مركز راهبری و هم‌آهنگی امور بانوان | سارا طالبی بیان کرد؛

بانوان موفق و فعال استان‌ها در قالب‌های هنری روایت می‌شوند

مركز راهبری و هم‌آهنگی امور بانوان | سارا طالبی بیان کرد؛

بانوان موفق و فعال استان‌ها در قالب‌های هنری روایت می‌شوند

مدیر راهبری و هم‌آهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی از ایجاد هسته‌های تخصصی روایت برای گفتمان سازی در استان ها خبر داد و گفت: بانوان موفق و فعال در قالب‌های هنری روایت می شوند.

بانوان موفق و فعال استان‌ها در قالب‌های هنری روایت می‌شوند

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، سارا طالبی توجه به اهمیت عفاف و حجاب در جامعه را یکی از رویکردهای محوری حوزه بانوان دانست و افزود: در این راستا مسأله اصلی، موضوع هویت است و محورها باید به گونه‌ای باشد که بانوان در کنار تکالیف و مأموریت‌های جنسیتی اعم از مادری و همسری، احساس ارزشمندی کرده و از زن بودن، احساس لذت داشته باشند.

وی بیان کرد: چنانچه بانوان در جامعه احساس ارزشمندی کنند ناخودآگاه به سمت حجاب گرایش داشته و این مهم جهان معنوی بانوان را متبلور خواهد کرد چرا که حجاب تنها برای حذف لایه تحریکات جنسی نیست و به انسان هویت می‌بخشد و در احکام اسلامی حجاب بر کنیزان واجب نبوده و تنها بانوان آزاد حجاب داشتند و این مهم افتخاری برای آنان به شمار می‌آید.
مدیر راهبری و هم‌آهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: احکام محرم و نامحرم مسیر حرکتی بانوان را به سمت جلو تعیین و آرامش و آسایش آنان را فراهم می‌کند و چنانچه زنان در نقطه مطلوب و عالی قرار نگیرند به عنوان یک کالا نگریسته می‌شوند و بی‌حجابی و بدحجابی به مقوله مادری و خانواده ضرر و آسیب می‌زند چرا که کشف حجاب اجباری در زمان رضاخان باعث ثبت طلاق‌های بسیاری در جامعه شد.
وی، امنیت روانی در جامعه، آرامش و آسایش مالی را ثمره حجاب دانست و گفت: ابعاد این مهم باید در جامعه برای دختران نوجوان و جوان تبیین شود چرا که تبیین‌های حداقلی با مدل‌های سنتی صرف کافی نیست و چنانچه در شهری با مشکل طلاق روبه رو است باید حس خود ارزشمندی را در آن جامعه گسترش داد و افق متعالی را ترسیم کرد.
طالبی گفت: افزایش امیدبخشی به بانوان، گامی دیگر در راستای رفع مشکلات نظیر طلاق است و در این راستا تعامل و هم افزایی نهادها و دستگاه‌های مختلف اجرایی ضروری است.
وی بیان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی، ارگانی تبیینی است و اندیشه، بینش، معرفت و گرایش‌ها را تبیین و تنظیم می‌کند همچنین مسأله مادری را در حوزه خانواده محور قرار داده و در گفت‌وگوی کلان شکل گرفته است.
شبکه‌های مختلف بانوان فعال تبلیغی استان‌ها در قالب شورای راهبری شکل می‌گیرد. مدیر راهبری و هم‌آهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشریح برنامه‌های پیش روی این مرکز، نیز گفت: پرداختن به مسأله روایت را یکی از مسیرهای گفتمان سازی است و در تلاش هستیم تا هسته‌های تخصصی روایت ایجاد و بانوان فعال و موفق استان‌ها در قالب‌های هنری روایت می‌شوند.
طالبی از اجرای طرح پرده‌خوانی در هیأت‌های مذهبی خبر داد و گفت: این پرده چهار بستر تاریخی به عنوان بانوان در انقلاب اسلامی، جبهه مقاومت، عصر حاضر و عرصه بین‌الملل را در برمی‌گیرد و این پرده‌ها در هیأت‌های مذهبی روایت می‌شوند چراکه پرداختن به این مهم مخاطب جدیدی را به مخاطب‌های ما اضافه می‌کند.
وی تأکید کرد: عزاداری سنتی لازم است اما برای مخاطب جدید با طیف مختلف باید از ظرفیت قالب‌های هنری و روایی بهره گیری کرد.
مدیر راهبری و هم‌آهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: یکی از قالب‌های سازمان برای گفتمان سازی و هویت مطلوب فناوری، روایت و ایجاد هسته روایت در استان‌ها است و باید اذعان کرد که برگزاری دوره بانوی مجاهد، روشی است که توان گفت‌وگوی افراد، ارتقا پیدا می‌کند.
طالبی، توانمندی رسانه‌ای را از دیگر مهارت‌های مورد توجه برشمرد و اظهار کرد: در برنامه‌های تعریف شده، مقرر است که شبکه‌های مختلف بانوان فعال تبلیغی استان‌ها در قالب شورای راهبری شکل گیرد و این شوراها در شهرستان نیز در حال راه‌اندازی است.
مدیر راهبری و هم‌آهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ارتقای توان تبلیغی شهرستان‌ها از دیگر برنامه‌های در دستور کار است و به جای اینکه طرح را تصدی‌گرایانه پیش ببریم، استان‌ها خود مجری ارائه طرح و برنامه هستند.

1403/05/08

تعداد بازدید: 29

T

T