راه یافتگان به بخش مسابقه دهمین جشنواره بین المللی دف نوای رحمت معرفی شدند

راه یافتگان به بخش مسابقه دهمین جشنواره بین المللی دف نوای رحمت معرفی شدند

راه یافتگان به بخش مسابقه دهمین جشنواره بین المللی دف نوای رحمت معرفی شدند

دبیر دهمین جشنواره بین المللی دف نوای رحمت راه یافتگان به مرحله نهایی دو بخش گروه نوازی و مولودی خوانی را اعلام کرد.

 امین مرادی در گفتگو با خبرنگاران رسانه‌های جمعی استان گفت: دهمین دوره جشنواره بین المللی دف نوای رحمت بعد از دو سال وقفه ۲۲ تا ۲۵ تیرماه سال ۱۴۰۱ در سنندج برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس ارزیابی اعضای هیات داوران بازبین بخش‌های گروه نوازی و مولودی خوانی، شامل آقایان خلیفه جلال زندسلیمی، منصور مرادی و فرزاد عندلیبی گروه‌های برتر این دو بخش برای حضور در مرحله نهایی اعلام شدند.

رئیس حوزه هنری استان کردستان گفت: در این دوره از جشنواره و بر اساس فراخوان اعلام شده علاوه بر دو بخش‌های تک نوازی، گروه نوازی و مولودی خوانی، بخش جنبی با عنوان دونوازی دف و ساز‌های بومی کشور نیز به جشنواره اضافه شد که افراد برتر این بخش نیز بر اساس انتخاب دبیرخانه جشنواره اعلام می‌شود.

وی افزود: در بخش مولودی خوانی و از مجموع ۲۷ اثر رسیده به جشنواره در نهایت هیات داوران بازبین هفت گروه را واجد شرایط حضور در بخش مسابقه عنوان کرد.

مرادی عنوان کرد: گروه‌های مولودی خوانی «نوای قدسیان» به سرپرستی ابراهیم علیپور از مریوان، «اخوان» به سرپرستی محمد مرادی از سنندج، «ژارک» به سرپرستی حمزه ترکه از سنندج، «سوزی درون» به سرپرستی سامان قادرپور از سردشت، «بیداد» به سرپرستی رضا امینی راد از بجنور، «نوای عارفان» به سرپرستی امید حسین پناهی از دهگلان و «بیدل» به سرپرستی علی پورعطایی از مشهد گروه‌های حاضر در بخش مسابقه این دوره از جشنواره به شمار می‌روند.

وی به گروه‌های مختلف بخش گروه نوازی جشنواره دهم اشاره کرد و افزود: در بخش گروه نوازی نیز از مجموع ۳۲ اثر رسیده به جشنواره دهم، هیات داوران بازبین ۱۲ گروه را واجد شرایط در بخش مسابقه اعلام کرده اند.

رئیس حوزه هنری کردستان گفت: در این بخش گروه «میم» به سرپرستی مصیب میردامادی از شیراز، «نجما» به سرپرستی رضا دزایی پور از ساری، «رهاب» به سرپرستی ندا غلام زاده از زنجان، «ناله‌ی دف» به سرپرستی آراز شیخی از سنندج، «سفیران عشق» به سرپرستی یاسین سالاری از زاهدان، «آوین» به سرپرستی سیده مریم گلسخری زاده از یزد، «کژال» به سرپرستی دانیال فاضلی از اصفهان، «فیلارمونیک» به سرپرستی سیران خورنکاه از مریوان، «راستین» به سرپرستی مهران حسین خانی از بوشهر، «جانان» به سرپرستی غزل میرزایی از شوشتر، «آی ریا» به سرپرستی لیلی شیرازی از اصفهان، «هیوا» به سرپرستی امیر حسین کرامت از کرمان به عنوان گروه‌های منتخب این بخش راهی مسابقه جشنواره دهم می‌شوند.

وی به گروه‌ها و افراد منتخب در بخش جنبی این دوره از جشنواره اشاره کرد و یادآور شد: در این بخش نیز که برای اولین بار برگزار می‌شود در مجموع و از میان ۱۵ اثر رسیده، دبیرخانه جشنواره پنج اثر را واجد حضور در بخش نهایی جشنواره اعلام کرده است.

مرادی اظهار کرد: شایان آدینه زاده با اثر سردار دل‌ها از بجنورد، سامان قادر پور با دونوازی دف و دیوان و دف و شمشال از سردشت، میلاد حیدری با دو نوازی تنبور و دف از کرمانشاه و محمد قهرمان نژاد با دونوازی دف و شمشال از بوکان راهی بخش نهایی و مسابقه دهمین دوره جشنواره بین المللی دف نوای رحمت می‌شود.

وی ضمن اشاره به مقررات این دو بخش از جشنواره بین المللی دف نوای رحمت برای گروه‌های حاضر در بخش مسابقه و بخش جنبی، بیان کرد: در بخش مولودی خوانی هر گروه فرصت دارد تا اجرای خود را در مدت زمان ۱۰ تا ۱۲ دقیقه انجام دهد و در بخش گروه نوازی مدت زمان اجرا پنج تا هفت دقیقه خواهد بود.

وی ضمن تقدیر از حضور و مشارکت فعال همه هنرمندان دف نواز برای حضور در این دوره از جشنواره بین المللی دف نوای رحمت، گفت: علی رغم تعطیلی دو ساله جشنواره دف نوای رحمت به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا، خوشبختانه میزان استقبال از جشنواره دهم نسبت به دوره‌های گذشته با رشد خوبی همراه بوده و تنوع آثار ارسالی از استان‌های مختلف در این دوره قابل توجه است.

1401/04/11

تعداد بازدید: 11
قلوبنا معکم
آیکون توانخواهان

T

T