگزار شد؛
نخستین جلسه اعضای بنیاد بینالمللی غدیر استان یزد در سال جاری، روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشتماه، با حضور نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه یزد و جمعی از مسئولان استانی در دفتر امام جمعه برگزار شد.
نخستین جلسه اعضای بنیاد بینالمللی غدیر استان یزد در سال جاری، روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشتماه، با حضور نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه یزد و جمعی از مسئولان استانی در دفتر امام جمعه برگزار شد.
جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز و سپس معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با بیان روایاتی به اهمیت اطعام و خدمترسانی در مسیر ولایت در جامعه اسلامی پرداخت. وی ضمن تجلیل از تلاشهای ارزشمند علامه امینی در تألیف مجموعه «الغدیر»، به نقش محوری این اثر در احیای معارف غدیر اشاره کرد.
در ادامه، آقای زارعزاده رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد به تشریح برنامههای انجام شده در ایام عید غدیر سال گذشته پرداخت که شامل مواردی نظیر برپایی ۱۱۰ ایستگاه صلواتی، مشارکت طلاب در فعالیتهای فرهنگی در موکبها، برگزاری جشنهای مردمی و محوری، پویش اصناف برای تخفیفها و جوایز مناسبتی، اجرای برنامههای خطبهخوانی و پردهخوانی در مساجد، تکریم سادات (به ویژه بیماران)، گردهمایی غدیریان با جبهه فرهنگی استان، برگزاری مراسم شب عید غدیر، تهیه نماهنگ و کلیپ ملی، جشن ازدواج علوی، مسابقه دوچرخهسواری «در رکاب با مولا»، مراسم زورخانهای با مدیحهسرایی و اجرای تئاتر و دوره آموزشی با عنوان «از مباهله تا غدیر» بود.
نماینده کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز با اشاره به اقدامات حمایتی این نهاد، از اجرای طرح جمعآوری و توزیع گوشت قربانی از عید قربان تا غدیر، حمایت از ایتام و خانوادههای بیسرپرست، راهاندازی پایگاههای حامیان با مشارکت خیرین و برنامههای حمایتی ویژه بیماران خاص با همکاری دانشگاه علوم پزشکی خبر داد.
نماینده نیروی انتظامی استان با اشاره به لزوم تامین امنیت و مدیریت ترافیک در ایام برگزاری مراسمهای غدیری، بر هماهنگی کامل با بنیاد و رعایت نکات حفاظتی بهویژه در بافت تاریخی تأکید کرد.
در بخش دیگر جلسه، سردار زار کمالی، فرمانده سپاه الغدیر، با بیان اینکه «غدیر شناسنامه و تمدن حکومت اسلامی است»، خواستار جریانسازی مستمر در طول سال با محوریت تفکر علوی، وحدتآفرینی، مسئولیتپذیری اجتماعی و برگزاری محافل تفکر ولایی در مساجد شد. وی همچنین به اجرای پویش «اگر من در غدیر بودم چه میکردم» و برنامههایی با محوریت خانه، مسجد و محله اشاره کرد.
مصوبات جلسه به شرح زیر اعلام شد:
۱. هر یک از اعضای بنیاد موظفاند ظرف یک هفته نماینده رابط به همراه شماره تماس را معرفی کنند.
۲. اعضایی که برنامهها و پیشنهادات دستگاه متبوع خود را اعلام نکردهاند، موظف به ارائه آنها هستند.
۳. فعالیتهای مربوط به غدیر نباید محدود به دهه امامت و ولایت باشد و لازم است در طول سال نیز ادامه یابد.
۴. گزارش عملکرد هر دستگاه همراه با مستندات تصویری و مکتوب به نمایندگی بنیاد استان ارسال شود.
5. آموزش فرهنگیان با محوریت تبیین شخصیت امام علی(ع)، پاسخ به شبهات و اهمیت غدیر با همکاری آموزش و پرورش در قالب ۶ جلسه برگزار خواهد شد.
6. اجرای مراسم نذر علوی و اطعام ظهر عید غدیر در تمامی مساجد با محوریت حدیث ثقلین و توزیع بستههای غذایی انجام شود.
7. برنامههای فرهنگی ویژه نوجوانان و جوانان، از جمله پخش مولودی مجاز در تلویزیونهای شهری، با همکاری نهادهای مختلف بهصورت گسترده در سطح شهر انجام شود.
8. آذینبندی گسترده شهر و معرفی اوصاف حضرت علی(ع) از دیگر محورهای مورد تأکید بود.
9. دستورالعمل اجرایی برای ۴۳ دستگاه عضو کمیتههای غدیری و شیوهنامههای مربوط در جلسات آتی شورای هماهنگی تبلیغات اعلام خواهد شد.
در این جلسه، مسئولان و نمایندگان دستگاههای مختلف استان از جمله ریاست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، فرمانداری یزد، مدیران کل کمیته امداد، اوقاف، آموزش و پرورش، فرهنگسرای شهرداری و فرمانده سپاه پاسداران حضور داشتند.
1404/02/31
T
T