زندگی با آیهها | حجتالاسلام علی تقی زاده اعلام کرد؛
نهضت زندگی با آیهها در اوج؛ عبور از ۱۰ میلیون همراه
حجت الاسلام تقدیری:
نشست هم اندیشی و ایده پردازی حسینیه کودک با حضور مربیان و فعالین تربیتی و مسئولین حسینه حوزه کودک و سخنرانی حجت الاسلام تقدیری محقق حوزه کودک و نوجوان و رئیس سازمان مدارس صدرا سازمان تبلیغات اسلامی کشور برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، نشست هم اندیشی و ایده پردازی حسینیه کودک با حضور مربیان و فعالین تربیتی و مسئولین حسینه حوزه کودک و سخنرانی حجت الاسلام تقدیری محقق حوزه کودک و نوجوان و رئیس سازمان مدارس صدرا سازمان تبلیغات اسلامی کشور برگزار شد .
حجت الاسلام تقدیری دراین نشست گفت : غرب در بحث تربیت کودک هدف گذاری هایی دارد و خواهان ویژگیهایی برای آنان است . برای تربیت ساختارسازی و تشکیلات سازی ، برنامه سازی و تولید محتوا کرده است . در این برنامه ریزی به گونه ای برنامه ریزی صورت گرفته که خود ساختار اثر گذار است . ما میگوییم کودکان در 2 تا 6 سالگی هویت کودک شکل بگیرد ولی در غرب اینگونه نیست و تا 6 سالگی از شکل گیری هویت جلوگیری میکرد. محبت عاطفی مادر درغرب به خاطر ساختار موجود برای کودکان تا 18 سالگی است . در غرب افراد بعد از ۱۸ سالگی تنها زندگی میکنند، در ظاهر شاید چنین به نظر برسد که غرب به دنبال ترویج فرهنگ استقلال است اما در واقع غرب تمایل دارد انسانها تنها باشند. . وی پردرآمدترین مشاغل در غرب را در بخش مهدکودک و خانه سالمندان دانست و افزود: ورود کودکان از سن دوسالگی به مهدکودک در غرب اجباری است که پیش ثبتنام و تشکیل پرونده کودکان در برخی کشورها از زمان انعقاد نطفه انجام میشود.
محقق حوزه کودک و نوجوان در ادامه افزود : ما باید یک ساختار ونظام تربیتی طراحی کنیم . وقتی درباره تحول در آموزش و پروش حرف میزنیم ساختار مدرسه است که اثری تاثیر گذار برای کودکان و نوجوانان دارد .ما باید روی قالب ها و برنامه های کارکنیم . ما محتواهایی خیلی مناسبی برای آموزش داریم اما مشکل این است که نمیدانیم چگونه از این محتوا استفاده کنیم وبرای جهاد تبیین سرمایهگذاری ما باید در حوزه کودک و نوجوان باشد . شبها برای کودکان قضه بگوییم و قصه بسازیم و از قصه های دنباله دار استفاده کنیم .
رئیس سازمان مدارس صدرا سازمان تبلیغات اسلامی کشور در ادامه تصریح کرد : تصور میکنیم در حسینیه کودک تنها وظیفه ما ایجاد سرگرمی برای کودک است و معمولاً این کار با برگزاری کلاس نقاشی انجام میشود و این نشان میدهد ما برای کودکان در هیئت برنامهای نداریم. لازم است نگاه ما به مهدکودک ایجاد حسینیه کودک با ساختار و قالبی منظم و با برنامه باشد و اجازه دهیم کودکان و نوجوان در تمام برنامهها و مراسم در کنار ما باشند حتی اگر این برنامهها نماز جمعه و یا هیئت باشد . گام اول برای برگزاری یک مهدکودک طبقهبندی و سطحبندی کلاسها بر اساس مقطع سنی است و گام بعدی طراحی درست برای این بخش است چنانچه در کشور برای این بخش برنامهریزیهای جدی انجام میشود بهگونهای که اگر بنا باشد برای مراسم افراد بزرگسال از دو سخنران استفاده شود برای مراسم کودک و نوجوان از بیش از سه سخنران استفاده میشود.
وی در پایان با بیان اینکه اصلیترین برنامه اردو داشتن سناریو و ماجرا است عنوان کرد: کودکان زیر ۷ سال انجام فعالیتهایی نظیر بالا و پایین پریدن، پرتاب کردن، هل دادن، تعادل، ساختن و خراب کردن، درست کردن، پرکردن و خالی کردن، پریدن و بازی با خاک و آب را دوست دارند که مجموع این موارد ۹ سرفصل اصلی مهدکودکهای کشورهای غربی است که غرب در این حوزه نیز بسیار کوشا و فعال عمل کرده است.
1401/04/23
T
T