سازمان دارالقرآن الکریم | در گفتوگو با سید محسن میرباقری عنوان شد؛
نقش قرآن در هدایت نسل جوان در برابر جریانهای فکری دنیاگرا
روایت مادرانه مادر شهید مدافع امنیت:
زهرا باقری افزیش بصیرت، غیرت دینی و قدرت تفکر را ضروری برشمرد و عنوان کرد: ما مادران و همسران شهداء باید سعی کنیم که حضرت ام البنین سلام الله علیها را به عنوان الگوی واقعی خود قرار بدهیم زیرا از قربانی خود در راه اسلام از صمیم قلب راضی میباشیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی؛ زهرا باقری مادر شهید مدافع امنیت «غلامرضا بامدی» ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت ام البنین (س)، وی را اسوه صبر، ادب، و استقامت برای مادران و همسران شهداء برشمرد و اظهار داشت: حضرت ام البنین (س) بعد از شهادت حضرت فاطمه (س) در زندگی تربیت و تکریم اهل بیت علیه السلام تلاش کرد با تمام عشق مادری که در وجودش بود آن را نثار فرزندان حضرت فاطمه کند که جای خالی مادر در زندگی فرزندان آن حضرت را پر کند و فرزندان با داشتن محبت مادری که از او میدیدند رنج نداشتن مادر را کمتر احساس نکنند.
باقری تصریح کرد: ام البنين (س) از زنان با فضيلت و عارف به حق اهل بيت (ع) بود، وى محبتى خالصانه به آنان داشت و خود را وقف دوستى آنان كرده بود، اهل بیت (ع) نيز براى او جايگاهى والا و موقعيتى ارزنده قائل بودند.
منزلت والاى ام البنين (س) نزد اهل بيت (ع)
ام البنین ۴ فرزند پسر داشت که آنها را خوب تربیت کرد و پرورش داد و آنها را با عشق و علاقه و جان خود را در راه امام حسین و اسلام فدا کردند؛ لذا رفتن نواده رسول گرامى اسلام (ص)، شريك نهضت حسينى و قلب طپنده قيام امام حسين (ع) يعنى زينب كبرى (س)، نزد ام البنين (س) و تسليت گفتن شهادت فرزندان برومندش، نشان دهنده منزلت والاى ام البنين (س) نزد اهل بيت (ع) است.
این مادر شهید مدافع امنیت عنوان کرد: یکی از مهمترین ویژگیهای بانوی بزرگوار توجه ایشان به موضوعات و موضوع امامت و ولایت بود، ایشان طوری به امام حسن(ع) و امام حسین (ع) احترام و ادب را رعایت میکردند و آنها را پیشوای خودشون میدانستند که چهار فرزند خود را در راه اسلام و مکتب امام حسین (ع) فدا کردند.
وی یادآور شد: زمانی که حضرت ام البنین در مدینه تشریف داشتند بعد از واقعه کربلا مدام به جهاد تبیین واقعه کربلا میپرداختند و در واقع پیام اسلام را به زبان شیوا و با عاطفه مادرانه به مردم انتقال میداد، لذا ما مادران و همسران شهداء باید سعی کنیم که حضرت ام البنین سلام الله علیها را به عنوان الگوی واقعی خود قرار بدهیم و در مجالس و یادواری شهدا نام و یاد و خاطره تمام شهدای اسلام و انقلاب را زنده نگه بداریم و با این کار بتوانیم ادامه دهنده راه حضرت ام البنین باشیم.
بصیرت، غیرت دینی و قدرت تفکر خود را افزایش بدهیم
باقری یادآورشد: یک سوال اینجا مطرح است که شهدا با نثار خون خود میخواستند چه چیزی را به امانت پیش ما به جا بگذارند و چه چیزی را به ما بفهمانند؟ بصیرت و غیرت دینی مهمترین پیام شهدا میباشد و با شرکت در یادوارههای شهدا سعی کنیم بصیرت و غیرت دینی خود را تقویت کنیم و نگذاریم آرمانهای مقدس و راه شهدا خاموش و یا فراموش شود.
این مادر شهید مدافع امنیت تاکید کرد: شهدا برای ارزشهای کشور، حفظ آرامش و امنیت جان خود را نثار کردند، لذا وظیفه ما جوانان و همچنین پدر و مادر با حفظ حجاب خود بتوانیم ادامه دهنده راه اینها باشیم و نگذاریم دشمنان با زیر سوال بردن ارزشهای اسلامی خدشه به باورها و اعتقادات ما وارد کنند، باید در این راه هوشیار باشیم و قدرت تفکر خود را افزایش بدهیم.
ما مادارن شهدا از قربانی خود در راه اسلام از صمیم قلب راضی میباشیم
وی ابراز داشت: مادران شهدا از صدر اسلام تا دفاع مقدس و تا کنون با جان و دل شاهد ایثارگری فرزندان خود بودند، در تاریخ اسلام این مادران نقش پرباری داشتهاند، حضور پررنگ این مادران در پشت جبههها در زمان دفاع مقدس، فرستادن فرزندانشان به میدان جنگ، تشویق فرزندان خود برای دفاع از امنیت، آب و خاک و مرز بوم و در نهایت صبر و استقامت آنها در زمان به شهادت رسیدن فرزندان و یا همسر خود گوشهای از نقش بینظیر آنها می باشد.
باقری تاکید کرد: همان مادرانی که فرزندان کم سن و سال خود را زیر قرآن راهی جبهههای مقدس حق علیه باطل میکردند، این بصیرت دینی و صبر خود را برگرفته از شخصیت حضرت ام البنین سلام الله علیها میباشد که ایشان را الگو و سرمشق خود قرار دادهاند؛ در دوران دفاع مقدس ما مادران فداکار زیادی داشتیم که با نثار ۳ الی ۴ فرزند خود در راه اسلام میگفتند آنها را تقدیم انقلاب و امام راحل کردیم و ما از این قربانی از صمیم قلب راضی میباشیم و الحمدالله هنوز هم مادران زیادی داریم و خواهیم داشت که آماده هستند فرزندان خود را برای سرپا نگه داشتن اسلام و نهال این انقلاب خود را تقدیم بنمایند.
مادران شهدای غزه به حضرت زینب (س) اقتدا کنند
مادر شهید مدافع امنیت غلامرضا بامدی در پایان ابراز داشت: پیام من به مادران شهدای غزه این است که با صبر و اقتدا به حضرت زینب سلام الله علیها مقاوم و صبور باشند تا نتیجه استقامت خود را مشاهده کنند و انشالله با توسل به حضرت فاطمه زهرا و حضرت زینب سلام الله علیها ریشه تمام فساد و دشمنی از بیخ و بن شکسته شود و صمیمیت و امنیت برقرار شود، با نزدیک شدن به زمان ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف به این خواسته خود نزدیک میشویم و انشالله شاهد چنین روزی عظیم خواهیم بود.
شهید والامقام غلامرضا بامدی از نیروهای لشکر ۲۲ بیتالمقدس سپاه کردستان و دانشجوی ترم اول کارشناسی ارشد رشته حقوق بود، اما در ۱۶ مهر 1401 به دلیل اهمیت حفاظت از امنیت مردم در خیابان شهدا سنندج روبهروی بازار تاناکورا ، در حالیکه در محوطه بازارچه تاناکورای سنندج از اموال مردم در مقابل اغتشاشگران محافظت میکرد توسط یکی از اغتشاشگران وابسته به گروهک های ضد انقلاب به شهادت رسید؛ در حالی که قرار بود در مسجد سلیمان، شهر مادریاش مراسم عروسی را برپا کند به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/
1402/10/06
T
T