مرکز راهبری و همآهنگی امور بانوان | بخش اول از سرمقاله شماره دوم ســها؛
مرکز دنیای من، اینجاست!
همدان|مسئول قرارگاه مردمی شهید حاجیزاده خبر داد
مسئول قرارگاه مردمی شهید سردار حاجیزاده با تاکید بر لزوم آمادگی کامل در برابر جنگ هیبریدی دشمن، از تشکیل قرارگاه مردمی و جهادی شهید حاجیزاده برای مقابله با «دومین جنگ تحمیلی تاریخ انقلاب» در همدان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجتالاسلام گرجی، مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان و مسئول قرارگاه شهید سردار حاجیزاده، با تأکید بر اهمیت درسگرفتن از گذشته و بیان اینکه در جنگ باید از سابقون باشیم و دیر بجنبیم، عقب میافتیم، اظهار کرد: امروز شرایط جنگی ۲۴ ساعته حکمفرماست و نباید به ساعات اداری محدود شد.
وی با بیان اینکه قرارگاه شهید حاجیزاده بهمنظور ایفای نقش مردمی و جهادی در مقابله با «دومین جنگ تحمیلی تاریخ انقلاب» شکل گرفته است، افزود: ما اکنون در میانه دومین دفاع مقدس تاریخ انقلاب قرار داریم و باید خدا را شاکر باشیم که توفیق درک این جنگ را به ما عطا کرده است.
حجتالاسلام گرجی این وضعیت را مژدهای از سوی شهید سلیمانی به مدافعان حرم دانست که از اتمام جنگ با داعش و عدم شهادت خود دلگیر بودند و شهید سلیمانی به آنها گفته بود که در آینده نزدیک جنگ بین ایران، آمریکا و اسرائیل شکل خواهد گرفت و آن زمان شهدای مدافع حرم آرزو خواهند کرد که ای کاش زنده میماندند و در این جنگ شرکت میکردند.
مسئول قرارگاه شهید حاجیزاده با تأکید بر اینکه جنگ کنونی با جنگ تحمیلی قبلی متفاوت است و ماهیت «هیبریدی» یا ترکیبی دارد، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، جنگ ترکیبی، دفاع ترکیبی میخواهد؛ دشمن در عرصههای مختلفی مانند جنگ روانی، شناختی، الکترونیک و رسانهای به ما حمله کرده و ما باید دفاع ترکیبی داشته باشیم.
حجت الاسلام گرجی در ادامه به ساختار این قرارگاه اشاره کرد و گفت که در ابتدا با پنج کارگروه آغاز به کار کرده، اما پس از بهروزرسانی و ارزیابی نیازها، به ۶ معاونت ارتقا یافته و ذیل هر معاونت، سه الی پنج کارگروه برای انجام وظایف جامع و مورد رضایت ولی امر مسلمین تشکیل شده است.
وی با تأکید بر اینکه یکی از انتظارات اصلی از معاونتها و کمیتههای زیرمجموعه قرارگاه، بهروزرسانی مستمر فعالیتها با رصد و شناسایی مواضع دشمن و خودی است، تصریح کرد: هدف اصلی قرارگاه در حوزه خدمات و پشتیبانی، حفظ سرمایه اجتماعی انقلاب است، چرا که دشمن بر این سرمایه تمرکز کرده است و ما باید شرایط جنگی را برای مردم تبیین کنیم تا حس دوران دفاع مقدس در جامعه زنده شود؛ همانند دانشآموزانی که قلکهای خود را برای کمک به جبهه اهدا میکردند و یا آن پیرزنی که گوشه بادامهای تلخ را میچشید تا کام رزمندگان تلخ نشود.
تأمین آرامش روانی و آمادگی محلات در شرایط جنگی
مسئول قرارگاه شهید حاجیزاده در ادامه بر لزوم حفظ آرامش جامعه، جلوگیری از افسردگی و ایجاد نشاط اجتماعی همراه با حماسه تأکید کرد.
وی با اشاره به نیازهای روانی جامعه در شرایط جنگی، خواستار حضور روانشناسان در مساجد، مدارس و حتی فروشگاهها برای ارائه مشاوره و شناسایی افراد نیازمند به حمایت روانی شد.
حجت الاسلام گرجی یکی از مهمترین وظایف این قرارگاه را «آمادگی صددرصدی محلات برای شرایط جنگ» دانست و عنوان کرد: ما باید خودمان را برای بدترین شرایط از جمله جنگ خیابانی، اغتشاشات و حمله به مناطق مسکونی آماده کنیم، محلات باید از هماکنون توانمند شوند تا در لحظات بحرانی، قبل از رسیدن نیروهای امدادی، بتوانند به یاری یکدیگر بشتابند.
وی با بیان اینکه به عنوان مثال، خواستار شناسایی خانههایی با ابزارهایی مانند بیل و کلنگ برای آواربرداری، کپسول آتشنشانی و توانایی ارائه کمکهای اولیه حیاتی (احیای قلبی، ریوی) در محلات شد، تاکید کرد: هر لحظه در نجات جان انسانها مهم است و آموزشهای اولیه بهداشتی میتواند جان یک نفر را نجات دهد.
مسئول قرارگاه شهید حاجیزاده از تمامی عزیزانی که در این قرارگاه همکاری میکنند، تشکر کرد و ابراز امیدواری نمود که با تجربیات ارزشمند خود، بتوانند کمیتههای جدیدی را متناسب با نیازهای جنگی اضافه کنند تا این قرارگاه با چابکی و توانمندی به وظایف خود عمل نماید.
1404/04/04
T
T