۱ آذر | توصیه حجتالاسلام قمی به دانشآموزان در رویداد ملی سفارتخانههای مقاومت:
سراغ ارتباط گرفتن با دانشآموزان کشورهای محور مقاومت بروید
مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل:
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با اشاره به اعمال شاخص شبهای قدر گفت: استغفار یکی از مهمترین اعمال شب قدر است تا پالایش روح و ارتقای بصیرت برای بهتر زیستن فراهم شود.
حجتالاسلام قاسم جعفرزاده شامگاه چهارشنبه در مراسم احیای شب نوزدهم ماه رمضان در هیئت مکتب العباس (ع) اردبیل در سخنانی با تسلیت سالروز ضربت خوردن حضرت علی (ع) و گرامی داشت شبهای قدر، در تشریح ابعاد معنوی این ایام اظهار کرد: شبهای قدر انعکاس انوار الهی بر قلوب مؤمنین و جویندگان حقیقت است.
وی افزود: از جمله دلایل فضیلت شب قدر، نزول قرآن کریم در این شب است که به صورت یک باره بر قلب پیامبر اعظم (ص) نازل گردید و در بقیه عمر مبارک ایشان به صورت تدریجی انجام گرفت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تاکید کرد: قرآن کریم یکی از علل فضیلت ماه رمضان را همین معنا برشمرده و خداوند در این شب بندگانش را مورد اکرام قرار میدهد به گونهای که فضیلت عبادت در این شب از تمام شبها بیشتر بوده و در این شب مقدرات یک سال انسان معین میشود.
حجتالاسلام جعفرزاده گفت: از اعمال شاخص در این شبها «احیا» به معنای پاس داشتن یک شب تا صبح است و به تاکید روایات جا دارد که در چنین شبی انسان از اعمال زشت خود استغفار نماید. چرا که شبهای قدر فرصتی برای توبه شناخته میشود.
وی با ارزشترین درخواستها در این شب را به نقل روایتی از پیامبر درخواست سلامتی عنوان کرد و گفت: در کنار این نعمت سربلندی اسلام و مسلمین و نابودی کفر و ظلم جهانی و نیز تعجلیل در ظهور آقا امام زمان (عج) از آمالی است که مطرح میشود.
تمسک به فرامین امام علی (ع) نیاز امروز جامعه
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فرامین و دستورات اخلاقی و تربیتی امیرالمومنین (ع) در نهج البلاغه تصریح کرد: آنچه امروز نیاز داریم و میتوانیم از این امام بزرگوار الگو قرار دهیم؛ تمسک به فرمایشات حضرت علی (ع) است.
حجتالاسلام جعفرزاده عمل به دستورالعملهای دینی امام را برای تمامی اقشار و حکومتهای اسلامی یک ضرورت دانست و افزود: از جمله نامههای حضرت به مالک اشتر که باید در جامعه تبیین و الگو شده و برای مدیران و مسئولان میتواند نصب العین باشد.
وی با تاکید بر اینکه امروز بیان فضیلتهای امام علی (ع) با کینه دشمنان و بیتفاوتی دوستان مغفول مانده است، متذکر شد: با این حال امام شخصیتی نیست که فراموش شود، چراکه نام و ذکر علی (ع) ذکری الهی است.
نامههای تربیتی و اخلاقی علی (ع) الگو و نصبالعین مسئولان باشد
حجتالاسلام جعفرزاده با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) مبنی بر اینکه «دوست داشتن علی بن ابی طالب گناهان فرد را از بین میبرد، آنچنانکه آتش، هیزم را میسوزاند»، یادآور شد: دوست داشتن و تمسک به علی (ع) سعادت دنیا و آخرت را به دنبال دارد.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل ادامه داد: یکی دیگر از مواردی که در تبیین فضیلت و شخصیت امام علی (ع) باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد تقوی، زهد، مدارا با مردم و کمک به محرومین است.
وی با بیان اینکه ما در جامعه اسلامی و شیعی زندگی میکنیم، اما شخصیت و جایگاه امام علی (ع) در تمام ابعاد و بهویژه آموزههای نهج البلاغه به درستی تبیین نشده است، متذکر شد: این در حالی است که نیاز داریم نسل جوان را با شخصیت و ابعاد فکری جانشین پیامبر اکرم (ص) آشنا کنیم.
1401/02/01
T
T