۲ آبان | با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد؛

آیین اختتامیه سومین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو

۲ آبان | با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد؛

آیین اختتامیه سومین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو

آیین اختتامیه و اهدای جوایز سومین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو با رویکرد مقابله با تحریف تاریخ و تطهیر پهلوی‌ها با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در تالار وحدت برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، آیین اختتامیه و اهدای جوایز سومین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو با رویکرد مقابله با تحریف تاریخ و تطهیر پهلوی‌ها با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران دوشنبه شب یکم آبان ماه در تالار وحدت برگزار شد.

اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این برنامه گفت: اندرزگو بسیجی پیشگام نهضت امام است. او پیشکسوت جهاد و شهادت است و نقش بزرگی را ایفا کرده است.

وی ادامه داد: اندرزگو مجاهد فی‌سبیل‌الله بود که جز برای خدا کار نمی‌کرد و این ویژگی کسی است که خداوند نصرت را عاید او می‌کند.

اسماعیلی افزود: از هیات داوری سومین جایزه ادبی شهید اندرزگو هم تشکر می‌کنم که دوره امسال را به خوبی برگزار کردند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با بیان این که در حوزه کودک و نوجوان کارها و آثار خوبی ارائه شده است گفت: کار تولید محتوا و تبدیل این آثار به آثار محتوایی دیگر مهم‌ترین کار است.

وی در حین حال افزود: صنعت پویانمایی در کشور تقویت شده و باید در راه ترویج آرمان های انقلاب قرار بگیرد و داستان ها باید جنبه نمایشی پیدا کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: امروز نهادهای فرهنگی کنار هم هستند و هیچ فاصله ای با هم نداریم.

اسماعیلی تاکید کرد: ان شاءالله توان ایجاد تحولات مهم فرهنگی هنری و رسانه ای در کشور را داریم و این راه را با قوت ادامه می دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت: این روزها، روزهای خاصی را در جهان اسلام در حال تجربه هستیم. پیروزی متفاوتی در جبهه مقاومت به دست آمد که در طول تاریخ ۱۰۰ سال حضور صهیونیست‌ها که شروع به اشغال اراضی فلسطین کردند یعنی دهه ۳۰ میلادی، از آن زمان در داخل فلسطین عملیات این چنینی را جبهه مقاومت تجربه نکرده است و ددمنشی صهیونیستی ناشی از کینه آن‌هاست و به نوعی عقده‌گشایی می‌کنند و هیچ چیزی جای این پیروزی را نمی‌تواند بگیرد.

وی به شهادت ۱۸۰۰ کودک در جریان اتفاقات اخیر در غزه اشاره کرد و گفت: این نسل کشی است و جا دارد اهالی فرهنگ و هنر که در اجتماعات عظیم این روزها خوب ظاهر شدند این اقدام را تداوم بخشند و ما نباید کوتاهی کنیم.

اسماعیلی گفت: روزانه ده ها مورد به من و صدها مورد به همکاران من پیام داده می‌شود که می‌خواهند به همراه کشتی امدادی به غزه بروند و امکان آن به دلیل محدودیت وجود ندارد و ما تعداد اندکی را می‌توانیم همراه این کشتی بفرستیم.

روح اندرزگو آزاد است

در ادامه این مراسم، کبری سیلسپور همسر شهید اندرزگو هم گفت: این شهید با شهدای دیگر فرق دارد چرا که در زمان پهلوی او را شهید و با لباس دفن کردند و اجازه ختم به ما و حضور مردم را ندادند. خیلی غریب بود و روحش خیلی آزاد است و می‌دانم در اینجا حضور دارد.

وی افزود: ۹ سال با شهید زندگی کردم که ماحصل این زندگی چهار فرزند است. پهلوی و ساواک در زمانی که فرزندانم سن کمی داشتند، شهید اندرزگو را به شهادت رساندند.

همسر شهید اندرزگو همچنین گفت: در این ۹ سال، ۷ سال به همراه شهید در حال فرار بودیم. من هم اگر بچه بزرگ می‌کردم فقط به خاطر خدا بود و از مادرشان حضرت زهرا (س) می‌ترسیدم که نکند ناراحت شوند.

گفتنی است در ابتدای این آیین، سرمقاله‌ای از زبان مرحوم مسعود دیانی درباره شهید اندرزگو قرائت شد و در سومین دوره جایزه ادبی شهید سیدعلی اندرزگو، در بخش ویرایش به فهمیه پوریا ویراستار رمان "گلوله فیروزه‌ای" اثر فهیمه شهابیان تعلق گرفت. همچنین در بخش کودک و نوجوان نیز جایزه این بخش به اثر متفاوت "چاپید شاه" نوشته سپیده انوشه از انتشارات جمکران اهدا شد.

 

1402/10/01

تعداد بازدید: 13
قلوبنا معکم
آیکون توانخواهان

T

T