قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی:‌

در دورانی که امیرالمومنین (ع) مأمور به سکوت بود، حضرت زهرا (س) مأمور به قیام بود‌

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی:‌

در دورانی که امیرالمومنین (ع) مأمور به سکوت بود، حضرت زهرا (س) مأمور به قیام بود‌

حجت‌الاسلام حریزاوی عنوان کرد: در دوره‌ای که امیرالمومنین(ع) و یارانش مأمور به سکوت بودند، حضرت زهرا (س) مکلف به قیام بود و برای ایستادن در برابر برخی انحرافات احساس تکلیف کرد.

در دورانی که امیرالمومنین (ع) مأمور به سکوت بود، حضرت زهرا (س) مأمور به قیام بود‌

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام روح‌الله حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور در مصاحبه با رادیو مقاومت ظهار کرد: بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ارکان شخصیت حضرت زهرا (س) را بر سه بعد معرفتی-عقلانی، تربیتی-اخلاقی و سیاسی-اجتماعی استوار می‌کند.

وی افزود: مقاومت و ایستادگی در مقابل ظلم در حوزه سومین بعد شخصیتی حضرت زهرا (س) یعنی بعد سیاسی و اجتماعی قرار می‌گیرد و ارتباط معناداری با دو بعد دیگر نکته اساسی و کلیدی است.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور ادامه داد: انسانی می‌تواند در برابر ظلم ایستادگی کند که به خدای قهار، واحد و لایزال اعتقاد راسخ داشته باشد و بداند هیچ نفع و ضرری از سوی غیر خدا به او نمی‌رسد و عالم را تجلی حضرت باری تعالی بداند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حریزاوی عنوان کرد: از حیث معرفتی حضرت فاطمه زهرا (س) در اوج ارتباط معنوی و معرفتی با پروردگار عالم قرار داشت به‌گونه‌ای که در حدیث قدسی آمده است که وقتی بانوی دو عالم در محراب نماز می‌ایستاد خداوند خطاب به ملائکه می‌فرمود: بنگرید به عزیز من فاطمه (س) که چگونه زانوانش از ترس من به لرزه افتاده است و این بیانگر ارتباط عمیق یک انسان با خداوند است.

وی اضافه کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) از حیث تربیتی و اخلاقی نیز مراقبت از ارتباط با خداوند عالم را در برنامه روزانه و شبانه خود داشت و مانند تمامی ائمه معصوم نسبت به عباداتی مانند نماز شب التزام داشت.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور تصریح کرد: تربیت حسنین(ع) و زینبین(ع) به عنوان دو امام و امام‌زاده توسط حضرت زهرا (س) نشان‌گر عدم غفلت به تربیت نفوس در کنار سیر و سلوک معنوی است.

حجت‌الاسلام حریزاوی یادآور شد: آنچه ایشان را متمایز می‌کند این است که حضرت فاطمه زهرا (س) همسر یک مبارز جدی فی سبیل‌الله بود که بارها تا مرز شهادت پیش رفت و ایفای نقش همسری و مادری در چنین شرایطی بسیار مهم و ارزشمند است.

وی با تأکید بر اشراف حضرت زهرا (س) نسبت به وقایع اطراف خود، بیان کرد: در جریان جنگ احد زمانی که حضرت حمزه به شهادت رسید، پیامبر اکرم(ص) دستور دادند که مردم برای ایشان به عزاداری بپردازند؛ حضرت فاطمه زهرا (س) نیز برای تکریم مقام و منزلت شهدا به ویژه حضرت سیدالشهدا حمزه در اذهان عمومی، هر دوشنبه و پنجشنبه مسافتی طولانی را از مدینه طی کرده و به زیارت مرقد حمزه در کنار کوه احد می‌رفتند.

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی کشور افزود: در قضیه ولایت امیرالمومنین علی (ع) که مهم‌ترین حادثه بعد از رحلت رسول الله (ص) بود نیز حضرت زهرا (س) به صورت جدی و محکم ورود پیدا کرد و از حرف حق و امام زمان خود دفاع کرد که سرانجام نیز در این راه جان خود را فدا کرد.

حجت‌الاسلام حریزاوی عنوان کرد: در دوره‌ای که امیرالمومنین (ع) و یارانش مأمور به سکوت بودند، حضرت زهرا (س) مکلف به قیام بود و برای ایستادن در برابر برخی انحرافات احساس تکلیف کرد.

1403/09/11

تعداد بازدید: 59
سیدتی زینب
آیکون توانخواهان

T

T