۱ آذر | توصیه حجتالاسلام قمی به دانشآموزان در رویداد ملی سفارتخانههای مقاومت:
سراغ ارتباط گرفتن با دانشآموزان کشورهای محور مقاومت بروید
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل عنوان کرد:
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل، حجتالاسلام قاسم جعفرزاده در گفتگو با روابط عمومی این اداره کل با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، روز مادر و هفته گرامی داشت مقام زن، تمامی ایام سال را شایسته تکریم از مادران جامعه عنوان و اظهار کرد: روز زن و ایام متعلق به روز مادر مختص ایام خاصی نیست، بلکه این روز بهانهای برای تکریم و اهمیت دادن بیشتر به مقام و منزلت جایگاه مادری در تربیت نسل افراد جامعه است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: بخش مهمی از مشکلات جامعه با تکریم مقام مادر در خانواده حل میشود چراکه نقش تربیتی مادران اساس و زیربنای فرهنگی جامعه است و بهترین اصول تربیتی را میتوان در زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها یافت.
حجتالاسلام جعفرزاده، به تعبیر ارزشمند حضرت امام خمینی (ره) در خصوص مقام مادر اشاره کرد که فرمودند:«مادارن اگر پیش قدم نمیشدند انقلاب به ثمر نمیرسید؛ مادر هم خود را تربیت میکند و هم جامعه را ما نهضت خود را مرهون و مدیون مادر جامعه میدانیم».
وی با تأکید بر توجه بیشتر به نقش ماداران در جامعه اشاره کرد و افزود: باید جامعه بیشتر متوجه نقش مادران در حوزه تربیت شود.ضریب تأثیر و نفوذ مادران جامعه بسیار حساستر از نقش پدران است گرچه پدران نیز نقش کلیدی در تربیت فرزندان دارند اما مربی اصلی فرزندان، ماداران هستند که باید در این خصوص توجه و دقت بیشتری در ارتقای مهارت و دانش تربیتی در این قشر پر ارج و منزلت جامعه انجام شود.
حجتالاسلام جعفرزاده، به آیاتی از قرآن کریم در خصوص زن و احترام به والدین اشاره و تصریح کرد: خداوند متعال در قرآن بنی آدم را تکریم کردند و ملاک و معیار برتری را تقوا و خویشتن داری برشمردند همچنین در قرآن هر کجا در خصوص یکتاپرسی سخن به میان آمده، سخن از اطاعت از پدر و مادر هم به میان آمده است «و وصینا الانسان بوالدین احسانا»، توصیه به نیکی به پدر و مادر، توصیه به سخن گفتن با کرامت، محبت به پدر و مادر و همچنین در قرآن زن و مرد لباس برای هم معرفی شدهاند اما اینکه چگونه لباسی برای یکدیگر محسوب میشوند باید مورد بررسی قرار گیرد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با تاکید بر الگوگیری بانوان از حضرت زهرا سلام الله علیها، شاخصه مهم آن حضرت را، انتخابهای درست برشمرد و اظهار داشت: اگر میگوییم حضرت زهرا سلام الله علیها الگوی واقعی برای همگان است به این معنا است که یکی از امتیازات بی پایان این بانوی بیبدیل انتخاب، درست است اگر بانوی موفقی برای معرفی در تمام عرصههای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی میخواهیم بیشک حضرت صدیقه سلام الله علیها الگویی تمام عیار است.
حجتالاسلام قاسم جعفرزاده دفاع از ولایت در سیره فاطمی را الگوی مهم برای بشریت بیان کرد و گفت: حضرت زهرا (س) در دفاع از حقانیت ولایت زمان خویش پایدار بود و نشان داد، یک زن برای دفاع از حریم ولایت میتواند در اوج صلابت و وقار؛ الگوی شایسته برای بشریت باشد.
وی بر اهمیت ترویج سبک زندگی فاطمی در تحکیم بنیان خانواده اشاره کرد و گفت: امروزه بیشترین آسیبهای اجتماعی متوجه خانواده است و در مقابل، استحکام این بنای مهم باعث کاهش مشکلات و معضلات در جامعه میشود که در این میان الگودهی و تبیین سبک زندگی دینی برگرفته از سیره فاطمی میتواند نکتههای مهم اخلاقی را برای زوجین نمایان کند و به خانواده ها قوام و ثبات بخشد.
حجتالاسلام جعفرزاده با تاکید بر اینکه زنان جامعه اسلامی باید جایگاه، وقار و شخصیت خود را به خوبی درک کرده و در حفظ آن مقید به دستورات دینی باشند، افزود: خداوند همواره نگاه متعالی به زن داشته و در مقابل تمدن غرب با قانون حقیر، نازل و بیبهره در صدد استفاده ابزاری از زنان در جامعه با هدف تضعیف نقش تربیتی زنان در خانواده و به تبع آن پدید آوردن آسیبهای اجتماعی در جامعه است که زنان باید با آگاهی و بصیرت در تقویت نقش محوری خود در خانواده و اجتماع تلاش کنند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان، بر ضرورت برگزاری کارگاههای آموزشی سبک زندگی اسلامی ویژه بانوان و مادران توسط دستگاههای فرهنگی و تربیتی تاکید و خاطرنشان کرد: تدوین برنامه فرهنگی در راستای تقویت بنیان خانواده مهمترین ضرورت فرهنگی در جامعه است که باید در اولویت طرحها و برنامههای اجرایی قرار گیرد.
1400/11/02
T
T