حجت‌الاسلام طاهری:

پذیرش حقانیت مسیر پیامبر اسلام (صلی‌الله علیه و آله وسلم) نشان‌دهنده عمق بصیرت حضرت خدیجه (سلام‌الله علیها) است

حجت‌الاسلام طاهری:

پذیرش حقانیت مسیر پیامبر اسلام (صلی‌الله علیه و آله وسلم) نشان‌دهنده عمق بصیرت حضرت خدیجه (سلام‌الله علیها) است

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر با تسلیت وفات حضرت خدیجه کبری گفت: پذیرش حقانیت مسیر پیامبر اسلام (صلی‌الله علیه و آله وسلم) نشان‌دهنده عمق بصیرت حضرت خدیجه کبری (سلام‌الله علیها) است.

پذیرش حقانیت مسیر پیامبر اسلام (صلی‌الله علیه و آله وسلم) نشان‌دهنده عمق بصیرت حضرت خدیجه (سلام‌الله علیها) است

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر، حجت‌الاسلام محمدرضا طاهری 23 فروردین 1401 در مصاحبه با واحد خبر صدا و سیمای استان، ضمن تسلیت وفات شهادت گونه‌ی حضرت خدیجه کبری (سلام‌الله علیها) گفت: حضرت خدیجه کبری (سلام‌الله علیها) شخصیت بزرگواری که در تاریخ نظیر ندارد و واقعا ارزشمند است، اما متأسفانه کمتر شناخته شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر در ادامه افزود: حضرت خدیجه از زنان باعظمت و با جایگاه اجتماعی بسیار بالا در جامعه جزیره العرب بود و جایگاه ایشان به نحوی بود که هم خواستگاران بسیاری داشتند و هم مدیر کارآفرین بزرگواری بود که حجم زیادی از تاجران زیر نظر ایشان کار می‌کردند.

وی ادامه داد: حضرت خدیجه (سلام‌الله علیها) کاروان‌های تجاری را سازماندهی و مدیریت می‌کرد و همین امر باعث شده بود که جایگاه برتر ایشان به عنوان یک زن برجسته در دوره پیامبر اعظم (صلی‌الله علیه و آله وسلم) شناخته بشود.

 حجت‌الاسلام طاهری افزود: نفس اینکه ایشان پیامبر اکرم (صلی‌الله علیه و آله وسلم) را به عنوان همسر پذیرفتند و تمام ظرفیت‌های وجودی خود را خرج دعوت و پیام پیامبر (صلی‌الله علیه و آله وسلم) کردند، باعث شد جایگاه اجتماعی و فرصت بزرگی در اختیار پیامبر قرار بگیرد که جامعه بزرگ زنان مدینه را هم بتوانند تحت تاثیر قرار بدهند.

 مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر ابراز داشت: به واسطه پیوستن حضرت خدیجه کبری (سلام‌الله علیها) به عنوان اولین زنی که دین اسلام را پذیرفت به وجود مقدس پیامبر (صلی‌الله علیه و آله وسلم) باعث شد که حقانیت این دعوت برای مردم آشکار شود.

وی اظهار داشت: تصور کنید اگر پیامبر عظیم‌الشأن اسلام (صلی‌الله علیه و آله وسلم) این دعوت را اعلام کرد و همسر ایشان نمی‌پذیرفت، در این صورت همه می‌گفتند اگر این دعوت حق بود همسر ایشان پای کار دعوت پیامبر می‌ا‌یستاد.

 حجت‌الاسلام طاهری تصریح کرد: پذیرش دعوت پیامبر اسلام (صلی‌الله علیه و آله وسلم) از طرف حضرت خدیجه (سلام‌الله علیها) نشان دهنده این است که پیوستن ایشان به دعوت پیامبر اسلام (صلی‌الله علیه و آله وسلم) فقط یک امر شخصی نبوده و پذیرفتن حقانیت جریان و مسیری بود که پیامبر اسلام (صلی‌الله علیه و آله وسلم)  آغاز کرده و به یک کنش اجتماعی کم نظیر در تاریخ بدل شد و این مسئله نشان دهنده عمق بصیرت این بانوی بزرگوار هست.

 مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر گفت: حضرت خدیجه تمام دارایی ها و اموالی را که در بین قریش از حیث کمیت و حجم دارایی بی‌نظیر بود، صرف دین اسلام کرد و پیامبر اسلام (صلی‌الله علیه و آله وسلم) بدون دغدغه مالی به توسعه دعوت خود و گسترش اسلام پرداخت.

وی اضافه کرد: وقتی که جریان شعب ابی طالب پیش می‌آید و محاصره اقتصادی شدیدی که  دشمنان برای پیامبر (صلی‌الله علیه و آله وسلم) طراحی می‌کنند، باز هم حضرت خدیجه کبری کنار آن حضرت می‌ایستد، و سه سال در آن دره بی آب و علفی که زندگی کردن در آن بسیار سخت بود، در کنار هفده خانواده دیگر تازه مسلمان ایستاد.

حجت‌الاسلام طاهری اظهار داشت: در این مدت، فشارها چنان بر دوش پیامبر (صلی‌الله علیه و آله وسلم) و حضرت خدیجه سنگینی کرد که بعد از سه سال که محاصره به امر خدا و با معجزه الهی برطرف شد دیگه توانی برای ادامه دادن زندگی برای حضرت نمی‌ماند، فلذا به خاطر فشار و سختی‌های دوره شعب ابی طالب ایشان به رحمت خداوند می‌رود، از همین رو بسیاری از بزرگان قائل به این هستند که این رحلت شهادت گونه است.

1401/01/23

تعداد بازدید: 34
سیدتی زینب
آیکون توانخواهان

T

T