۱ آذر | توصیه حجتالاسلام قمی به دانشآموزان در رویداد ملی سفارتخانههای مقاومت:
سراغ ارتباط گرفتن با دانشآموزان کشورهای محور مقاومت بروید
طی نشستی با حضور رئیس جهاددانشگاهی کشور ، اداره کل تبلیغات اسلامی و رییس جهاددانشگاهی واحد فارس، تفاهمنامه همکاری در زمینه فعالیتهای فرهنگی با محوریت قرآن و عترت، امضا و مبادله کردند.
شامگاه جمعه ۲۲ اردیبهشت در حاشیه سفر رئیس جهاددانشگاهی به شیراز، تفاهمنامه همکاریهای فرهنگی در حوزههای قرآن و عترت به امضای امیرحسین استقلال رییس جهاددانشگاهی واحد فارس و حجتالاسلاموالمسلمین حسن قانع مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان فارس رسید.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس در این نشست، با اشاره به اینکه رئیس جهاددانشگاهی فارس یکی از ذخایر نخبگانی این استان محسوب میشود، گفت: طی چند ماه اخیر شاهد جهش و پویایی در فعالیتهای این نهاد انقلابی در فارس بودهایم.
حجتالاسلام قانع بابیان اینکه فضای نخبگانی بر جهاددانشگاهی حاکی بوده است، ورود این نهاد به حوزه مدیریت فرهنگی با نگاهی عمیق و علم محور را همسو با منویات مقام معظم رهبری در این خصوص دانست و گفت: سازمان تبلیغات اسلامی فارس در مدیریت فرهنگی و عرصه علمی این حوزه ورود داشته و با معاضدت جهاددانشگاهی امیدوار به تأثیرگذاری عمیق هستیم.
قانع با اشاره به اینکه برش استانی برای ۲ سند ملی برای اولین بار در فارس تهیه و تدوین و اجرایی شده است، گفت: سندهای مهندسی فرهنگی و تحول بنیادین، اسنادی بالادستی است که برش استانی آنها با اهتمام ویژه مسئولان ارشد فارس تهیه، تدوین و اجرایی شده است.
او با یادآوری اینکه برنامههای ویژهای در قالب برش استانی سند مهندسی فرهنگی در سال جاری برای جهاددانشگاهی پیشبینیشده است، گفت: آموزشوپرورش فارس با داشتن ۹۶۰ هزار دانشآموز، ۶۳ هزار معلم و ۵ هزار مدرسه دارد و با در نظر گرفتن والدین بالغبر دوسوم جمعیت استان را شامل میشود.
قانع بابیان اینکه شیراز طی روزهای اخیر میزبان هشت رویداد ملی بوده است، این موضوع را نشاندهنده ظرفیت این شهر در ابعاد مختلف دانست و گفت: در زمینه افکار سنجی در مباحث فرهنگی و اجتماعی، پروژههای خوبی قابل احصاء و دنبال کردن است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس، جهاددانشگاهی را نهادی با ظرفیتهای عظیم علمی در زمینههای مختلف منجمله مباحث فرهنگی دانست و تاکید کرد که با توجه به رویکردهای جدید مدیریتی، این نهاد توان و امکان ورود، فعالیت و همکاری در بخشهای مختلف بهویژه مدیریت فرهنگی را دارد.
دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی نیز در این جلسه، بابیان اینکه یکی از مهمترین واصلیترین وظایف این نهاد انقلابی، مباحث فرهنگی با بنیان علمی و دانشگاهی و نخبگانی است، نه فرهنگ عمومی، گفت: از گذشته اقدامات اثربخشی در حوزههای علمی و پژوهشی توسط جهاددانشگاهی اجرایی شده است و اکنون اقدامات اثرگذار در حوزه فرهنگ بیشتر مدنظر قرار دارد.
دکتر حسن مسلمی نائینی با یادآوری اینکه امروز نیازمند بررسی عالمانه اقدامات و فعالیتهای فرهنگی چهار دهه گذشته هستیم، گفت: باید نقاط ضعف را به شکلی علمی احصاء و برای رفع آنها اقدام کنیم و از دیگر سو، به دنبال تقویت نقاط قوت در برنامههای فرهنگی باشیم.
دکتر مسلمی نائینی با تصریح اینکه جهاددانشگاهی از معدود نهادهای دارای توان ارزیابی علمی است، گفت: جهاددانشگاهی در این مسیر، هم از توان علمی و تخصصی داخلی، هم از سایر ظرفیتهای موجود در دیگر نهادها و مراکز علمی و تحقیقاتی، استفاده کرده است.
وی بابیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی از مراکز مهم فرهنگی کشور محسوب میشود و مبادله تفاهمنامه بین جهاددانشگاهی و این سازمان، امکان ارتباط بیشتر و نزدیکتر را فراهم و تقویت خواهد کرد، گفت: این اقدام که از شیراز بهعنوان حرم سوم اهلبیت(ع) کلید خورد، میتواند الگویی قابل تسری در سراسر کشور شود.
رئیس جهاددانشگاهی فارس نیز در این نشست با اشاره به ابعاد مختلف مأموریتی این نهاد انقلابی، در بخشهای علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی، گفت: جهاددانشگاهی یک ظرفیت مناسب در حوزههای مختلف بهویژه فرهنگی است.
امیرحسین استقلال بابیان اینکه جهاددانشگاهی و سازمان تبلیغات اسلامی، ۲ نهاد مولود انقلاب اسلامی محسوب میشوند که هر یک در حوزههای مأموریتی خود فعالیتهای خوبی را برنامهریزی و اجرا کردهاند، گفت: قرابت و نزدیکی این ۲ نهاد، زمینه را برای برنامهریزی و اجرای فعالیتهای اثرگذار فراهم کرده است.
استقلال با یادآوری اینکه سازمان تبلیغات اسلامی، مسئولیتهای بلندی در تعمیق معارف اسلامی و قرآن و حوزه فرق و ادیان بر عهده دارد، گفت: جهاددانشگاهی نیز با بهرهگیری از نیروهای جوان، متخصص و متعهد، کارآمد خود در بخشهای مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی را اثبات کرده است.
1402/02/24
T
T