از سوی معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات مطرح شد؛

طرح قانون توانمندسازی امامان محله در برنامه هفتم توسعه

از سوی معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات مطرح شد؛

طرح قانون توانمندسازی امامان محله در برنامه هفتم توسعه

حجت‌‌‌الاسلام عزت‌زمانی با تأکید بر این‌که باید از همه ظرفیت‌ها برای ارتقای مسجد بهره ببریم، گفت: در برنامه هفتم توسعه هم یک بند در قانون برای توانمندسازی ائمه جماعات آمده است.

طرح قانون توانمندسازی امامان محله در برنامه هفتم توسعه

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام رضا عزت‌زمانی، معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به تدوین سند ملی مسجد، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های چندین ساله در حوزه مسجد موازی‌کاری و نبود هماهنگی میان دستگاه‌ها و سازمان های متولی در حل مشکلات و مسائل مربوط به مساجد بود، اکنون بیش از ۲۴ دستگاه متولی مساجد هستند و ضرورت داشت که در نظام حکمرانی یک هم‌افزایی صورت گیرد، به همین جهت این ضرورت احساس شد که سند ملی مسجد پایه‌گذاری شود.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: در دو سال گذشته مدیران، کارشناسان و صاحب نظران در حوزه مسجد با هم به بحث شده و به گفت‌وگو نشستند و در نهایت قرارگاه ملی مسجد تشکیل شد و سند ملی مسجد در این قرارگاه دنبال می‌شود، در این قرارگاه پنج نهاد شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه، حوزه‌های علمیه، سازمان بسیج به عنوان رکن اصلی مسجد شناخته شده اند و دیگر دستگاه‌ها هم از این ۵ نهاد اصلی تبعیت می‌کنند.

حجت‌الاسلام عزت‌زمانی با اشاره به فعالیت قرارگاه ملی مسجد، گفت: در قالب این قرارگاه، تقسیم کار تحت اشراف امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان‌ها صورت می گیرد و ظرفیت های لازم برای رونق مساجد به کار گرفته می‌شود.

وی ابراز کرد: در سند ملی مسجد تاکید شده تربیت امام جماعت برعهده حوزه علمیه و توانمندسازی امام جماعت بر عهده سازمان تبلیغات اسلامی باشد و دیگر نقش‌ها و تکالیف مورد نظر در این سند دیده شده است، چرا که معتقدیم هم‌افزایی با ادعا و شعار حل نمی‌شود، آن چیزی که مشکلات مساجد را حل می‌کند، تعریف سلسله عملیات‌های موثر و مشترک است.

حجت‌الاسلام عزت‌زمانی خاطر نشان کرد: به طور مثال در بحث تبدیل مساجد به پایگاه قرآنی و رسیدگی به مشکلات مردم باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد که چگونه می توان همه ظرفیت ها را دور هم جمع و مسائل را حل کرد، همچنین با طراحی کلان پروژه‌های موثر همه دستگاه ها، گروه‌ها و مجموعه های دخیل در مسجد را گردهم آورد، باید نسبت سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه و ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با مسجد و نیز در نظام حکمرانی مشخص شود.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به بازدید بیش از ۳۰ هزار نفر از نمایشگاه مسجد جامعه پرداز، گفت: ائمه جماعات مساجد، نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها و دیگر مسئولان از این نمایشگاه بازدید کردند و همه نسبت به موضوعاتی که در این نمایشگاه دنبال می شود، نگاه مشترک داشتند، از طرفی در ۱۵۰ شهرستان، برای ائمه جمعه و ائمه جماعت دوره آموزشی برگزار شده است. در برنامه هفتم توسعه هم یک بند در قانون برای توانمندسازی ائمه جماعات آمده است که همه نشان از آن دارد که باید از تمام ظرفیت‌ها برای ارتقای مساجد بهره ببریم.

1404/01/18

تعداد بازدید: 44

پربازدیدترین

جدیدترین

منتخب

ایران
آیکون توانخواهان

T

T