در پایان مجلس عزاداری سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق علیهالسلام صورت گرفت؛
تجلیل رهبر معظم انقلاب از برنامههای قرآنی ماه مبارک رمضان
زندگی با آیهها | حجتالاسلام حاج علیاکبری بیان کرد:
حجتالاسلام حاج علیاکبری، مسئول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در دیدار با دبیرخانه نهضت «زندگی با آیهها» نکات راهبردی را بیان کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، مسئول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در دیدار با دبیرخانه نهضت «زندگی با آیهها»، ضمن قدردانی از این حرکت مردمی و قرآنی، نکات راهبردی و الهامبخشی درباره ظرفیتهای آن بیان کرد.وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به میزان اثرگذاری این نهضت گفت: الحمدلله دستاوردها، مافوق رغبت و طراحی محقق شده است. انشاءالله برکتش هم در فعالیتهای قرآنی و هم سایر فعالیتها امتداد پیدا کند. طراحیهای ناظر به امتداد، بشارتبخش است.
وی با اشاره به فرصتهای از دسترفته در حوزه قرآن تصریح کرد: تأخیر در این زمینهها الی ما شاء الله داریم که نیازمند استغفارهای جمعی سوزناک است. مخصوصاً وقتی حضرت آقا قلههایی را ترسیم میکنند که خیلیها تصور میکنند آرزوهای دستنیافتنی است، در حالیکه این قلهها بر اساس واقعیتهاست.
مسئول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه اظهار کرد: آن روز که آقا فرمودند ۱۰میلیون حافظ، واقعاً کسی باور نمیکرد؛ حتی کسانی که ادعای ولایتمداری داشتند! این تفاوت نگاهها و شناخت ظرفیتهای جامعه است. اگر اتفاقی نیفتاده، از آن است که نخواستیم، نه اینکه نمیتوانستیم.
حجتالاسلام حاج علیاکبری گفت: این کاری که شما انجام دادید یکی از مهمترین کارکردهایش این است که نشان دهد زمینه وجود دارد و میشود. اگر همه به میدان بیایند، میشود اتفاقات بزرگی رقم زد. البته این کار، عزم، نقشه راه، قرارگاه و پیگیری میخواهد. ظرفیتش هم وجود دارد.
حاج علیاکبری با اشاره به تحولات اخیر غزه و نقش قرآن در پایداری مردم آن گفت: ما مخصوصاً بعد از غزه به این باور رسیدیم که اگر میخواهیم سازههای فکری، معنوی و ایمانی را آنقدر محکم کنیم که در برابر فشارهای دشمن بایستد، راهی جز قرآن نداریم.»
«از همان اول سؤال بود که چه عاملی باعث این مقاومت عجیب شده است؟ بررسیها نشان داد ارتباط عمیق مردم غزه با قرآن، حفظ گسترده، فرآیندهای تربیتی قرآنی و مسجدمحوری، رمز این پایداری است.این کار قرآنی در فضایی مقاومتی و درگیری دائمی بوده، اما قرآن واقعاً پناه مردم شده است. احساس پناهندگی به قرآن در آنها ایجاد شده. این مقاومت، معجزه قرآن است.باید برای قلهای که حضرت آقا تعریف کردهاند و هنوز برای خیلیها سنگین است، اقدام متناسب انجام دهیم. آقا فرمودند وقتی در خط حفظ بیفتید، با همه مباحث قرآنی مرتبط میشوید؛ تکرار، انس، معنا، تدبر، درستخوانی، زیباخوانی و…
وی در پایان گفت: این تنها مسیری است که ارتباط فراگیر با قرآن ایجاد میکند؛ چیزی که قرائت و تدبر بهتنهایی ندارند. با این کار خوب، شهد حفظ را میچشانید. طبیعی است که آموزشوپرورش تکیهگاه اصلی این حرکت است، اما این طرح شما چون ممکنالوقوع است، قابلیت مردمیسازی گستردهتری دارد.
«این تجربه ارزشمند حاج آقای حسینی از نزدیک ظرفیتهای نماینده ولیفقیه را نشان داد. نمایندگان ولیفقیه پدر امتاند و ظرفیت بالایی دارند. اگر کار شبکهای و قرارگاهی شکل بگیرد، اتفاقات بزرگی خواهد افتاد.»
«اتصال شبکه به مسجد از آن اتفاقات بزرگ است که میتوانیم در آن نقشآفرینی بزرگی داشته باشیم.»
«حتماً در برنامههای پیشِ رو در خدمت هستیم. تجربه ائمه جمعه در ماه مبارک رمضان بسیار ارزنده بود. بسیاری از آنان در دیدار با ما، خودشان از اجرای برنامههای زندگی با آیهها گزارش میدادند. این طرح توانست وحدت قرآنی خوبی ایجاد کند.»
1404/02/05
T
T