سازمان دارالقرآن الکریم | در گفتوگو با سید محسن میرباقری عنوان شد؛
نقش قرآن در هدایت نسل جوان در برابر جریانهای فکری دنیاگرا
کتاب" فرزند کردستان" تولید واحد فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری کردستان خاطرات زنده یاد" حجت الاسلام نورالدین حیدری" عنوان بهترین کتاب سال دفاع مقدس در بخش توطئه داخلی را از ان خود کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، امین مرادی رئیس حوزه هنری استان کردستان در در نشست با خبرنگاران رسانهها اظهار داشت:کتاب" فرزند کردستان" تولید واحد فرهنگ ومطالعات پایداری حوزه هنری استان کردستان به نویسندگی محمدعلی صدر شیرازی خاطرات زنده یاد حجت الاسلام نورالدین حیدری عنوان بهترین کتاب سال دفاع مقدس در بخش توطئه داخلی را از ان خود کرد.
وی افزود: این کتاب در 10 فصل خاطرات حجتالسلام «نورالدین حیدری»، اولین نماینده ولیفقیه در سپاه کردستان که در بازهای رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان، ریاست بنیاد مسکن، مسئولیت دادستانی سپاه کردستان، مسئول پذیرش سپاه و شورای نگهبان را نیز برعهده داشته است، روایت میکند.
مرادی ادامه داد: کتاب فرزند کردستان در سال 1398 در 1250 نسخه توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسید و در اختیار علاقهمندان قرار گرفت.
مرادی افزود: در آیین اختتامیه نوزدهمین دوره انتخاب کتاب سال برگزیدگان 15 بخش مختلف این رویداد مهم سالانه معرفی که در بخش کتاب سال در گروه توطئه داخلی عنوان برتر بهترین کتاب سال را از آن خود کرد.
رئیس حوزه هنری استان کردستان گفت: خوشبختانه در این دوره انتشارات سوره مهر حوزه هنری به عنوان ناشر برتر و کتاب «قرارگاه سری نصرت؛ خاطرات عباس هواشمی» به قلم عباس هواشمی (محصول دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزهی هنری استان خوزستان) و کتاب «فرکانس ۱۱۶۰؛ اینجا آبادان، صدای مقاومت و ایستادگی» نوشتهی فضلالله صابری (محصول دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزهی هنری استان اصفهان) در گروه خاطره عناوین برتر را از آن خود کردند.
گفتنی است در این دوره از انتخاب کتاب سال دفاع مقدس داوری کتب با حضور بیش از ۸۰ نفر از کارشناسان و اساتید برگزار شد و در نهایت از ۲۷ کتاب منتخب، ۴ ناشر، ۱ خادم نشر، ۲ داور، ۱ منتقد کتاب، ۲ فعال فرهنگی حوزه کتاب، ۱ نویسنده فعال، ۱ کتابخانه برتر و ۲ کتابدار تجلیل بعمل آمد.
حجتالاسلام حیدری در سال 1317 در روستای «اند آنهر علیا»، بخش «ماهنشان» استان زنجان از خانوادهای کشاورز دیده به جهان گشود. وی پس از گذراندن دوره اول ابتدایی جهت گذراندن دوره دوم ابتدایی به مدرسهای واقع در مسجد «چهلستون» زنجان فرستاده شد و تا کلاس ششم را در این مسجد به فراگیری دروس ابتدایی پرداخت. در سال 1334 وارد حوزه علمیه زنجان شد و «سطح» را تا «لعمتین» در این حوزه فرا گرفت و سپس جهت تکمیل دروس حوزوی به قم عزیمت و تا سال 1348 به مدت 8 سال دوران طلبگی را گذراند. گفتنی است، فصول نخست این کتاب به احوالات شخصی و بهویژه شرح ابعاد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی زادگاه ایشان و نیز شهر زنجان به عنوان محل رشد ایشان اختصاص دارد و برداشتی کامل از مقطعی از تاریخ معاصر را ارائه میدهد. حجت السلام حیدری در سال 1400 بدرود حیات گفتند.
1400/12/21
T
T