مرکز هنری رسانهای نهضت | مستندهایی که روایتگر ایمان و ایستادگی شدند
نقشه رسانهای در محرم مقاومت
۲۵ تیر | حجتالاسلام قمی در دیدار با نماینده ولی فقیه استان یزد:
حجتالاسلام محمد قمی، در جریان سفر به یزد با آیتالله محمدرضا ناصری، نماینده ولی فقیه در این استان دیدار کرد. رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در این دیدار به ابعاد مختلف جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اشاره کرد و آن را جنگی ترکیبی دانست که در برخی از ابعاد، همچنان ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، صبح امروز حجتالاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در سفر به یزد، به همراه جمعی از مدیران سازمان تبلیغات، با آیتالله محمدرضا ناصری، نماینده ولی فقیه در این استان دیدار کرد.
وی با اشاره به اینکه در سفر به هر استان خود را موظف میداند که در نخستین اقدام به دیدار نماینده ولی فقیه در استان برود، استان یزد را مظهر علم و استانی پربرکت، متدین، دلسوز، انقلابی و مکتبی برشمرد و از زحمات نماینده ولی فقیه در این استان به خاطر اقدامات هدایتی و حمایتی خود در ایام دفاع مقدس 12 روزه و همچنین دهه اول محرم تقدیر کرد.
حجتالاسلام قمی در ادامه به ابعاد مختلف جنگ تحمیلی با اسرائیل پرداخت و تاکید کرد: توجه به اینکه این نبرد و این جنگ پیچیده، یک جنگ اختصاصا نظامی نیست، بسیار اهمیت دارد.
وی جنگ 12 روزه را جنگ ترکیبی، چند لایه و چند بعدی دانست که گرچه در بعد نظامی در حال حاضر به آتشبس منجر شده اما در بقیه ابعاد آن، هجمهها، فشارها ادامه دارد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: سرمایه گذاریهای سنگین جنگ شناختی و جنگ نرم و جنگ رسانهای و جنگ روانی استمرار دارد و چه بسا در این ایام شدیدتر هم شده است. بنابراین اهتمام اهل علم، دقت، تبیین و تبلیغ در این روزها باید بعد دیگر جنگ باشد که متاسفانه با توجه زیاد به بعد نظامی، ممکن است به ابعاد دیگر کمتوجهی شده و حتی خدای ناکرده مغفول بماند.
حجتالاسلام قمی با اشاره به اهتمام اهل علم، دقت و تبیین در استان یزد به ابعاد دیگر جنگ ترکیبی افزود: خوشبختانه این استان خودش یک مصداق و مثالی از این توجه است و بزرگانی که مراقب جهات تبلیغی و تبیینی و فرهنگی هستند، این اهتمام و دقت آنها، مایه مسرت است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه شاید لازم باشد که همه ما به این نکته و ابعاد سرنوشت ساز دیگر جنگ توجه مضاعفی کنیم، تاکید کرد: متاسفانه در توجهات عمومی، توجه به این ابعاد بعضا مغفول و حتی غایب مانده است. این در حالی است که ما خودمان را فارغ و برکنار از نبرد در این لایهها نمیدانیم و باورمان این است که در این نبرد ترکیبی، حتی بعد نظامی و امنیتیاش، میتواند از ابعاد تبیینی و تبلیغی آن نیرو گرفته و تقویت شود. به همین دلیل ما باید بر این لایهها، اهتمام دسته جمعی و اجتماع مومنانه افزونتر از گذشته داشته باشیم و این اهتمام باید در کارهای هنری و رسانهای و امتدادات دیگر کارهای تبلیغی خودش را نشان دهد.
