زندگی با آیهها | حجتالاسلام علی تقی زاده اعلام کرد؛
نهضت زندگی با آیهها در اوج؛ عبور از ۱۰ میلیون همراه
سازمان دارالقرآن الکریم | در تالار کوثر مسجد امام صادق(ع)؛
در اولین رویداد ملی همافزایی کنشگران تدبر در قرآن با عنوان «صاد» که امروز پنجشنبه (۲ اسفندماه) در تالار کوثر مسجد امام صادق(ع) برگزار شد، از ۱۰ اثر تقدیر به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجتالاسلام علی تقیزاده، رئیس سازمان دارالقرآنالکریم و دبیر ستاد ملی راهبری تدبر در نشستی که امروز پنجشنبه (۲ اسفندماه) در تالار کوثر مسجد امام صادق(ع) برگزار شد گفت: تصمیم به برگزاری رویداد ملی«صاد» در سومین جلسه ستاد ملی راهبری تدبر در قرآن کریم گرفته شد به این قرار که در سه مرحله اقدام به برگزاری آن کنیم و در گام نخست از فعالان گوناگون در زمینههای مختلف قرآنی دعوت کنیم که طرح و ایدههای خود را بدون آنکه شائبه رقابت در آن به وجود آید برای ما ارسال کنند و در مرحله دوم نقاط ضعف و قوت آنها سنجیده شود و در مرحله سوم به دنبال آن باشیم که چگونه میتوان به شرط اهلیت و علمی بودن طرح و ایدهها، زمینه را برای تقویت نقاط قوت و ترمیم و اصلاح نقاط ضعف فراهم آوریم.
او افزود: ۶۰ درصد طرحهای ارسالی به مباحث آموزشی اختصاص داشتند و این امر نشان از آن دارد که همچنان مقوله آموزش و روشهای صحیح آموزش قرآن بر سایر موضوعات همچون تبلیغ و ترویج و گفتمانسازی و همچنین پرداخت پژوهشی با مباحث قرآنی غلبه و ارجحیت دارد؛ علاوه بر این ۲۵ درصد طرحهای جنبه عمومی داشتند، ۲۰ درصد آنها مربوط به فضای کودک و نوجوان میشدند، ۱۵ درصد نخبگانی بودند و ۱۰ درصد از آنها نیز به بانوان اختصاص داشتند و بخش بینالملل نیز سهمی ۵ درصدی از مجموعه طرحها را به خود اختصاص میداد.
آیتالله محمدرضا عابدینی، مدرس حوزه و دانشگاه و عضو حقیقی ستاد ملی راهبری تدبر در قرآن نیز در این نشست اظهار کرد: خوشبختانه سمت و سوی حرکتی کشور ما به ویژه طی چند سال اخیر در حال نیل به سمت معارف قرآنی است. این امر شاید برای ما که در این عرصه فعال هستیم و خدا را شکر قرآن به سبب کنشگری که داریم ما را احاطه کرده است چندان ملموس نباشد اما برای بسیاری که از بیرون این روند را نظاره میکنند محسوس است.
حجتالاسلام عابدینی اشاره کرد: باید به دنبال این بود که این موهبتی که به ما شده است جنبه شخصی پیدا نکند به هر حال هر یک از ما بنا به ظرفیتها و قابلیتهای خدادادی که خداوند به ما ارزانی کرده است بخشی از کنشگری قرآنی را تقبل کردهایم اما جهت گیری صحیح در این عرصه آن است که فارغ از همه منیتها به دنبال اعتلای فرهنگ قرآنی باشیم و سعی نکنیم که کار قرآنی را به نام خودمان تمام کرده و به دنبال آوازه و شهرت باشیم.
عضو ستاد ملی راهبری تدبر در قرآن بیان کرد: تدبر در قرآن یعنی بازنگری قرآن از مناظر جدید که بتوان جنبههای ملموستر و کاربردیتری از آن را که هادی و راهنمای بشری در زندگی دنیوی و ضامن سعادت او در زندگی اخروی است به وسیله آن به مردم نمایان کرد. این امر کار ما را در عرصه تدبر در قرآن خطیر و سنگین میکند؛ هر چند که در ابتدای این راه هستیم اما از همین ابتدا نیز باید مراقبت جدی صورت گیرد که فهم درستی از قرآن را ابتدا خود به دست آورده و سپس آن را در جامعه نشر دهیم.
گفتنی است در این رویداد که اولین رویداد همافزایی کنشگران تدبر در قرآن کریم است از 10 اثر برتر تقدیر شد.
1403/12/02
T
T