نشست کارگروه علمی پژوهشی عفاف و حجاب با عنوان «زیست عفیفانه»

نشست کارگروه علمی پژوهشی عفاف و حجاب با عنوان «زیست عفیفانه»

نشست کارگروه علمی پژوهشی عفاف و حجاب در فارس به ریاست حجت الاسلام محمودی رییس حوزه های علمیه خواهران استان و با حضور حجت الاسلام قانع مدیرکل تبلیغات اسلامی و قانعی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ، محمدی اصل معاون مدیرکل امور بانوان استانداری، دکتر زاهد و اعضای کارگروه پژوهشی علمی عفاف و حجاب با عنوان "زیست عفیفانه" در اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد.

نشست کارگروه علمی پژوهشی عفاف و حجاب با عنوان «زیست عفیفانه»

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان فارس، حجت الاسلام حسن قانع مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس در اهمیت حجاب در جامعه گفت: مسئله حجاب و پوشش زن در ادیان مختلف نیز مورد اهمیت بوده و تنها در اسلام به این مسئله توجه نشده، اسلام این مهم را هدفمند و مرز بندی کرده است.

وی افزود: برای تخریب و تسخیر هر جامعه، زنان اولین هدف فرهنگی هستند که با تخریب آن می‌توان رفتار‌ها و کنش‌ها را در جامعه کنترل و در دست گرفت.

حجت الاسلام قانع هدف از تشکیل این کارگروه را بررسی علل و عوامل بدحجابی و بی عفتی در جامعه و رسیدن به راهکار‌های مناسب در جهت مقابله با هنجار شکنی بدحجابی دانست و افزود: باید تمام دستگاه‌های فرهنگی در قالب یک قرارگاه واحد در حوزه عفاف و حجاب  عمل کنند. در خصوص محتواسازی و تولید مبانی " زیست عفیفانه"  سه کارگروه عملیاتی و یک کارگروه پشتیبان علمی پیش بینی شده است.

وی افزود: کارگروه علمی پژوهشی با هدف تدوین نظام مسائل عفاف و حجاب بر پایه تحلیل و آسیب شناسی راه اندازی شده است.
وی تاکید کرد: اولین حرکت تجمیع اطلاعات در حوزه عفاف و حجاب و بومی سازی بر اساس زیست بوم فرهنگی هر شهر و منطقه است. همچنین دومین  حرکت در حوزه اطلاع رسانی و رسانه می‌بایست طرح‌ها در قالب‌های مختلف رسانه‌ای محتوا سازی، تولید و در اختیار مردم قرار داد.

حجت الاسلام قانع سومین گام را پرداختن به علت‌ها برای رسیدن به حل مسئله دانست. ایشان  اضافه کردند که: می‌بایست از منویات و فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله) به عنوان، ولی امر مسلمین که ناظر بر اجتهادات حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است، به عنوان نقشه راه و منبع استفاده کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس گفت: تجمیع دست آورد‌های علمی قبلی و در اختیار قرار دادن آن به فعالان حوزه فرهنگ و حجاب و کارگروه‌های تشکیل شده و نظارت بر نحوه عمکرد مجریان طرح می‌تواند بخشی از خلأ‌های گذشته را جبران کند. ضمن اینکه در حوزه جرم شناسی و نحوه پیشگیری می‌بایست به روش‌های جدید آگاهی بخشی و استفاده از متخصصین حوزه‌های علمیه و اساتید مجرب دانشگاه روی آورد.

1401/02/21

تعداد بازدید: 15
قلوبنا معکم
آیکون توانخواهان

T

T