حجتالاسلام قمی یکی از قشرهای مهم جامعه را نوجوانان دانست و تاکید کرد: ما با نسلی مواجه هستیم که حتی برجام هم برایش معنی محصلی ندارد. در حالی که در ذهن ما اتفاقی جدید محسوب میشود. نسل نوجوان اما تصوری راجع به آن ندارد و حتی دفاع مقدس برایش بخشی از تاریخ محسوب میشود و به همین دلیل باید برای آنها تدارک ببینم و برنامه تولید کنیم و کارهایی که در استان یزد مخصوص این قشر انجام شده کارهای مهمی است.
ضرورت حفظ انسجام ملی
بر اساس این گزارش، آیتالله محمدرضا ناصری نیز در این دیدار مهمترین دستاورد جنگ تحمیلی برای کشور را تحقق وحدت و یکپارچگی مثالزدنی میان آحاد ملت ایران عنوان کرد و گفت: در جریان جنگ تحمیلی اخیر، دستاوردهای ارزشمندی برای کشور بهدست آمد که مهمترین آنها، تحقق وحدت و یکپارچگی مثالزدنی میان آحاد ملت ایران بود.
وی افزود: این وحدت و یکپارچگی و حضور گسترده مردم، تحت زعامت و هدایتهای داهیانه مقام معظم رهبری و در سایه ولایت، تجلی یافت.
امام جمعه یزد بر حفظ انسجام ملی تأکید کرد و بیان داشت: اکنون توجه جدی به حفظ و تقویت این وحدت و انسجام ملی، به عنوان سرمایهای گرانبها و رمز موفقیتهای آینده، ضرورت دارد. بر همین اساس، برنامهریزیهای مستمر و اهتمام همگانی برای استمرار این همدلی، باید در صدر اولویتها قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان یزد خاطرنشان کرد: جنایات و اقدامات تجاوزکارانه رژیم اشغالگر قدس متوجه اسلام و تمام مسلمانان است و در مقاطع مختلف، اهل سنت و شیعیان هدف این دشمنی قرار گرفتهاند. بنابراین، وحدت و همبستگی همه مسلمانان در مقابل دشمنان اسلام یک ضرورت راهبردی و حیاتی به شمار میرود.
وی با اشاره به اهمیت توجه به نسل جوان تصریح کرد: نسل جوان کشور، سرمایهای بیبدیل و آیندهساز نظام اسلامی است که بیش از هر زمان دیگر به آن نیازمندیم و لذا ضرورت دارد برنامهریزیهای هدفمند و کارآمد جهت جذب و ارتباط مؤثر با نسل جوان در اولویت قرار گیرد.
آیت الله ناصری ادامه داد: در این میان، مدارس به عنوان مناسبترین و اصلیترین بستر ایجاد ارتباط و تعامل با نوجوانان و جوانان، نقش کلیدی دارند و باید در محور برنامهریزیهای تربیتی و فرهنگی قرار گیرند.
وی گفت: تقویت مدارس، تضمینکننده تعالی و پیشرفت جامعه در تمامی ابعاد خواهد بود، بنابراین توجه ویژه به تربیت صحیح دانشآموزان و اهتمام جدی نسبت به رشد و پرورش نسل آیندهساز باید در صدر اولویتهای برنامهریزی مسئولان آموزشی قرار گیرد.
امام جمعه یزد اظهار داشت: دشمن از سالیان گذشته سه اصل بنیادین و مهم «تدین، تفکر و تعقل» را هدف قرار داده است، «تدین» که ریشه در پیوند با ارزشهای خدایی و الهی دارد؛ «تفکر» که متأسفانه جای آن در بخشی از دروس و برنامههای آموزشی ما خالی یا کمرنگ است؛ و «تعقل» تشخیص و بصیرتی که باید جهت تمیز حق از باطل به آن مجهز شوند.
وی افزود: بر این اساس، لازم است در مدارس کشور به تقویت این سه محور اساسی ـ یعنی تقویت دینداری، ارتقای قدرت تفکر و افزایش توان تشخیص صحیح در میان دانشآموزان ـ توجه جدی مبذول گردد تا نسل آینده از گزند جریانات انحرافی و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی، مصون بماند.
1404/04/25
T
T