تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی (ع):

دین مبین اسلام بالاترین ارزش‌ها و جایگاه‌ها را برای مقام زن تعیین کرده است

تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی (ع):

دین مبین اسلام بالاترین ارزش‌ها و جایگاه‌ها را برای مقام زن تعیین کرده است

زن و مرد در خلقت هیچ امتیازی بر یکدیگر ندارند و در امور معنوی نیز هیچ تفاوتی میان آنان نیست.

تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی (ع) گفت: دین مبین اسلام بالاترین ارزش‌ها و جایگاه‌ها را برای مقام زن تعیین کرده است و تفاوتی میان زن و مرد در جامعه قائل نیست.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران، حجت الاسلام سید علی قاضی عسکر روز سه شنبه در مراسم آغاز سراسری تشکیلاتی «دختران حاج قاسم سلیمانی» افزود: باید بانوان را نسبت به جایگاه شان آگاه و از وضعیت زنان در سطح جهان مطلع ساخت و متوجه بود که اسلام مترقی‌ترین برنامه را برای بانوان دارد.

وی یادآور شد: در خود قرآن مساله جنسیت به هیچ وجه مطرح نیست و خداوند همان نگاهی یکسان نسبت به مردان و زنان دارد.

حجت الاسلام قاضی عسکر یکی از موارد مورد تاکید دین اسلام در خصوص برابری زن و مرد را تساوی در خلقت دانست و اظهار داشت: زن و مرد در خلقت هیچ امتیازی بر یکدیگر ندارند و در امور معنوی نیز هیچ تفاوتی میان آنان نیست.

تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی (ع) یکی دیگر از مصادیق نگاه برابر به زن و مردم در اسلام را حق مالیکت برشمرد و گفت: زنان نیز مانند مردان حق دارند که مالک سود و پول باشند و درآمدشان را با اراده خود هزینه کند.

وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از مصادیق نگاه برابر اسلام حق زندگی و حیات است و هیچ کس حق ندارد به جرم زن و دختر بودن حق حیات را از شخص سلب کند مساله‌ای که به قبل از اسلام بر می‌گردد که دختران را زنده به گور می‌کرد.

حجت الاسلام قاضی عسکر ادامه داد: حق حفظ حرمت و آبرو مساله دیگری است و هیچ کس حق ندارد نسبت به زن بی احترامی یا با آبروی وی بازی کند؛ اسلام اجازه نمی‌دهد که حتی پشت سر شخص حرف زده شود و تاکید دارد که حرمت افراد نباید با لقب زشت شکسته شود.

تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی (ع) با بیان اینکه اسلام در همه زمینه‌ها زن و مرد را کنار هم مطرح کرده است، گفت: دین اسلام تاکید دارد که در بحث مشارکت اجتماعی زن و مرد هر دو فعالیت داشته باشند.

وی تصریح کرد: این تهمت بزرگی است که می‌گویند اسلام زن را محدود به خانه و با حجاب کرده است، در حالی که خود حجاب دلیل بر اجتماعی بودن زن است و اگرنه در خانه و در میان محارم، زنان نیازی به حجاب ندارند.

حجت الاسلام قاضی عسکر اضافه کرد: وقتی زن را با این نگاه می‌بینیم که شخصیتی است مانند مرد، پس باید امنیتی هم برای آن در نظر بگیریم از همین رو باید حجاب را در نظر گرفت تا از شر افراد فاسد و بد دل در امان باشد.

تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی (ع) با اشاره به فعالیت زنان پا به پای مردم در تمامی حوزه‌های اجتماعی، علمی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی، اعلام کرد: الگو‌هایی که دین اسلام معرفی می‌کند مختص مردان نیست و از زنان بسیاری نیز به عنوان الگو نام می‌برد.

وی با بیان اینکه از نظر دین اسلام زن و مرد هر دو در جامعه به یک میزان مهم هستند و باید حضور داشته باشند، افزود: در تمام زمینه‌هایی که برای بانوان امکان رشد وجود داد اسلام راه را باز کرده، مانند طلب دانش که برای زنان و مردان واجب شرعی است.

حجت الاسلام قاضی عسکر اظهار داشت: مقامی که زن در اسلام دارد درست تبیین نشده است در حالی که ظرفیت زنان هم مثل مردان است، اما ما می‌گوییم اولویت با خانه و تربیت فرزندان است.

گفتنی است، رویداد سراسری تشکیلاتی دختران حاج قاسم سلیمانی توسط اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران با همکاری مدرسه عالی تخصصی حوزوی حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) و سازمان مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا در محل مدرسه عالی تخصصی حضرت عبدالعظیم الحسنی برگزار می‌شود.

این رویداد صبح امروز سه شنبه چهارم مردادماه با حضور تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی (ع) و مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران آغاز و تا روز ششم مرداد در شهرری ادامه خواهد داشت.

1401/05/04

تعداد بازدید: 8
قلوبنا معکم
آیکون توانخواهان

T

T