سازمان دارالقرآن الکریم | در گفتوگو با سید محسن میرباقری عنوان شد؛
نقش قرآن در هدایت نسل جوان در برابر جریانهای فکری دنیاگرا
قائم مقام بنیاد هدایت:
حجت الاسلام غلامی با بیان اینکه حداقل ۵۰۰ روحاني الگوی امام محله را به صورت موفق در کشور اجرا کردهاند گفت: این نمونههای عملیاتی ما را دلگرم میکند.
به گزارش روابط عمومي سازمان تبليغات اسلامي، حجت الاسلام رضا غلامی قائم مقام بنیاد هدایت در دیدار با حجت الاسلام محمد میرزا محمدی ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای این مرکز بیان کرد: مسئله جدی بنیاد هدایت در گام دوم انقلاب اسلامی حضور فعال امامان محله در جامعه به عنوان لایههای میانی است.
قائم مقام بنیاد هدایت تصریح کرد: در گام دوم انقلاب اسلامی براساس ترسیمی که رهبر معظم انقلاب در خصوص جامعه پردازی انجام داده اند، در بطن جامعه و زندگی مردم باید شرایط لازم برای جریان ولایت الهی فراهم شود. تا جامعه پردازی مد نظر ایشان شکل بگیرد اين در حالي است كه نرم افزار لازم برای شکل گیری این جامعهپردازی همان الگوی امامت است.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص جایگاه مسجد اظهار کرد: بنیاد هدایت برای تحقق این الگو در جامعه، نیازمند سنگر و پایگاهی توحیدی مانند مسجد است لذا شعار بنیاد هدایت در حقیقت تعالی شبکه امامت است.
حجت الاسلام غلامی افزود: رهبر معظم انقلاب چند سال قبل موضوع حلقههای میانی را مورد تأکید قرار دادند که همان مجموعههای مردمی هستند که صحنه را میشناسند و ظرفیتهای محله را شناسایی کردهاند و راهکارهای عملی برای حل مسائل مردم دارند و جهت گیری آنها نیز به سمت و سوی تمدن اسلامی است.
قائم مقام بنیاد هدایت سخنان حاج قاسم را یادآور شد و گفت: امام جماعت اگر خاکریز مسجد را از دست بدهد در عمل سقوط کرده است و حوزه اثر خود را از دست داده است. امام جماعت باید الگوی امامت برحلقههای میانی را که در ذیل امامت کلان جامعه در زمان غیبت برای تحقق تمدن اسلامی است را رقم بزند.
وی ابراز کرد: یکی از کارکردهای جدی مدل امامت احیاء پیوندهای اجتماعی است. اینها همان پیوند اخوت، پیوند خانوادگی و پیوند همسایگی هستند که مرحوم شاه آبادی به آن معتقد بودند. امام باید این سه پیوند را در محله احیا کند و مردم را پای کار آورده و حلقههای میانی را شناسایی و نهاد امامت را در محله تکمیل و ارتقا بدهد. نتیجه این باید منتهی به قیام مردم به قسط بشود.
حجت الاسلام غلامی عنوان کرد: در خصوص امامت بر حلقههای کار مبنایی چندانی صورت نگرفته و کمتر سخن از مبانی در این خصوص به میان آمده است. از این بابت هم نیازمند مباحثه و کسب نظر اساتید داریم. مدل امامت مورد قبول عزیزانی است که این مدل به آنها عرضه شده است. فعالیت حدود ۵۰۰ امام موفق در سراسر کشور که توانسته اند نمونه موفق این مدل باشند دلگرم کننده است و اینها توانسته اند کارکردهای مختلف امامت نظیر حل آسیبهای اجتماعی و دیگر مسئلههای مردم را احیا کنند. ما به دنبال تولید دانش از امامان موفق هستیم.
1401/02/31
T
T