حوزه هنری | کاظم چلیپا از آخرین اثر شهیده هنرمند گفت؛
اثر عاشورایی منصوره عالیخانی، کاری بود که نیمهتمام ماند
همدان| مدیر حوزه علمیه خواهران همدان عنوان کرد:
مدیر حوزه علمیه خواهران استان همدان با تأکید بر سنگینتر شدن وظایف فعالان فرهنگی در «جنگ ترکیبی»، خواستار شبکهسازی جهادی برای پر کردن خلاهای موجود و تقویت جبهه فرهنگی شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تبیلغات اسلامی، اکرم عظیمی مدیر حوزه علمیه خواهران استان همدان پیش از ظهر امروز در هفتمین نشست بانوان فعال فرهنگی همدان که با حضور بانوان فعال فرهنگی در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، ضمن خیرمقدم به حاضران، این گردهمایی را مثالزدنی خواند و اظهار کرد: برنامه بانوان زینبی، جمعی بهویژه با حضور پررنگ جوانان و نوجوانان بسیار زیبا و مثالزدنی بود، این گردهمایی در شرایط فعلی که نیازمند حضور فعال و ضروری همه اقشار هستیم، اهمیت مضاعفی دارد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان همدان با تاکید بر اینکه وظیفه فعالان فرهنگی در شرایط «جنگ ترکیبی» بسیار سنگینتر و دقیقتر شده است، با بیان اینکه ما در شرایطی خاص و در دل یک جنگ ترکیبی قرار داریم و وظایف ما بسیار سختتر، مهمتر، دقیقتر، حساستر و ظریفتر شده است. کار ما دیگر شبانهروز نمیشناسد و باید به معنای واقعی کلمه، جهادیتر عمل کنیم.
عظیمی در ادامه به تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب بر اهمیت فرهنگ و اقتصاد اشاره کرد و گفت: سالهاست که مجموعه بانوان فعال فرهنگی، زیر نظر نماینده محترم ولی فقیه در استان، نماینده محترم مردم در مجلس خبرگان و امام جمعه محبوب شهرمان، در زمینه فرهنگ فعالیت میکند و برنامههای فاخر و ارزشمندی را به لطف خدا برگزار کردهایم.
وی سپس به تشکیل قرارگاه مردمی شهید حاجیزاده در روز چهارم جنگ تحمیلی دوم یا دفاع مقدس دوم اشاره کرد و افزود: این قرارگاه با حمایت و راهبری مدبرانه و حکیمانه حضرت آیتالله شعبانی شکل گرفته است و دارای ۹ کمیته تخصصی است که یکی از آنها معاونت بانوان است. این کمیته به موازات سایر کمیتهها که آقایان مدیریت میکنند، در حال فعالیت است.
عظیمی هدف اصلی این قرارگاه را پر کردن خلاهای موجود در سطح استان دانست و تاکید کرد: ما بنا داریم جاهایی را که خلاء وجود دارد، پر کنیم و به هیچ وجه قصد موازیکاری با مجموعههای موجود را نداریم. فراخوان دادهایم تا علاوه بر افراد فعال، در تمامی نقاط استان، از اصناف مختلف گرفته تا محلات، نیروهای توانمند و شجاع را شناسایی و سازماندهی کنیم.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان همدان با اشاره به آیه شریفه و لا تهنوا و لا تحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم مؤمنین (سست نشوید و غمگین نگردید که شما برترید اگر مؤمن باشید) که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است، گفت: در مرحله اول باید باورهای خودمان را تقویت کنیم و به این نتیجه برسیم که جنگ، مرگ ما را نزدیک نمیکند، بلکه نوع مرگ ما را تغییر میدهد و شهادت را نصیب میکند.
وی با تاکید بر لزوم انتقال آرامش و امید به جامعه، مطرح کرد: در شرایط فعلی، حتی با وجود توقف عملیات، جهاد تبیین باید اوج بگیرد. ما باید مزایا و کارکردهای صلحآمیز انرژی هستهای را برای مردم تبیین کنیم و روشن سازیم که قصد ما سلاح هستهای نیست. این تبیین باید توسط همه اقشار جامعه، از مبلغان حوزه و هیئتهای مذهبی گرفته تا آرایشگران، کسبه، ورزشکاران و سایر اصناف صورت گیرد.
عظیمی در پایان سخنان خود بر لزوم شبکهسازی و استفاده از تجربیات همه افراد تاکید کرد و عنوان کرد: باید در یک هسته مرکزی قوی قرار بگیریم و از راهنماییهای آیتالله شعبانی به عنوان راهبر و آقای گرجی، مسئول محترم سازمان تبلیغات به عنوان مسئول قرارگاه استفاده کنیم. این شبکهسازی نیازمند همت همه عزیزان است و باید از تجربیات متنوع و ارزشمند یکدیگر بهرهمند شویم.
وی با اشاره به توصیه امام علی (ع) به فرزندشان امام حسن مجتبی (ع) مبنی بر استفاده از تجربیات دیگران، خاطرنشان کرد: عمر ما کفاف نمیدهد که همه چیز را تجربه کنیم. بنابراین، باید تجربیات خود را در اختیار یکدیگر قرار دهیم. چه در زمینه امداد و نجات، چه اطلاعات امنیتی، چه آرامشبخشی و امیدبخشی به دیگران. هر کس هر تجربهای دارد، حتی به صورت مطالب دستهبندی شده، در اختیار ما قرار دهد تا بتوانیم با تشکیل کانالهای ارتباطی، اطلاعات را به اشتراک بگذاریم و با همیاری یکدیگر، مجموعهای فاخرتر و چندبعدی را تشکیل دهیم.
1404/04/18
T
T